Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Danas na bazenu se setih detalja kad sam bio mali kad je keva govorila pre odlaska na bazen 'Nemoj da mi pisate u bazen slucajno, da sve oko nas poplavi, da me obrukate da crvenim pred ljudima tamo'! :lol:

Da li vam se ikad desilo da ste prisustvovali situaciji, ja nisam, kad se neko popisa u bazen a oko njega reagens poplavi ili je to jos jedan od roditeljskih mitova za vaspitavanje dece!?
I naravno namece se pitanje 'Da li ste ikad piskili u bazen'!? :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Piskila sam, kao klinka, u doba kada nije bilo reagenasa :blush:
Secam se kako jednom nisam mogla da stignem da izadjem, igrala sam se sa decicom u bazenu, a piskilo mi se........nisam ja tad ni znala za reagens, ali sam znala da nije higijenski da se piski tu....
Jebi ga, morala sam, popiskila sam se tad i mislim da vise nisam nikad....
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ja mislim da nema kupaca koji ne pisa u bazenu.
Korisnikov avatar
By spliff
zato ja ne volim bazene :more: kod nas ljudi chak nemaju naviku da se istushiraju pre ulaska u bazen...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Boze,Splif,pa masa njih i dolazi na bazen sa primarnom idejom da se okupa!!Na 11 aprilu sam video svojim ocima sampon za kosu i penu u bazenu!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kao manji da... ali poslednjih par godina idem u wc da obavim nuzdu...

Sumnjam da vecina bazena uopste ima takve detektore... ali jednostavno meni je tako glupo da pisam u bazen iako svi to rade!
Korisnikov avatar
By Draco
Ja nisam bila na bazenu dobrih 6 godina. Inace sam uvek piskila u isti, jer jednostavno nije shmek bez toga :) Bar meni. Za more vazi isto.
By ~ Le Saint X ~
Zadnji put na bazen bio 1994

Ne volim bazene, reke i jezera...

Da, jesam kao klinac...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Taj reagens U Srbiji je urbana legenda.

Nemaju bre para da greju bazene, a kamoli da kupuju to...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, nemaju, nemaju.........

Znam ja ljude koji stalno pisaju, pa nista ne poplavi
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by A.F.K.A.OB
Taj reagens U Srbiji je urbana legenda.

Nemaju bre para da greju bazene, a kamoli da kupuju to...
Slažem se.

Što se tiče šampona, ja sam u Sutomoru video ženu koja se kupala sa sve šamponom i rukavicom za tuširanje u moru ... Očigledno joj nije smetalo što je voda slana ...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by ^RAY^
Ja mislim da nema kupaca koji ne pisa u bazenu.
Upravo :yes:
i nisam nikad vidio da se ikad išta zaplavilo :nono:
Korisnikov avatar
By Rei
A ja prvi put chujem za taj reagens :puzzle:

Mada i nisam bio na bazenu dugo dugo dugo...

A jednom sam bio u vrdniku, gde ima jedan 'normalni' veliki bazen, pun dlaka, i jedan plitki da se deca brchkaju u njemu... kada sam otishao do plitkog video sam govno u njemu... :bljak:
Korisnikov avatar
By ns.happy
u rumuniji sam imao priliku da vidim kako voda pocrveni, ocito je neki drugi reagens u pitanju... jebote, bukvalno je markiralo dete koje se upisalo, crvena nit za njim :roflmao:
Korisnikov avatar
By erkondisn
mislim da sam se zadnji put kupao u bazenu kad sam kao 7godisnji klinac otisao 2,3 puta na vaterpolo trening (pa brzo odustao) :lol:
bazen se punio morskom vodom, tako da sumnjam da je bilo ikakvog reagensa. a vjerojatno sam i normalno pishao tad :)
Korisnikov avatar
By colorado
Kao klinac da. Vise ne, naravno. Bio sam zimus na bazenu s drugom i poceo je da pisa u TUS kabini posle bazena. Video sam da mokraca ide k meni, i bez po reci sam ga zveknuo pesnicom u glavu.
By fazza
Nikad u bazenu, a u moru jesam kao klinac. :beba:

Bazene ne volim zato shto se u malo vode brchka po stotinu ljudi, a mogu samo da zamislim shta se krije ispod vode... Prljave guzice, kozhna oboljenja etc.
By Sixto
Originally posted by ns.happy
u rumuniji sam imao priliku da vidim kako voda pocrveni, ocito je neki drugi reagens u pitanju... jebote, bukvalno je markiralo dete koje se upisalo, crvena nit za njim :roflmao:
Aham znaci crveno je u pitanju! :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Ne idem na bazene po Beogradu, prljavi su...
Korisnikov avatar
By horus.
Ma sta lupate, toga nema na Tasu! ;) :D :D
Korisnikov avatar
By Loni
Nevezano za ovu temu, o bazenima tek treba da se raspravlja na državnom nivou.

Moja zamerka je zašto mi imamo tako malo bazena?
Jedna opština = jedan bazen
a svaka opština u gradu ima oko 100 000 ljudi.

Sve bazene okupiraju klinci, od kojih najstariji imaju po petnaest godina, i čim si stariji, osećaš se glupo. Blam te je što ideš na bazen.

Za ovu veličinu grada blam je imati tako malo bazena.
Teritorija grada Los Anđelesa ima 70 000 bazena.
Nek su 69 000 bazeni u privatnim posedima,
imaš bar 1 000 bazena, na koje možeš da uđeš i to da biraš. Poseban bazen za penzionere, za gejeve, za svingere itd.

Ono... nisam bio... al' mi pričali :)

Predlažem da od sledeće godine pišemo peticiju da se u Beogradu otvori bazen za starije od 18 godina, čisto da nas ne bude blam među tolikim klincima.

Ipak ja više volim jezera, reke i mora. Priroda je priroda.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Mozda neko i voli pissing, doduse znatno razredjen?
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Vlada T
Mozda neko i voli pissing, doduse znatno razredjen?
Ваха ха ха ха хаха
а га га га га га га га.

Али неприкосновен.
Korisnikov avatar
By mili86
jbt, kakvi su to bazeni...
pa u pirotu u ovom privatnom bazenu uvek poplavi/pozeleni...kad se neko ispisha.. posle par slucajeva javnog sramocenja poceli su da se prave redovi ispred WC-a
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa jeste BG deficitaran, ali koliko sam ja skontao na Tašu i nije tako velik problem ubosti termin u kojem možeš komotno da špartaš bazen gore-dole, jedino što voda ume biti jezivo hladna.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dajte, nemojte da dramite, veliki su bazeni kod nas, maltene da se i ne oseti ukus pisacke... :lol:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by A.F.K.A.OB
Dajte, nemojte da dramite, veliki su bazeni kod nas, maltene da se i ne oseti ukus pisacke... :lol:
LOL!
Korisnikov avatar
By Hys.
zbog pisaca ne idem na bazen od 12 godine...bljak.
A u moru ako me uhvati da piskim, to uradim ako bas moram-u dubini, daleko od plivaca. U bazenu nikad, cak ni kao mala.
Jednom sam naletela na vnago u moru-mislim kolika stoka moras da budes...
Korisnikov avatar
By ns.happy
pisaca je samo plazma, ne vidim cemu tolika drama... toliko drugih ljudskih otpadaka tamo pliva da mu pisaca dodje kao melem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!