Ako pricamo o petku u Lotosu (i dalje volim tako da ga zovem, sta mogu)... meni je bilo ODLICNO!
Dakle, ne znam da li je onaj fazon 'sto manje razmisljam o tome - tim ce mi se pre desiti' ali... desavalo se...
Situacija koliko hoces... od onih 'trljam se iza tebe - primeti me vec vise!' do toga da neko TOLIKO gleda u tebe da ti vise ne bude neprijatno, vec se i sam prepustis igri i ... tako... gledamo se... i gledamo... i onda malo igram... pa on nestane... pa se pojavi
Onda odem da odmorim i naslonim se na separe, pa vidim da se i tu malobrojna publika skupila... i onda preletim pogledom preko njih i ODMAH vidim koji je zainteresovan... i onda se gledamo... gucnem pivo... gledamo se... i gledamo... i kazem sebi 'LET'S DANCE!JEBESH GLEDANJE... LATER!'
Na podijumu moj pomalo fem ortak (ali AKTIVAN!) vec dograbio super baju za sebe, ali mu se ne svidja i odustaje... ja se mislim... jebem li te u izbor...
...odlazim do WC... jedan slatki deckic povraca, ortakinja stoji pored njega... na moje pitanje da li mu je lose, ona mi krajnje ljubazno odgovara 'Ochigledno...' ... pomazim ga po glavi i nastavljam da cekam red za 'sholju' ... i tamo se neki manijak zaglavio.. ili i on povraca ili se radi necim... okrecem se i vidim dvojicu ispred... da skratim... jednog nisam prepoznao sa neta, a u malo smo otegnutoj varijanti porukanja i muvanja... sutradan (juche) mi u poruci opisuje situaciju, a ja pokusavam da se setim DA LI sam blenuo u njega ili... je bio onaj drugi... i dogovaramo se za treznu i date varijantu... (da, na kraju sam ipak pishkio u pisoaru)
Na kraju veceri sam jednom klincu dao shansu i razmenismo brojeve
Mislim da ipak nece biti nicega... imam taj osecaj... ali HEY! Life goes on, right?
Koliko ljudi - toliko pedera... i ako nepogresiva statistika govori u svoje ime - ima ih sve vise, svratice i oni i ovi i UVEK ce biti necega na traci... zato GLAVU GORE i svasta ce se desavati...
Sto se tice momenta FEM SHETAJU NAJBOLJE BAJE... da, imao sam i ja tih zachudjenih trenutaka, ali i to je relativno (iako NE VOLIM relativiste!) ...
Sto se zapadnjackog sistema pederisanja tice... ne razmisljam o tome... ipak sam ja jos uvek ovde... i ako se ne da prisvojiti, necu ga ni prisvajati... JOS MANJE ubedjivati druge u ne znam sta... use i u svoje...
Jao, valjda cu i narednog petka biti tamo...