Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
(drug ovo piše)

I ja sam bio tamo!
Shodno zatecenom, ovom prilikom predlazem potencijalnim
sponzorima/kama da se jave i podrze projekat zanrovskog
otvaranja gay mesta u Beogradu.
Nudim sopstvene intelektualne i shoubiz senzibilitete kako
bi i Beograd dobio romski gay klub. Predlazem da bude u
blizini ovog o kojem govorimo/te kako bi trziste blje funkcionisalo.
Bez pluralizma nema liberalizma:)
ukoliko ovakve ideje zazive, daljim pluralizmom bismo mogli
doci i do Trans VIP klubova, SM Trans VIP, Mesoviti VIP klub, etc. :hvala:

Bojan Princa :andjelak:
Korisnikov avatar
By deželaš
(deželaš)
Originally posted by lthr_yu

"I oni su ljudi"-ma ok, nek jesu,

:lol:

izvini, ali zašto, zašto o ovakvim pitanjima nastavljaš uopšte objavljivati svoja razmišljanja? :trep:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by deželaš
(deželaš)
Originally posted by lthr_yu

"I oni su ljudi"-ma ok, nek jesu,

izvini, ali zašto, zašto o ovakvim pitanjima nastavljaš uopšte objavljivati svoja razmišljanja? :trep:
Zato sto mi se moze
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by deželaš
(drug ovo piše)

I ja sam bio tamo!
Shodno zatecenom, ovom prilikom predlazem potencijalnim
sponzorima/kama da se jave i podrze projekat zanrovskog
otvaranja gay mesta u Beogradu.
Nudim sopstvene intelektualne i shoubiz senzibilitete kako
bi i Beograd dobio romski gay klub. Predlazem da bude u
blizini ovog o kojem govorimo/te kako bi trziste blje funkcionisalo.
Bez pluralizma nema liberalizma:)
ukoliko ovakve ideje zazive, daljim pluralizmom bismo mogli
doci i do Trans VIP klubova, SM Trans VIP, Mesoviti VIP klub, etc. :hvala:

Bojan Princa :andjelak:
izvini, ali zašto, zašto o ovakvim pitanjima nastavljaš uopšte objavljivati svoja i tudja razmišljanja?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Tvrditi da su 'trandze' i 'cigani' krivi/e za spustanje nivoa kluba, zabave ili cega vec je nista drugo do diskriminacija.

Radi se o tome da su za takvo stanje (dobro ili loshe) krivi iskljucivo vlasnici.
Kada te osobe zasednu za muziku, igraju po shanku i postrojavaju goste (u najsirem smislu ovih reci), vlasnici samo prozbore "ali oni donose dosta para".

I to je super - svako ima pravo da profilishe svoje privatno vlasnistvo kako mu se dojmi, ali nemojmo svaljivati 'krivicu' na osobu X i Y, ... Z (a sto je zgodno sto su uzgred te osobe i trans ili sta vec, ha?) nego na one koji to dopustaju.

Iz navedenih razloga nisam krochio pa sigurno vise od godinu dana u Temple (a kada se otvorio manje vise cesto znao da odem), u Dugu jednom i nikad vise, u Floyd posle prvog incidenta s prebijanjem nisam isao (pre toga smo barem stajali na mostu i zajebavali se:))), takodje prestao da idem u Smajli zbog toga (a i cesto nema mesta) ....

Znachi pre nego sto izbacite svoj hejt malo razmislite odakle problem vuche korene, 'mesto da se odma udara po osobama (rom znaci covek! ;) ) koje samo koriste priliku jer im to neko drugi omogucava, a pristom isticu neke njihove osobine koje su totalno irelevantne za problem.
By Pending-For-A-Bending
Uni, znas da te ja cenim, kao i mnoge druge sa ovog foruma, iako ne delimo isto misljenje.
Ja sam nekad bio otvoren za sve ideje, bez predrasuda, bla, bla,... ALi koliko vas odavde uopste zna o cemu prica???
Ja pricam iz svog iskustva.

Zamisli ovu situaciju. Vidis crveno dugme sa zutim tackama . Pritisnes ga. Nesto lose se desi. Pritisnes ga jos jednom i opet se desi nesto lose. Odlucujes da ga vise ne pritiskas. Posle nedelju dana naidjes na jos jedno crveno dugme sa belim tackama. Pritisnes ga i desi se nesto lose. Ostavis to dugme na miru. I razmisljas o tome da vise ne pritiskas crvenu dugmad sa belim tackama. Setas se sa ortakom i naidjes opet na crveno dugme sa belim tackama. Kazes ortaku: "Necu da pritiskam ovo crveno dugme jer se uvek nesto lose desi", a on "Ma hajde! Nece se nista lose desiti. To se bre zove diskriminacija!". I pritisnes ga ponovo i opet se nesto lose desi. I kazes sebi "Zajebi crvenu dugmad sa belim tackama"

Mozda postoji negde neko crveno dugme sa belim tackama koje kad pritisnes ne desi se nesto lose (sigurno postoji), ali je broj tako mali, da nema smisla davati crvenim dugmadima sa belima tackama ikakvu sansu!

Nije ovo hejt, nego racionalizacija
Korisnikov avatar
By Dirrty
Alooooooooo!

Hoce li neko reci utiske?!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ok lthr_yu, ja kapiram ako je to iz tvog iskustva.

Samo poenta mog posta je bila da vlasnici dozvoljavaju da se to desava u klubovima i kaficima, i da snose svu krivicu za takav ambijent u njima.

ja kao potrosac mogu samo da izaberem sta meni odgovara, da se bunim samo ako mislim da ce to neko saslusati, a kada ne saslusa da promenim kafanu.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dirrty19g
Alooooooooo!

Hoce li neko reci utiske?!
Pa procitaj prethodne postove. Klub nije poceo sa radom, amda je nekoliko nas bilo tamo da ga vidi
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa citao sam nesto... zaista me je mrzelo da procitam sve!

Uglavnom ok, hvala na obavestenju.

P.S. Koji su ti organizatori mentoli...

Ovaj klub je najavljivan i pre ako se ne varam?
By RACABG
Originally posted by unic0rn
Ok lthr_yu, ja kapiram ako je to iz tvog iskustva.

Samo poenta mog posta je bila da vlasnici dozvoljavaju da se to desava u klubovima i kaficima, i da snose svu krivicu za takav ambijent u njima.

ja kao potrosac mogu samo da izaberem sta meni odgovara, da se bunim samo ako mislim da ce to neko saslusati, a kada ne saslusa da promenim kafanu.
samo ce u jednom momentu nastati problem, jel te potroshace zelece svaki klub zbog profita , gde ces onda ????

problem je malo drugaciji od onoga kako ga vecina dozivljava. pokushacu da objasnim .
jedan deo gay populaciej ima kintu samo za ulazak u klub i naravno 2 litre piva koje popije u parku preko puta.

a kako klub treba prvo da otplati sebe to jes troshkove a onda i da omoguci egzistenciju vlasnika ..... cesto se pribegava ovakvim stvarima .
By Pending-For-A-Bending
Pa zavisi kako dodjes do te racunice... ja jako mnogo para potrosim kad izadjem. Pa sad koga ce primati koji klub, to je na vlasnicima da odluce. I naravno sta im se vise isplati.
Ipak, naziv je VIP mozda ovo bude elitni klub> :)
LOL
Korisnikov avatar
By Hys.
koje su ovo fore u skorije vreme, sto se tice "novootvorenih" gej mesta "nema trandzi i cigana"?????????
ma bre...
ma...
cutacu.
posto imam negde neke romsko spanske krvi, ne kvalifikujem se za ulazak na ista mesta.
En ToK .
By RACABG
nego moram da priupitam josh jednu stvar .
znamo da ce tata raditi u klubu , e sad je pitanje ko je vlasnik kluba ?
da li je vlasnik gay ,str8 ,koliko godina, obrazovanje i koji mu je motiv otvaranja kluba ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
I da li ja mogu da ga smuvam?! :smeh:

Salim se! :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by RACABG
da li je vlasnik gay ,str8 ,koliko godina, obrazovanje i koji mu je motiv otvaranja kluba ?
Samo nemoj meni reći da ne znaš ... :)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hey, a ulaz?
Niko ne prica o ceni ulaza..jel se placa? :)

(moram bre da pitam, dekintiran sam skroz)

:D
By RACABG
Originally posted by Paki
Originally posted by RACABG
Samo nemoj meni reći da ne znaš ... :)
juu otkud bi znao :smeh:
By tata
ulaz se ne placa za otvaranje
By RACABG
Originally posted by tata
ulaz se ne placa za otvaranje
a posle otvaranja ? (cena prava sitnica suma sumarum 50 evra)

pitah neshto nisam video da si odgovorio ?
By tata
Vlasnika vec svi, manje vise, poznajete poznajete.Ja i mama Jovanka smo razgovarali sa njim o problemu trans i cigana, rekao je da nema nista protiv njih,ali da politiku kluba nece menjati zbog njih!Ulaz je dozvoljen svima ali onima koji se ne ponasaju u skladu sa politikom kluba, vezano za ponasanje, ulaz ce biti zabranjen,naravno ne kao sto se radilo u nekim klubovima vec na fin i kulturan nacin.Ko je video klub, zna da sam ambijent ne dozvoljava ponasanje koje ne prilici mestu. Tako da su svi dobrodosli!
By tata
a zasto bi ulaz bio 50e,ulaz ce biti otprilike kao u ostalim klubovima,pa cak i ako bude malo skuplji necesigurno biti vise od 200 dinara no o tome cete kao i o ostalim stvarima i iznenadjenjima biti obavesteni na otvaranju
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ne znam da li ti je jasno, ali moje je da ti kazem - PISAM SE JA TEBI I NA v I NA i I NA p!!!
I jos nesto - NE ZNAM se pise odvojeno.. Ocigledno da ne znas, mada nije moje da ti govorim.
By Sixto
Ma bananice ti to zbog pravopisa garant! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!