Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
To ti je pametno, ona u seriji bas i ne odbija muskarce (ne kazem da je drolja, samo... :lol: ), tako da ces se super provesti. Jos da navatas negde i Samantu, i eto lude veceri. :D
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ja nisam primetio u Alijansi taj "riba sam" stav.
Nisam primetio ,mada iskreno nije mi ni jasan taj stav.Samo se nekad nasalim na racun nekih tipova koji izvode jogu na sred Alijanse,to mi tako nesto smesno.Prosto ih zamisljam kako izgedaju kad krenu kuci ukoceni i usinuti... :lol:
Svi su delovalo sasvim opusteno. Samo mi je smesan taj "cekam da mi neko pridje" trip.

Ne znam kako si uspeo da uradis 100% losu procenu nekog lika kad si ga samo video, i to iz daljine.
A i ti i tvoj drug niste "zvezde" kada konstatujete kako u klubu ne valja, maltene, niko sem vas?
Ja bas volim kad meni neko pridje(posto je to pretezno neuobicajno u Al.),i pritom sam uvek fin,cak i ako odbijem.
Mada kao i svaki rak imam one mrzovoljne dane,pa ponekad znam biti malo grublji...ali nikad necu nekom reci "Produzi dalje".To mi malo bezveze i iskljucivo.

Ma pederi su tako komplikovani,odlucio sam da postanem dayka.Mnogo lakse.. :ribica: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To ti je pametno, ona u seriji bas i ne odbija muskarce (ne kazem da je drolja, samo... :lol: ), tako da ces se super provesti. Jos da navatas negde i Samantu, i eto lude veceri. :D
To i mislim- ponasas se prirodno povedes dobro drustvo i provod je zagarantovan.A pozeri nek se tripuju da su Grandovi sex simboli :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni niko nije hteo da pridje. :durenje:
Mozda deluje agresivno i nasilno? :D
Mozda nisi stavio dovoljno gela za kosu? :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nisam, ja sam uzivo jako fin.

Znao sma da je trebalo da stavim gel, a ne vosak... :( Vecita pederska dilema...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nisam, ja sam uzivo jako fin.

Znao sma da je trebalo da stavim gel, a ne vosak... :( Vecita pederska dilema...
Stavis bre i jedno i drugo i jos brilijantin na sve to da dobijes zeljeni makro-izgled.Works for me every time :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Super! :hyper:
A je l' mogu da stavim i umetke, ili ce to pokvariti moju macho koncepciju? :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A je l' mogu da stavim i umetke, ili ce to pokvariti moju macho koncepciju? :lol:
Ne mozes bre.
Samo slusaj sta ti pricam i ne improvizuj nista po svome ako hoces da izgledas kao makro i da odvedes neko pile kuci sa sobom :D
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
A sto svako upoznavanje mora biti startovanje?Jebote kad neko stoji pored mene,cesto pozelim da se upoznam i pricam,onako bez neke speciajalnog razloga.Zato me bas nerviraju ta "upoznavanja".Sex mozes naci i na chatu...

Opustenoooo,to ocekujem od ljudi.Svi su bre nesto ukoceni i puni ocekivanja(o narcisoidnost i ego tripovima necu ni pocinjati).
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne mozes bre.
Samo slusaj sta ti pricam i ne improvizuj nista po svome ako hoces da izgledas kao makro i da odvedes neko pile kuci sa sobom :D
Necu pile bre, hocu rasnog petla za supu! :lol:
A i imam kratku kosu, curice mi briljantin niz celo...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Lakiboy_ns
Bez puno filozofiranja istina je da je nasa gay scena koja je i inace tek u zacetku previse ustogljena.
Naime veliki broj gay ljudi zbog straha od prepoznavaja u gradu ili svoje privatnosti se boji da izlazi na gay mesta tako da je u tim klubovima uglavnom ista ekipa :skijanje:
Lociraj se... da ja slučajno ne pogrešim... :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by *STATUS*
Svedok sam i toga da su najzgodniji i najlepsi tipovi, vise puta izasli sa FEM tetkama, koje normalan covek ni u snu ne bi pogledao i zaniteresovao se za njih, za koje moras minut dva da se dvoumis da li su musko ili zensko.. sa pramenovima, repicima na kosi, povrnutim majcama do grudi, uskim koznim pantalonama, providim majcama... jednom recju ODVRATNO... gde li samo nadju tu ogavnu garderobu... !?

pitam se zasto se neki ljudi nagrde toliko kada izlaze u grad...da i ja treba da se trandziram da bi me neko primetio.... jel greh biti obucen i ponasati se kao muskarac...
Nije dovoljno obrijati glavu i izjaviti nesto ovakvo da bi bio smatran za muskarca.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
jel greh biti obucen i ponasati se kao muskarac...
Ne nije. Ali neuspeshni pokushaji oponashanja macho mladica nisu vredni teme.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Svedok sam i toga da su najzgodniji i najlepsi tipovi, vise puta izasli sa FEM tetkama, koje normalan covek ni u snu ne bi pogledao i zaniteresovao se za njih, za koje moras minut dva da se dvoumis da li su musko ili zensko.. sa pramenovima, repicima na kosi, povrnutim majcama do grudi, uskim koznim pantalonama, providim majcama... jednom recju ODVRATNO... gde li samo nadju tu ogavnu garderobu... !?

pitam se zasto se neki ljudi nagrde toliko kada izlaze u grad...da i ja treba da se trandziram da bi me neko primetio.... jel greh biti obucen i ponasati se kao muskarac...

kakva su vasa iskustva....
FEM? so what,svako ima pravo da se obuche i izgleda kako 'oce
ODVRATNO? kako za koga,ukusi se razlikuju

:deda:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Morgan Le Faye
jel greh biti obucen i ponasati se kao muskarac...
Ne nije. Ali neuspeshni pokushaji oponashanja macho mladica nisu vredni teme.
:lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ono sto daje svu potrebnu satisfakciju mojoj prvoj poruci u ovoj temi su odgovori nekih forumasa....

sta reci...

nadam se da kapirate...

sujeta, mrznja, talog...

cemu sve to...

p.s. Nakon toga sto sam obrijao glavu, sisao sam se pre mesec dana i sada mi je kosa opet porasla... tako da ce sada biti malo duza... tj na sredini... dovoljno da mogu da razbarusim pramenove na vrhu kose...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ono sto daje svu potrebnu satisfakciju mojoj prvoj poruci u ovoj temi su odgovori nekih forumasa....

pored toga sto glumis muskarcinu, jos se trudis da zvucis pametno... :roll:
dobra si cica, Statusela, i draga si mi.
ali seres.
Korisnikov avatar
By svichky
Originally posted by bananica

pored toga sto glumis muskarcinu, jos se trudis da zvucis pametno... :roll:
dobra si cica, Statusela, i draga si mi.
ali seres.
:smeh:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Status je samo ogorchen shto nema vishe macho tipova u klubovima... Ne treba ga osudjivati... I ja sam, recimo, ogorchen kolichinom gay ljudi kojima je sex za jedno veche apsolutno prihvatljiva varijanta, i ne libim se da iskazem tu svoju ogorchenost... :boxer:
Korisnikov avatar
By Paki
...
p.s. Nakon toga sto sam obrijao glavu, sisao sam se pre mesec dana i sada mi je kosa opet porasla... tako da ce sada biti malo duza... tj na sredini... dovoljno da mogu da razbarusim pramenove na vrhu kose...
Aaaaa, pa videla se promena večeras... Šiškice razbarušene i učvršćene gelom, roze majičica i kratko zadržavanje u Alijansi, tek toliko da sa visine pogledaš ostale posetioce... Pa bravo, Stati, bravo! :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Euro31
Ne znam kako to funkcionishe u Alijansi iliti vec gde ali iz iskustva znam da ni zapad nista drugaciji nije a to radi po principu nije sujeta nego strah i zastita od povrede..to je ono kao sa 29 catam sa jednim momkom i kazem mu godine i on mi rece da sam star, kao drvo izmedju njegovih usiju ne razmislja da ce i on biti u 29...

a tebi ne znam zasto se zgrazavas na facama koje traze to sto traze po klubovima, ne vjerujem da si prisao tom tipu zato sto je imao znak INTERESANTAN iznad glave...iskljuci mozak izmedju nogu i vjeruj proci ces mnogo bolje
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Ako pricamo o petku u Lotosu (i dalje volim tako da ga zovem, sta mogu)... meni je bilo ODLICNO!

Dakle, ne znam da li je onaj fazon 'sto manje razmisljam o tome - tim ce mi se pre desiti' ali... desavalo se...

Situacija koliko hoces... od onih 'trljam se iza tebe - primeti me vec vise!' do toga da neko TOLIKO gleda u tebe da ti vise ne bude neprijatno, vec se i sam prepustis igri i ... tako... gledamo se... i gledamo... i onda malo igram... pa on nestane... pa se pojavi :alien:

Onda odem da odmorim i naslonim se na separe, pa vidim da se i tu malobrojna publika skupila... i onda preletim pogledom preko njih i ODMAH vidim koji je zainteresovan... i onda se gledamo... gucnem pivo... gledamo se... i gledamo... i kazem sebi 'LET'S DANCE!JEBESH GLEDANJE... LATER!'

Na podijumu moj pomalo fem ortak (ali AKTIVAN!) vec dograbio super baju za sebe, ali mu se ne svidja i odustaje... ja se mislim... jebem li te u izbor...

...odlazim do WC... jedan slatki deckic povraca, ortakinja stoji pored njega... na moje pitanje da li mu je lose, ona mi krajnje ljubazno odgovara 'Ochigledno...' ... pomazim ga po glavi i nastavljam da cekam red za 'sholju' ... i tamo se neki manijak zaglavio.. ili i on povraca ili se radi necim... okrecem se i vidim dvojicu ispred... da skratim... jednog nisam prepoznao sa neta, a u malo smo otegnutoj varijanti porukanja i muvanja... sutradan (juche) mi u poruci opisuje situaciju, a ja pokusavam da se setim DA LI sam blenuo u njega ili... je bio onaj drugi... i dogovaramo se za treznu i date varijantu... (da, na kraju sam ipak pishkio u pisoaru) ;)

Na kraju veceri sam jednom klincu dao shansu i razmenismo brojeve ;) Mislim da ipak nece biti nicega... imam taj osecaj... ali HEY! Life goes on, right?

Koliko ljudi - toliko pedera... i ako nepogresiva statistika govori u svoje ime - ima ih sve vise, svratice i oni i ovi i UVEK ce biti necega na traci... zato GLAVU GORE i svasta ce se desavati... ;)

Sto se tice momenta FEM SHETAJU NAJBOLJE BAJE... da, imao sam i ja tih zachudjenih trenutaka, ali i to je relativno (iako NE VOLIM relativiste!) ...

Sto se zapadnjackog sistema pederisanja tice... ne razmisljam o tome... ipak sam ja jos uvek ovde... i ako se ne da prisvojiti, necu ga ni prisvajati... JOS MANJE ubedjivati druge u ne znam sta... use i u svoje... ;)

Jao, valjda cu i narednog petka biti tamo...
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
U pocetku me malo iritiralo, ali sada mi je sve to smesno, jadno, pogotovu pozerke, utegnute tetkurdache zarobljene u quazi muskim telima koja vise lice na plasticnu Barbi. Takozvani lepotani, Bred Pitovi sa 'nagrizenom' Grand estetikom kome nos krvari od udaranja u disko kuglu iznad podijuma, Dzi aj Dzo zrtvice iz senke ciji masni, hemijom nabijeni misici, pretenduju da izmame osmeh interno homofobicnim pojedicnima, uvek 'slucajnim' posetiocima.
Nesto se ne menja scena previse.

Pisano o tome u kolumni davno >>>

http://www.gay-serbia.com/kolumna/2002/ ... sp?aid=177
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Paki
Šiškice razbarušene i učvršćene gelom, roze majičica i kratko zadržavanje u Alijansi, tek toliko da sa visine pogledaš ostale posetioce... Pa bravo, Stati, bravo! :fancyklap:

Pa on ima i s cim da gleda vecinu onih koji idu u Alijansu - s visine. Ima stas, telo, zabavan je.

:alexis: :die:
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Jašta ... :bubbles:
Naravno da je "jasta". Status ima i ime!! Svi na sceni znaju za Statusa. Pa mu i zbog toga zavide. Status ima i brojeve svih prominentnjih faca na sceni, pouzdano znam. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Nicodemus
Jašta ... :bubbles:
Naravno da je "jasta". Status ima i ime!! Svi na sceni znaju za Statusa. Pa mu i zbog toga zavide. Status ima i brojeve svih prominentnjih faca na sceni, pouzdano znam. :cvetduga:
STATUS, tj "Ja" sam postao domaci gay brend, sinonim za mladog zrelog muskarca koji zna sta hoce i ko bez dlake na jeziku sme da kaze svakome sta misli....

i umalo da zaboravim.. sinonic za dobrog frajera :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!