Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By uninvited
E owako.... jos uwek pokusawam da se skontam sta se swe desilo,dok prepricawam decku sa foruma sta mi se desilo jutros u busu..

:shok: :shok: :neznam:

Elem, jutros sam krenula u skolu,kao i uwek u busu guzwa, milion ljudi i na jednoj stanici ulazi matorac preko 50 god..i staje pored mene.. posto je guzwa,matori se prilepio uz mene i ja ubedjena - ok, guzwa je .. kad odjednom,osetim ja neku ruku na mojoj nozi.. pogledam ubedjena da je slucajno i on je sklonio ..posle par sekundi o5 ja osetim ruku na butini i pocinje da je 'trlja' o moju nogu

:wtf:

pogledam ga i proderem se 'Alo bre sta radis to???'
on kao da nemam pojma sta mu gowori,naprawi se lud i pobegne napolje na 1 stanici posle...

Strasno...zalim sto ga nisam zweknula kolencetom lepo i smrwila mu swe ono pedofilsko sto ima i nema ..grrrr

:rafal: :cupakosu:

slicna iskustwa?
By Swanheart
ja nemam...ali secam se da je the1whowished tako polomila nos jednom liku u prevozu :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
itekako......

imam par manijaka na dusi!
Korisnikov avatar
By Sutekh
gomilu.

mada mi se nishta tog tipa nije desilo u skorije vreme
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hvala Bogu ne!

ALi slicna iskustva su se desavala mojim drugaricama... i stvarno je bezveze jer se ne moze nista uraditi.

Pretpostavljam da je manje pedofila pedera u busevima jer ih ima na netu i previse :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sad nesto prebiram po secanju, i kontam da imam vise pricica o egzibicionistima i tipovima iz parkova koji se zalecu ka meni kao bizoni, da bi me na kraju tanusnim glasom pitali da li mozemo da se upoznamo. :uplasen:

Znam da je jedna moja koleginica dozivela sok kada ju je neki matori sladostrasnik uhvatio za nesto sto nije bila butina, a kad je ona vrisnula na njega on je hladnokrvno prokomentarisao nesto sto bi se moglo prevesti kao "Mala, pomeri tu vadzajnu. Ne moze da se prodje od nje."
Korisnikov avatar
By blenta
zbilja?
the1 bash deluje smerno
makar posle 2 piva :shok2:
Korisnikov avatar
By Zoe
I ja imam 1 na dusi :avalon: a inace, te matore pedofile bih sve u gasnu komoru!
Mamicu im jebem, decu da neko tako dodiruje, pa to je nedopustivo! Ionako je sve otislo u kurac, jos nam samo fale istraumirana, iskrivljena deca koja ni ovako ne znaju da vole i vode ljubav ( u svakom smislu) :avalon:
By Sixto
Jednom, u toku srednje skole, stao ispred mene i ni manje ni vise gornjom rukom dlana prema medjunozju!

'Ma da ti jebem..... piiiiiiiip'
By жњ
jup, desavalo mi se. bila sam slatka mala :kosa:

dok sam isla u skolu busom, jedan me pipkao po guzi (satro guzva je pa nema gde sa rukom) sve dok se nisam prodrala, na sta se on krajnje bezobrazno napravio blesav - fazon "ju bre dete?? sta tebi pada na pamet, kako te nije sramota??", na sta su ljudi u busu stali na njegovu stranu, a mene gledali kao telad... IDIOTI!! dakle, bilo mi je neprijatno iz razloga sto nisam dozvolila da budem zlostavljana.

A drugi je krenuo da trlja medjunozje o moje rame u polupraznom tramvaju (dok sam sedela), gledajuci u moj dekolte. e tada nisam bila jedina koja je pustila glas, nego je dobio sta je i zasluzio. elem, i jedna zena je sve to videla i podigla buku vecu od mene "ENOOOO GA MAAAANIJAAAAK!! MAAAAANIJAAAAAK!!! DRZHTEEE GAAAAA!!", pridruzilo joj se sve musko i zensko sto se unutra naslo, pola ljudi poustajalo i krenulo prema njemu, pa su poceli da lete udarci i psovke i bome dobrano su krenuli da ga pustaju kroz shake. ubrzo je vozac zaustavio tramvaj na stanici pa je lik uspeo da se nekako otme i pobegne, ali je do tada popio poshtenu porciju batina. cak i pored toga, zao mi je sto ga nisu prebili jos "malo" vishe. takva djubrad zasluzuje promenu licnog opisa DJONOM.

grozno je kad neko spopada dete koje skoro nista ne zna o seksu. secam se da sam bila jako hm... posramljena, zbunjena i cudno uplasena, na drugaciji nacin nego sto bi to bilo da mi se desi danas. trauma!

Desavalo se svasta i kad sam prerasla tinejdzerske dane, ali to vec ne spada u temu o pedofilima.
By Swanheart
Originally posted by blenta
zbilja?
the1 bash deluje smerno
makar posle 2 piva :shok2:

deluje,deluje...
ali ovde je bila trezna... :lol:

najbolje je bilo prica sta ima novo i samo kaze..."polomila sam coveku nos u prevozu .krenula mu je krv na nos a mene boli ruka" :lol:

jbg uvek imam neki nadrk izraz lica pa niko i ne prilazi u prevozu od manijaka...dok sam bila mladja nisam ni isla prevozom u skolu ( osnovna na 15 minuta peske od kuce ,srednje na 2 minuta od kuce :lol: ...sada mi je fax na 15 minuta od stana pa i nema neke velike potrebe za prevozom ).
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Imao i ja takva iskustva.
Koriste guzvu u prevozu perverznjaci matori.
Jedan se trljao o rame - slucaj identican onom koji se znj opisala.
Drugog nisam ni skontao na vreme. Mislio sam da je necija tasna zakacila moje medjunozje posto je bas bila guzva u busu. Sta cu nego da kuliram.
Medjutim kad je "tasna" ozivela i zapocela masazu vec sam se zabrinuo. :smeh: Zgrabio ga za ruku, okrenuo se da vidim ko je, kad ono Shok totalni - neki raspad penzos, imao je najmanje 70 godina! Izleteo je iz busa pa nisam stigao da ga :samar: :durenje:

A kad smo vec kod tog trljanja o rame...jeste imali takve slucajeve u frizerskim salonima? :giggle: iz iskustva znam da i oni umeju da iskoriste prednosti svog zanata :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
LOL.

Trljanje o rame :roflmao:

Da, dozhiveo sam to, ali cheshcje je bilo da se naslonim na shipku i debil stavi ruku na nju, kao drzhi se a u stvari.. chacka svashta. Imao sam takvo iskustvo i u salonu, ali chim bih ga pogledao u fazonu :wtf: iskulirao bi..
Korisnikov avatar
By Sutekh
chudi me da nisam ubacio i rech "balonu", da se rimuje sa "salonu" i "fazonu"
Korisnikov avatar
By ns.happy
moj nastavnik istorije u osnovnoj. drugarica je odgovarala, a on se igrao sa rukama u dzepovima... smesno je bilo sto mu je glava bivala sve crvenija... kad je valjda zavrsio rekao joj je da sedne i dao 4! posle smo je zezali da nije ni toliko zasluzila :roflmao:
uglavnom, njega su ubrzo otpustili...
Korisnikov avatar
By Sutekh
OMG.

Nije valjda drkao kitu i svrshio na sred chasa (u gacje)?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sutekh
OMG.

Nije valjda drkao kitu i svrshio na sred chasa (u gacje)?
aham :ucha:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gadnih li iskustava bre! :bljak:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by ns.happy
moj nastavnik istorije u osnovnoj. drugarica je odgovarala, a on se igrao sa rukama u dzepovima... smesno je bilo sto mu je glava bivala sve crvenija... kad je valjda zavrsio rekao joj je da sedne i dao 4! posle smo je zezali da nije ni toliko zasluzila :roflmao:
uglavnom, njega su ubrzo otpustili...
Jao ja sam imao u osnovnoj profesora likovnog .Koji je btw.bio mlad i neki dizac tegova itd.Koji je cesto pustao decake sa casova a devojke ostavljao da "crtaju" dok je on sedeo za stolom(koji je bio bas zatvorenog tipa)spustenih ruku ..i igrao se covek... :lol: :lol:

:oskar:

A ovaj sto se tice autobusa,nisam imao nikada tih problema.Moguce zato sto izbegavam koliko mogu fizicki kontakt sa ljudima u prevozu.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Izbegavam i ja fizichki kontakt sa ljudima u autobusu, pogotovo kad se onako kiseli i mokri zalepe za mene (ove godine sam u potpunosti izbegao buseve, tako da..), ali ako me neki debil gura odpozadi tako da sam ja priljubljen uz shipku, jaaako chesto se deshavalo da osetim nechiju ruku u predelu mog medjunozhja i kao drzhi je tako i kulira, ne izvaljuje. :wtf:

@ns happy
Imao sam i ja nekog idiota profesora u srednjoj, ali nije ishao bash toliko daleko.
Korisnikov avatar
By Zoe
Secanje mi se vraca sad: moj nastavnik fizickog je poznavao moje roditelje ( i sami su bili prosv.radnici pa su ih svi moji nastavnici znali, no bas OVAJ ih je znao vrlo povrsno, sto sam ja tek skoro saznala), i uvek bi me na casu zvao da dodjem u njegovu malu kancelarijicu pokraj fiskulturne sale da malo sednem sa njim, da me pita o roditeljima. Ja bih sela, mada mi je uvek to smetalo, to izdvajanje-ja sam htela da sa drugom decom tamo skacem, a ne da budem nesto kao privilegovana jer su mi roditelji nastavnici. Elem, nisam uopste imala razloga da se osecam privilegovanom, jer se moja privilegija sastojala u tome da sedim, gledam u njegovo kravlje lice i trpim ruku koja je "prijateljski" klizila po mom bedru......Bilo je grozno.
Ni sama ne znam zasto to nikome nisam prijavila.......sada kad razmislim, verovatno je razlog tome sto mi moja majka ne bi ni poverovala, a i to je iza onoga da u stvari ja nisam tada jos ni bila sigurna da je to lose. Samo sam imala uzasno neprijatan osecaj da mi to smeta, ali nisam znala koliko, ni da li je to uopste pogresno.......To je bilo negde u 4.razredu.

I, bas skoro sam se toga setila i rekla majci kada mi je bila u gostima (obavestila Forum o njenom dolasku jos tad :D ), a ona je reagovala bas onako kako sam i tad mislila - nije mi verovala! :nope: :ubise: :zid:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Zoe
Secanje mi se vraca sad: moj nastavnik fizickog je poznavao moje roditelje ( i sami su bili prosv.radnici pa su ih svi moji nastavnici znali, no bas OVAJ ih je znao vrlo povrsno, sto sam ja tek skoro saznala), i uvek bi me na casu zvao da dodjem u njegovu malu kancelarijicu pokraj fiskulturne sale da malo sednem sa njim, da me pita o roditeljima. Ja bih sela, mada mi je uvek to smetalo, to izdvajanje-ja sam htela da sa drugom decom tamo skacem, a ne da budem nesto kao privilegovana jer su mi roditelji nastavnici. Elem, nisam uopste imala razloga da se osecam privilegovanom, jer se moja privilegija sastojala u tome da sedim, gledam u njegovo kravlje lice i trpim ruku koja je "prijateljski" klizila po mom bedru......Bilo je grozno.
Ni sama ne znam zasto to nikome nisam prijavila.......sada kad razmislim, verovatno je razlog tome sto mi moja majka ne bi ni poverovala, a i to je iza onoga da u stvari ja nisam tada jos ni bila sigurna da je to lose. Samo sam imala uzasno neprijatan osecaj da mi to smeta, ali nisam znala koliko, ni da li je to uopste pogresno.......To je bilo negde u 4.razredu.

I, bas skoro sam se toga setila i rekla majci kada mi je bila u gostima (obavestila Forum o njenom dolasku jos tad :D ), a ona je reagovala bas onako kako sam i tad mislila - nije mi verovala! :nope: :ubise: :zid:
JA BIH LICNO SVE NASTAVNIKE FIZICKOG SPALIO NA LOMACI!!! :down:

Znaci toliko znam ljudi koji su imali probleme sa doticnim ljudima(i ja licno).A i kod mene su se devojke cesto zalile u srednjoj ,da ih profan "dodiruje" kako ne bi trebalo. :placko:
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, istrazivanja pokazuju da pedofili najcesce i biraju profesije koje im omogucavaju da rade sa decom.
:avalon:
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by medYc

Elem, jutros sam krenula u skolu,kao i uwek u busu guzwa, milion ljudi i na jednoj stanici ulazi matorac preko 50 god..i staje pored mene.. posto je guzwa,matori se prilepio uz mene i ja ubedjena - ok, guzwa je .. kad odjednom,osetim ja neku ruku na mojoj nozi.. pogledam ubedjena da je slucajno i on je sklonio ..posle par sekundi o5 ja osetim ruku na butini i pocinje da je 'trlja' o moju nogu

:slicna iskustwa?
A koliko ti, chedo, imas godina? 7, 9, 11 godina? Ko te salje samu u skolu? Ili ides u srednju skolu i kad te neko pipne zavapis pedofilija?! Do kada se u Srbiji racuna "pedofilija" - do 19 godina, jebote!?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Stvarno, mi stariji ljudi smo dosli u situaciju da ne smemo ni da namignemo mladjim osobama, jer ce nas odmah optuziti za pedofiliju.
Eto, sad i guzva u autobusu koja je najverovatnije primorala doticnog coveka da se pribije uz ovu mladu korisnicu bese dovoljna za optuzbu.
Možda je od štruckanja autobusa i od starosti krenuo da se meškolji, a ti odmah pomislila da se trlja o tebe iz bludnih pobuda.
Bezveze.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Nicodemus
Originally posted by medYc

:slicna iskustwa?
A koliko ti, chedo, imas godina? 7, 9, 11 godina? Ko te salje samu u skolu? Ili ides u srednju skolu i kad te neko pipne zavapis pedofilija?! Do kada se u Srbiji racuna "pedofilija" - do 19 godina, jebote!?
To htedoh i ja da pitam... čitam sve postove i nigde da primetim da se neko setio, kad eto Nikodemusa...

... i da li bi bilo teme da je umesto lika od 50 godina tamo bio lik od, npr. 25 ... (?)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ha, vidi stvarno! Ja se sva zajapurila pri pomenu reci "pedofil" da nisam ni skontala da detence ide u srednju skolu! Pa srednjoskolci se bre, satiru od seksa! :lol:

No, salu na stranu, sve je to premlado da bi se cackalo, a i da nije, svakako nije u redu nekoga seksualno napastvovati bez njegovog pristanka! :neto:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jebote, kakvi ste skotovi, ne mogu da verujem...

Lik napao devojcicu, a vi joj jos kenjate zasto kuka?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!