Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by svejedno
Inace, salim se, samo mala demonstracija lavovskog (sa podznakom u raku ;) ) ponosa.
Pa ti imas istu kombinaciju kao moj muz :wow:
Mozda jeste ponosna kombinacija, al' je bogme zajebata /pre svega za samu osobu/
Kad sam bila maja, rekla sam tati i mami da cu se udati za Lava
I bi tako :hvala:
Ja zamalo da budem lav, al' nisam 'tela da izadjem iz tibe :blush:
drkosh djeva, i pre rodjenja :blush:
Korisnikov avatar
By Allkey
ja sam lav u podnzaku... jel se rachunam? :P imam mnoge ideoloshke crte lava. :P
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by arwen_evenstar
za ljude takvih kombinacija vazi predrasuda da su misljenja da se ceo svet vrti oko njih :lukavi:
nije uvek tako... :sigh: jedan blizanac misli da se svet vrti oko nje... :sekirica: a nema nikakve veze sa lavovima (as far as i know)...
i ja moram da zivim sa njom... :trep: :jbg:

btw, blizanac/rak (preovladjuje podznak :sigh: )... i drago mi je sto nemam nista sa lavom.. :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Lav / Blizanac and proud to be Lioness! :D
Korisnikov avatar
By svichky
ponosni, srdacni i strastveni lavovi...mmm...ja kao strelac volim lavove samo mogu da budu malo, tj malo vise puni sebe...ali slatki su...
inace uglavnom se radi o atraktivnim ljudima, koji svojom pojavom obicno lako privlache paznju nekim aspektom svoje licnosti koja se lako izdvaja iz mase...
Korisnikov avatar
By Uzvodno
Originally posted by svichky
ponosni, srdacni i strastveni lavovi...mmm...ja kao strelac volim lavove samo mogu da budu malo, tj malo vise puni sebe...ali slatki su...
inace uglavnom se radi o atraktivnim ljudima, koji svojom pojavom obicno lako privlache paznju nekim aspektom svoje licnosti koja se lako izdvaja iz mase...
svaka ti na mestu :deda:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kako si sve lepo rekao... Pa jos i sve tacno! :D :love:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ahhh, nije fer... Osecam se zapostavljno. Riba sam u horoskopu, a u podznaku Strelac.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!