Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dirrty19gNo comment:D
Smatram da je razlika u tome sto pederi, iako fizicki slabiji od lez devojaka,
Originally posted by Dirrty19gUpravo sam to i REKLA, pederi nemaju visoko misljenje o strejt zenama.
ipak imaju odredjenu superiornost nad str8 zenama, bila ona fizicka, psihicka ili dupetna
Originally posted by Dirrty19gI opet generalizacija...
A lez devojke, koliko god da su ratoborne i slicno, ipak su inferiorne sto se tice fizicke snage u odnosu na str8 muskarce.
Originally posted by Dirrty19gI opet generalizacija...
A lez devojke, koliko god da su ratoborne i slicno, ipak su inferiorne sto se tice fizicke snage u odnosu na str8 muskarce.
Originally posted by Zoefeminizam nije nikakva struja, nit je strogo ograničen - dapače, on sam se može podeliti na više struja (u kom slučaju izraz ima smisla, za razliku od gore navedenog). drugo, volela bih da saznam koji su parametri za određivanje višeg i nižeg tipa feministkinje, naročito te one druge stvari koje rečeni tip poseduje pored "negativnih, ratobornih i ljutitih stavova prema muškom svetu" (jel ovo figura u smislu it's a man's world, ili blago arhaično imenovanje osoba muškog pola? to je bitno za temu, vrlo!).
Namerno sam u naslovu stavila "feministkinja" jer je po meni sam feminizam, kao uostalom i bilo koja druga strogo ogranicena struja jako negativna, a pritom sam imala na umu onaj NAJNIZI TIP feministkinje - osim onih drugih stvari, ona, kao nizi tip, ima jos istaknutije negativne, ratoborne i ljutite stavove prema muskom svetu....
Originally posted by Zoe
Jebi ga sad, jel treba ja naslov teme da promenim u : "Da li su lezbejke obavezno i kreteni" ili cete prestati bukvalno da tumacite svaku rec i da se hvatate za nju?!
Originally posted by Lepa Krepa
da li korisnica lepa krepa ima uobičajene feminističke brkove koji su nepogrešiv znak zavisti zbog penisa?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!