Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Vidim da je vredno posete...

Napokon komercijala i narodna... :dance:
Korisnikov avatar
By starky
ma klub je hit...stvarno...podrzite otvaranje...i dodjite da se provedete...a i blizu je...a opet nije strogi centar...
Korisnikov avatar
By Sutekh
hocjemo, samo nemojte da nas ubijete sa cecama i jecama.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Sutekh
sa ovim se slazem, i drago mi je da sam otisao kratko po ulasku u klub... :)

samo se vi tamo lepo zabavljajte, nemam nish protiv... :pionir:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ovako, moram i ja svoj utisak da ostavim.. posetio sam ga sinoc na 20min...

Ima dobre izglede...muzika je komercijalna a ljudi su se mozda malo i uzeleli toga:) (sta su posle pustali ,zaista ne znam)

Sam prostor je zadovoljavajuc,mada sam ocekivao da je malo vece...
I da, nemojte se drzati za gelendere kad silazite u klub!! Neverovatno su prljavi, a mislim da su organizatori mogli prvo malo da ociste sve , a onda da pozovu goste....

Struktura ljudi je jos nezadovoljavajuca (po mom ukusu)

.... DJ je presladak:D :D ...ali ga je devojka koja je sedela pored branila:)

Onda ovako...dalekooooo ispred Flojda...to je bitno...

A videcemo kako ce se stvari razvijati....

:kisa:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by tinkerbell
jos jedan flojd?

Ne, nego X! :lol:
By Swanheart
znaci "nije udri me do zore,a od zore cu sam" kao Floyd...
ae jos neki utisak pa mozda dovucem dupe u petak tamo na pola sata
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by KissQueen
jos jedan flojd?

:uplasen:
Korisnikov avatar
By Seaman
Gdje je taj klub? Mrzi me da citam od prve strane. :lol: Crnogorac :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by devokICA
jos jedan flojd?

e, nemoj da si takva, mislim da skoro pa nema forumasa koji nije mrdao guzu u rupi. Smatram da X pored svega zasluzuje postovanje.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by bananica
jos jedan flojd?

e, nemoj da si takva, mislim da skoro pa nema forumasa koji nije mrdao guzu u rupi. Smatram da X pored svega zasluzuje postovanje.
zasto X i postovanje u istu recenicu ?
iako je skoro svako od nas barem jednom usao unutra, ne verujem da ga se secamo kao mesta u kome smo se mnogo lepo provodili, i mesta u koje smo isli jer smo hteli, vec jer u to vreme nismo imali nigde drugde... :) to je bio pakao pod zemljom... ali ovo ne lici na X ... za floyd ne znam, nisam isao , niti nameravam, ali VIP mozda posetim jos koji put da utvrdim gradivo :) nisam odusevljen, i to sam onoliko puta rekao ... :klux: :klux: :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radi li to i subotom... kad se otvara, kako to funkcionise?

Tata poseti malo temu pa mi odgovori na pitanja :)

Planiram sledece nedelje da dodjem! :yay:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Swanheart
Ma jesteeeeee....a kako ces do tamo da dodjes?Sigurno ces pratit trag(miris) bucica koje si odjebala... :smeh: :roll: :smeh:

Miss.41 :nokti:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by dungoll
Originally posted by Sutekh
sa ovim se slazem, i drago mi je da sam otisao kratko po ulasku u klub... :)

samo se vi tamo lepo zabavljajte, nemam nish protiv... :pionir:
ne znam odakle ljudima ideja da svi gay ljudi slushaju narodno.. jbt. :seronjo:
By Swanheart
Originally posted by Deity Marduk
Ma jesteeeeee....a kako ces do tamo da dodjes?Sigurno ces pratit trag(miris) bucica koje si odjebala... :smeh: :roll: :smeh:

kad te vidim u petak ili subotu naheba :ugriz:
pusticu daykache na tebe :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Hys.

Swanka moraces da objasnis kako si tacno dosla do tog broja, i ko NE ZNA za taj broj, posto izgleda znaju svi :smeh:
I uostalom, ako sam udata nisam crkla /a kad si ti vec askes../, jel ima medju tih 40 neki reprezentativni priperak alfa butchice ili nema :evilwait: ?
Mislim, ja to cisto iz radoznalosti, i tako to...:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk

Swanka moraces da objasnis kako si tacno dosla do tog broja, i ko NE ZNA za taj broj, posto izgleda znaju svi :smeh:
I uostalom, ako sam udata nisam crkla /a kad si ti vec askes../, jel ima medju tih 40 neki reprezentativni priperak alfa butchice ili nema :evilwait: ?
Mislim, ja to cisto iz radoznalosti, i tako to... :zvizdi:
Ih! Pa cela scena zna za njenih <41>,doci ce na crnu L-listu ....A da je aska...ma lazeeeeeee...ona je samo bezobrazna dayka!!!! :lezkiss:

:smeh: :dancing: :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja bila tamo u subotu na 15min. i od svih gostiju mozda 3 osobe su bile zneske, sve ostalo tipovi. To ima neki precutni bojkot lezbi za koji se ne zna na forumu, ili...?
By Swanheart

Mislim, ja to cisto iz radoznalosti, i tako to... :zvizdi:

ce da nadjemo za tebe neki primerak...
:ugriz: manite se tog broja BRE
Korisnikov avatar
By Zonche!
Kog broja? 41? 41? 41?41? 41? 41?41? 41? 41?41? 41? 41?41? 41? 41?
By tata
Klub radi svakoga dana od 17-02 ili 03 h zavisi od vas kako budete bili raspolozeni,u sredu pravimo Happy hour Free coctail's pa izvolite!!!Znaci adresa kluba je Cvijiceva 43 u centru blizu 29. Novembra a broj telefpna za sve informacije je +381-61/1790928 VIP broj za "VIP" Club
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by tata
Klub radi svakoga dana od 17-02 ili 03 h zavisi od vas kako budete bili raspolozeni,u sredu pravimo Happy hour Free coctail's pa izvolite!!!Znaci adresa kluba je Cvijiceva 43 u centru blizu 29. Novembra a broj telefpna za sve informacije je +381-61/1790928 VIP broj za "VIP" Club
svakako kako broj nije sa VIP kvalitetom, (oprobana mreza, jadna i bedna) tako analogno nije ni klub ? sta ... btw imate novog :dj: ???

e jesam kao :maljkovic: ....

ali barem sam sam sebi smesan ;) :roflmao:
Korisnikov avatar
By Leonheart
Originally posted by dungoll
Originally posted by tata
svakako kako broj nije sa VIP kvalitetom, (oprobana mreza, jadna i bedna) tako analogno nije ni klub ? sta ... btw imate novog :dj: ???

e jesam kao :maljkovic: ....

ali barem sam sam sebi smesan ;) :roflmao:

Da, machko, ja sam novi DJ
Onaj pre mene je bio str8 i samim tim bez smisla za kreativnost a josh manje - osecaja za gay publiku :lol:

Inache, chisto da spomenem da je gazda koji je otvorio ovaj lokal drzao i onaj famozni dobri gay klub "Dzi", ispod Vukovog spomenika, koji cemo svi pamtiti...

Sto se muzike tiche:
od 21h do pola 4 ce biti strana muzika, a posle ce polako da se prelazi na, onima koji je ne slushaju - neshto podnoshljiviju popularnu domacu muziku a kasnije i na Cecu, Jecu i ostali domaci Pop Folk... no, za one koji to ne slushaju - ako ste doshli pre 00h i popili dovoljno besplatnih koktela, ne brinite, bice vam sasvim okej muzika:smeh:

I dajte ljudi malo shirine! Gde vam je duh za zezanje i provod? ne budite tako zadrti kada je muzika u pitanju... okej, ima i trash-a medju domacim pesmama, ima i nepodnoshljivih, ali ja cu se potruditi da u pochetku bloka pushtam neke zanimljive sa shto vishe "tuc-tuc", lol - nece biti onih uzasnih kafansko-splavarskih, itd... a nece biti ni Stoja ili tako neki Hard Core narodnjak, ne brinite! :smeh: -vec neke fine za djuskanje i zezanje!
i nikako neke stare domace od pre hrista... bra za sada, mozda ce neshto menjati u repertoaru za u buduce...

Uostalom, i ja strastveno slusham Death Metal i klasichnu muziku i josh mnogo shto shta od muzichkih zanrova koji su sushta suprotnost domacem Pop Folk-u pa mogu ponekad da poslusham i po neku Stojinu ili Indirinu pesmu, a kamo li neku Cecinu ili Karleushinu pesmu, btw. visoko-budzetno-produkcijsku! :lol: - ne, stvarno :)
I ne treba domacu muziku da shvatate tako ozbiljno! Naprotiv! Domaci Pop Folk je jako dobar za zajebavanje :lol:

U svakom sluchaju, do pola 4 - imate stranu muziku!

Inache klub kao klub je jako lep i dobro opremljen... shta da vam kazem kad je samo 18 000 eu ulozeno u muzichku opremu i profi ljudi koji su je sklapali su rekli da nigde u Srbiji, ni u jednom klubu nema ozvuchenja takvog kvaliteta!

ps. ima i shipka! tako da - go for it queens! lol : )

i danas - sreda, 26. septembar - bicu vash Dj u klubu VIP i dati sve od sebe da zadovoljim tebe :lol: mislim, vas... :smeh:

U petak i subotu 28. i 29. septembra takodje
Vidimo se!
Korisnikov avatar
By svichky
uuuuuuuuu...me likeyyyy:bale:
znachiii dolazim...a jos i ta sipka, hahaha...dusu dala za djuskanje...opaaaaaaaa:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odlicna muzika... napokon!

Jedva cekam da onjusim taj klub :smeh:

Taman se zagrejes lepo uz stranu muziku :dancingfever: i onda narodnjaci za finish! :kolo:

Danas ne dolazim... ipak cu u petak...

A sto se tice shipke... koliko god zvucala privlacno... ipak nisam vise za to trpanje u rulju!
Prepustam to drugima... ja cu se zabaviti nekim stolom... shankom ;)
By tata
eto potrudili smo se da vam nadjemo i DJ-a koji je gay i koji se jako dobro razume u muziku,da bi smo vam obezbedili dobar provod, a Happy Hour je od 21-24h
Korisnikov avatar
By Dirrty
To je mnozina... znaci Happy HourS? :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!