Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by devokICAe, nemoj da si takva, mislim da skoro pa nema forumasa koji nije mrdao guzu u rupi. Smatram da X pored svega zasluzuje postovanje.Originally posted by KissQueenOriginally posted by tinkerbell
jos jedan flojd?
Ne, nego X!
Originally posted by bananicazasto X i postovanje u istu recenicu ?Originally posted by devokICAe, nemoj da si takva, mislim da skoro pa nema forumasa koji nije mrdao guzu u rupi. Smatram da X pored svega zasluzuje postovanje.Originally posted by KissQueenOriginally posted by tinkerbell
jos jedan flojd?
Ne, nego X!
Originally posted by SwanheartMa jesteeeeee....a kako ces do tamo da dodjes?Sigurno ces pratit trag(miris) bucica koje si odjebala...
znaci "nije udri me do zore,a od zore cu sam" kao Floyd...
ae jos neki utisak pa mozda dovucem dupe u petak tamo na pola sata
Originally posted by dungollne znam odakle ljudima ideja da svi gay ljudi slushaju narodno.. jbt.Originally posted by Sutekhsa ovim se slazem, i drago mi je da sam otisao kratko po ulasku u klub...
hocjemo, samo nemojte da nas ubijete sa cecama i jecama.
samo se vi tamo lepo zabavljajte, nemam nish protiv...
Originally posted by Deity MardukOriginally posted by SwanheartMa jesteeeeee....a kako ces do tamo da dodjes?Sigurno ces pratit trag(miris) bucica koje si odjebala...
Miss.41
Originally posted by Deity MardukSwanka moraces da objasnis kako si tacno dosla do tog broja, i ko NE ZNA za taj broj, posto izgleda znaju sviOriginally posted by SwanheartMa jesteeeeee....a kako ces do tamo da dodjes?Sigurno ces pratit trag(miris) bucica koje si odjebala...
Miss.41
Originally posted by devokICAIh! Pa cela scena zna za njenih <41>,doci ce na crnu L-listu ....A da je aska...ma lazeeeeeee...ona je samo bezobrazna dayka!!!!Originally posted by Deity MardukSwanka moraces da objasnis kako si tacno dosla do tog broja, i ko NE ZNA za taj broj, posto izgleda znaju sviOriginally posted by SwanheartMa jesteeeeee....a kako ces do tamo da dodjes?Sigurno ces pratit trag(miris) bucica koje si odjebala...
Miss.41
I uostalom, ako sam udata nisam crkla /a kad si ti vec askes../, jel ima medju tih 40 neki reprezentativni priperak alfa butchice ili nema ?
Mislim, ja to cisto iz radoznalosti, i tako to...
Originally posted by devokICAOriginally posted by Deity MardukSwanka moraces da objasnis kako si tacno dosla do tog broja, i ko NE ZNA za taj broj, posto izgleda znaju sviOriginally posted by SwanheartMa jesteeeeee....a kako ces do tamo da dodjes?Sigurno ces pratit trag(miris) bucica koje si odjebala...
Miss.41
I uostalom, ako sam udata nisam crkla /a kad si ti vec askes../, jel ima medju tih 40 neki reprezentativni priperak alfa butchice ili nema ?
Mislim, ja to cisto iz radoznalosti, i tako to...
Originally posted by tatasvakako kako broj nije sa VIP kvalitetom, (oprobana mreza, jadna i bedna) tako analogno nije ni klub ? sta ... btw imate novog ???
Klub radi svakoga dana od 17-02 ili 03 h zavisi od vas kako budete bili raspolozeni,u sredu pravimo Happy hour Free coctail's pa izvolite!!!Znaci adresa kluba je Cvijiceva 43 u centru blizu 29. Novembra a broj telefpna za sve informacije je +381-61/1790928 VIP broj za "VIP" Club
Originally posted by dungollOriginally posted by tatasvakako kako broj nije sa VIP kvalitetom, (oprobana mreza, jadna i bedna) tako analogno nije ni klub ? sta ... btw imate novog ???
Klub radi svakoga dana od 17-02 ili 03 h zavisi od vas kako budete bili raspolozeni,u sredu pravimo Happy hour Free coctail's pa izvolite!!!Znaci adresa kluba je Cvijiceva 43 u centru blizu 29. Novembra a broj telefpna za sve informacije je +381-61/1790928 VIP broj za "VIP" Club
e jesam kao ....
ali barem sam sam sebi smesan
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!