Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Främling

KO PRAVI NAJVECE SKANDALE NA POP SCENI?
Britney Spears
Slika

Has MTV Re-Elected Janet Jackson as Their Pop Queen?

After Britney Spears made a fool of herself on the 2007 MTV VMA's, the news team must have made a split decision to allow Janet Jackson news to be covered on the network.After she breast fed us at the 2004 Super Bowl Half Time show, it was like all Janet news was banned. At the post event, MTV asked Janet about her new album... Anyhow, Janet wanna keep MTV and everyone else in the dark. She wanna build excitement for the new album.

Slika

a evo kako izgleda vrhunski MTV VMA performance

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q9oTN91bSv4&autoplay=1[/youtube]
By ~ Le Saint X ~
IF !!!!!

THE HOTTEST PERFORMANCE!

Kao klinac, znao sam celu koreografiju ...
loved to dance with it
Just GREAT song

IF!

thanx 4 reminding me of this!!!
:mazi:
By Främling
koja je u poslednjih godinu dana prosetala "crvenim tepihom", prema magazinu People

A evo i kako je to izgledalo

Slika

Ako nije zbog ovih gore onda je sigurno zbog ovog dole :D

Objasnjenje: Mini je Janet a Miki JD (secam se da su je pljuvali sto se tako pojavila na toj svecanosti, a meni je suuuuuper)

Slika
"Like Janet Jackson say "I miss you much", I really wanna feel your touch"

Ah, sto ja volim pesmu Miss You Much :)

Inace ovo nije prvi put da druge zvezde pminju JJ u svojim pesmama. To su vec uradili P.Diddy, Nelly, Eminem, 2 Unlimited, O-Town, Alcazar (pevac Andreas je njen veliki fan) etc.
By Främling
Originally posted by Renoir
pa ovo je stara slika
Stara je :)

Ali i sada pipka ove dugmice negde u Majamiju :D
KALENDAR:

■ 10.03.07[tv] Janet gostuje kod Oprah
■ 10.04.07[premijera] LA premijera filma 'Why Did I Get Married?'
■ 10.09.07[premiere] NYC premijera filma 'Why Did I Get Married?'
■ 10.12.07[movie] 'Why Did I Get Married?' osvaja americke bioskope
■ 10.12.07[tv] Janet gostuje u 'Live with Regis & Kelly'
■ 12.04.07[dvd] Objavljivanje DVD-a Will & Grace: Season Seven' (Janet je u drugoj epizodi)

Stay tuned! STILL TO COME!

"With new album...I'm Tryin' To Do ME"
Janet.
if.Slika
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ruznog li smajlija. Ajd neka ovo ipak bude Madonna fan club, bez Jacksonovih. Ima dovoljno mesta na forumu.
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Slika

Slika
Da li je ova druga fotka skorašnja ili ne? Savršena je!!!
By Främling
Originally posted by Beogradjanin18

Slika

Da li je ova druga fotka skorašnja ili ne? Savršena je!!!
Da skorasnja je. Ta fotka je trebalo da bude naslovna za 20 Y.O. cd ali su promenili odluku i upropastili omot a ove fotke nikada nisu zvanicno objavljene.

Slika
By Främling
Izgleda fenomenalno (slika dole) a film ce izgleda juriti oskara. Janet je na dobrom putu da postane prava holivudska diva. Konacno dobar publicitet i to ce se sigurno pozitivno odraziti i na prodaju narednog albuma.

Go Janet!

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by jacob::stanwik
Ruznog li smajlija. Ajd neka ovo ipak bude Madonna fan club, bez Jacksonovih. Ima dovoljno mesta na forumu.
Mnogi ne mogu da podnesu da je Madonna No1, pa dolaze ovdje da ozive zvijezde kojima je odavno prosao rok trajanja. :)
Korisnikov avatar
By Stanwik
By Främling
Originally posted by Seaman
Mnogi ne mogu da podnesu da je Madonna No1, pa dolaze ovdje da ozive zvijezde kojima je odavno prosao rok trajanja. :)
Janet is everywhere right now zato ne znam o kome govoris.

Oprah, Ellen, Jay Leno, Craig Ferguson, BET TV...

Juce je Oprah zakljucila: "tesko je gledajuci Janet na filmu a da ne razmisljas o tome da je to Janet Jackson, verovatno najpoznatija zena na svetu"

A ja verujem Oprah. :D
Korisnikov avatar
By V25
Honey, znaš da ja volim i Michaela i Janet, ali Oprah koliko god mi bila draga liže guzicu svakoj poznatoj ličnosti (barem u emisiji). Kada se pojavi Helen Mirren ona je najbolja glumica, kad dođe Meryl Streep onda je ona. Isto tako kada je bila J.Lo rekla je kako je ona najseksipilnija latino žena, što je posle isto rekla Selmi ili Penelope, koja je već bila u emisiji, a vrlo verovatno obe.
By Främling
Ma volim i ja Madonnu daj da ih vise ne uporedjujemo. Ja sam stavio "if" smajlija da se nasalim a ne da ovde provociram.

Nego kada ce njen novi album? Oduzi se nesto
Korisnikov avatar
By V25
Meni je jako žao ali mali broj ljudi je čuo za album "20 Y.O." kao i za prethodni "Damita Jo" (e za taj mi je drago što niko nije čuo, po meni njen najgori). Janet je, realno, izgubila status superstara još 2002. sa završetkom promocije "All 4 u" albuma. Ja bih svakako voleo da je ona prisutnija u svetu muzike i da njene pesme pevuše ljudi i koji nisu njeni fanovi, ali prosto nije tako. "So excited", sjajan spot i pesma, se gotovo nigde nisu čuli niti videli. Jedina radio stanica koja je kod nas vrtela pesmu je bila "Novosti", a sem periodično na MTV-u spot nigde nisam spazio. Jednostavno Madonna se usmerila u "pametnijem" pravcu od Janet, ako tako mogu da kažem. Svi mediji menjaju mišljenje iz časa u čas u zavisnosti od onoga ko im u trenutku može doneti više koristi. To crpljenje je obostrano, naravno, ali mediji se bas i ne upinju da promovišu nekoga ko nema budućnost. Ako malo bolje pogledaš, jako je diskriminišuće, ali Janet se u poslednje vreme pojavljuje samo u crnačkim emisijama i manifestacijama dodela nagrada.
By Främling
Ma volim i ja Madonnu daj da ih vise ne uporedjujemo. Ja sam stavio "if" smajlija da se nasalim a ne da ovde provociram.

Nego kada ce njen novi album? Oduzi se nesto
Ovo pitanje za novi album se odnosi na Madonnu :roflmao:
Korisnikov avatar
By V25
Trebalo bi negde u aprilu ili maju 2008. Ufff, samo da je više Timberlanda a manje Pharella na albumu.
By Främling
Originally posted by Beogradjanin18
Trebalo bi negde u aprilu ili maju 2008. Ufff, samo da je više Timberlanda a manje Pharella na albumu.
Slazem se. Ono sto me plasi je to sto i Janet radi sa Pharelom. A mene njegova muzika nervira.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!