- 20 Sep 2007, 23:35
p.s.
oprosti na mom sarkazmu u ovoj tvojoj temi, ali hipokrizija drushtava zemalja ex-Yu (chiji si primer i sama najslikovitije upravo dozivela kao i skoro 99% ostalih forumashica do sada) mi se toliko gadi da samo sarkazam i kiseli cinizam tu dela
Originally posted by medYcpa, tipichan "domacinski, pravi mushkarac" made in Balkans taj chicha, po receptu Srbskih Dveri i Obraza i Ko-Ko-Koshtunice. trljao je tebe curicu, nedajboze nekog dechka. da je sluchajno trljao nekog dechka vascela Srbija bi ustala na noge, ubila ga i skichala kako "su se pederi pomamili"......
E owako.... jos uwek pokusawam da se skontam sta se swe desilo,dok prepricawam decku sa foruma sta mi se desilo jutros u busu..
Elem, jutros sam krenula u skolu,kao i uwek u busu guzwa, milion ljudi i na jednoj stanici ulazi matorac preko 50 god..i staje pored mene.. posto je guzwa,matori se prilepio uz mene i ja ubedjena - ok, guzwa je .. kad odjednom,osetim ja neku ruku na mojoj nozi.. pogledam ubedjena da je slucajno i on je sklonio ..posle par sekundi o5 ja osetim ruku na butini i pocinje da je 'trlja' o moju nogu
pogledam ga i proderem se 'Alo bre sta radis to???'
on kao da nemam pojma sta mu gowori,naprawi se lud i pobegne napolje na 1 stanici posle...
Strasno...zalim sto ga nisam zweknula kolencetom lepo i smrwila mu swe ono pedofilsko sto ima i nema ..grrrr
slicna iskustwa?
p.s.
oprosti na mom sarkazmu u ovoj tvojoj temi, ali hipokrizija drushtava zemalja ex-Yu (chiji si primer i sama najslikovitije upravo dozivela kao i skoro 99% ostalih forumashica do sada) mi se toliko gadi da samo sarkazam i kiseli cinizam tu dela