Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Peca
Ja kad sam dosao, negde u prolece, iz SAD pitao sam jednog od forumasa, ljubazan i lep decko, :) gde ima gay mesta gde se moze izaci u nasu Srbiju ili Beogradu, sve mi je obijasnio i hvala mu na tome. Ali ja nisam imao neko poverenje, imao sam neki strah da ce mi se tako nesto dogoditi ili nesto slicno pa sam sve odlagao od vikenda do vikenda, evo septembar je, u novembru se vracam za SAD, a ja jos nisam skupio hrabrost da odem...
Posle ovog ja se sad jos teze odlucujem da posetim jedna od tih 5 mesta gde mi je on preporucio, ne znam sta cu? Dali je moguce da su ovi nasi srbi takvi, zar ne vide da hoce svet da nas obrisu sa lica zemlje i da nas podele bilo kome samo da ne budemo vise na harti zemaljskoj, mozda bi bolje prosli da budemo i prihvatimo to sto je normalno u citavom svetu? Necemo o tome dali se to nekome svidja ili ne i dali je to normalno ili nije, mozda se meni ne svidja neka nihova ponasanja ali oni su jaci i nemam sta tu da promenim...
Sta da vam kazem, zao mi je sto si tako prosao sa ranom na glavi i sa maltretiranjem ali ne vidim sta bi mogli vi kao jedinke da promenite osim da se cuvate i da ne ulazite sa budalama u konflikt...
Ja ne znam dali cu od sad imati hrabrost da idem na takva mesta u Bg-u iako sam to zeleo, jedina mi je ta zelja bila da upoznam jedan od gay klubova u Srbiji, mozda jednog dana?

Sve vas volim kisssssss :)
Korisnikov avatar
By AENEAS
ja u oktobru dolazim u BGD na 8 meseci...takodje nisam siguran u kojim kombinacijama, kada i gde cu izlaziti u neko od gay mesta...
na zapadu sam navikao na VELIKU slobodu, iziveo sve moguce varijante izlazenja i divljanja po klubovima...
mislim da cu dane u BGDu provesti vise druzeci se s ljudima u privatnim aranzmanima...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by RACABG
zar je tesko reci nisam dobro procitao

ili ti ego ne dozvoljava , pa pokushavas da se ispeglash

niko ti ne brani da sastavish , jos uvek to mozes da izbacish iz sebe

i na posletku da si procitao temu kvalitetno i sa razumevanjem, shvatio bi o kojim se vlasnicima i menadzerima radi

i objashnjenje jos jedno

OVIM PUTEM NISAM ZELEO DA PROZOVEM NIKOGA ( I AKO TO TAKO IZGLEDA )

ZELIM SAMO DA POKRENEM NESHTO KAKO BI SE NASA ZAJEDNICA OSECALA SIGURNOM
[/quote]

Ne mogu da kažem da sam pogrešno pročitao kada sam pročitao tako kako piše. Zaista sam mislio da se obraćaš direktno ljudima iz organizacija, ponaosob ... A ne ovako uopšteno, kako ti kažeš. Ako će te ovo umiriti:

RACO POGREŠIO SAM!

Moj ego nije toliki da ne mogu da priznam grešku.
By RACABG
Originally posted by Kiwi
Originally posted by RACABG
zar je tesko reci nisam dobro procitao

ili ti ego ne dozvoljava , pa pokushavas da se ispeglash

niko ti ne brani da sastavish , jos uvek to mozes da izbacish iz sebe

i na posletku da si procitao temu kvalitetno i sa razumevanjem, shvatio bi o kojim se vlasnicima i menadzerima radi

i objashnjenje jos jedno

OVIM PUTEM NISAM ZELEO DA PROZOVEM NIKOGA ( I AKO TO TAKO IZGLEDA )

ZELIM SAMO DA POKRENEM NESHTO KAKO BI SE NASA ZAJEDNICA OSECALA SIGURNOM
Ne mogu da kažem da sam pogrešno pročitao kada sam pročitao tako kako piše. Zaista sam mislio da se obraćaš direktno ljudima iz organizacija, ponaosob ... A ne ovako uopšteno, kako ti kažeš. Ako će te ovo umiriti:

RACO POGREŠIO SAM!

Moj ego nije toliki da ne mogu da priznam grešku.
[/quote]

ne meni, sebi to treba da kazes

i da elaboriramo postoje vlasnici organizacija (robovlasnici) i aktivisti (robovi)
uh bre komplikovano je
Korisnikov avatar
By Paki
:lol: ... Vlasnici organizacija ... :smeh:

... robovi ... :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Peca
Originally posted by AENEAS
ja u oktobru dolazim u BGD na 8 meseci...takodje nisam siguran u kojim kombinacijama, kada i gde cu izlaziti u neko od gay mesta...
na zapadu sam navikao na VELIKU slobodu, iziveo sve moguce varijante izlazenja i divljanja po klubovima...
mislim da cu dane u BGDu provesti vise druzeci se s ljudima u privatnim aranzmanima...

Ako odlucis da ides u neki od gay klubova, zovi i mene da idemo zajedno, ako nas prebiju da nam bude lakse podelicemo to udvoje :) salim se
Korisnikov avatar
By AENEAS
vazi Peco - idemo zajedno!
ako budu krenuli na nas, ti vristi, a ja cu da fightujem...

:spank:
Korisnikov avatar
By Peca
Originally posted by AENEAS
vazi Peco - idemo zajedno!
ako budu krenuli na nas, ti vristi, a ja cu da fightujem...

:spank:

OK nema frke, a ko ce da vristi od nas dvoje videcemo na licu mest, zamisli da pocinju oni da vriste? :roflmao:
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Jeboteeeee, pa taj FLOYD je mesto za izlazak visokog rizika.
A jel i lezbe imaju neprijatna iskustva, ili tamo batine i shamare dobijaju samo gayevi?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Paki
... robovi ... :rotflmao:
pa ne verujem baš da se robovima obraća ... njih generalno zanima samo seks i eventualno suživot ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Rada Ivanovic
A jel i lezbe imaju neprijatna iskustva, ili tamo batine i shamare dobijaju samo gayevi?
Ja sam čuo da su pre godinu ili više neke lezbe izlazile iz kluba i da su neka dva tipa počela da ih prozovaju ... i ove su ih tako našamarale, da su jadnici pobegli ... možda trač, možda istina ... ali nisam čuo da je neka imala problema ...
Korisnikov avatar
By Euro31
Govorite tiho i nosite palicu.

ja da sam na vasem mestu tamo ja bih nosio nesto za odbranu, uzeo cas kick boxa, mislim nesto a ne kao ovaj Peca gore koji govori da svi treba da sagnemo glave i prihvatimo onako kako internalizovani pederi nam nalazu. samo zato sto oni nemaju muda da se suoce sami sa sobom i zele to da urade na nekom ko ima ima muda onda im bar treba pokazati...U Nju Yorku su drag queen napale policiju jer im je bilo dosta, tako i vama...ako vam je cool sto vas mlate onda ok, ako vam nije onda nesto uradite po tom pitanju...Ja sam se potukao par puta i to samo zato sto mi je tzv. naj prijatelj opsovao kevu a drugi prijetio da ce nas nesto ruzno docekati na ramadan te jebene 92godine, i povucem saku i zakacim ga...Cijeli razred skocio i shvatio da mora da se povuku, i od tada je zvaljo gledao u drugom pravcu...
stisnite zube kad vas tuku ili stisnite zube pa vi njih.
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Ja sam čuo da su pre godinu ili više neke lezbe izlazile iz kluba i da su neka dva tipa počela da ih prozovaju ... i ove su ih tako našamarale, da su jadnici pobegli ... možda trač, možda istina ... ali nisam čuo da je neka imala problema ...
hehehehe, mi lezbe smo izgleda mnogo spremnije da se branimo i odbranimo od napasnika.
:giggle:
Korisnikov avatar
By Peca
Originally posted by Euro31
Govorite tiho i nosite palicu.

ja da sam na vasem mestu tamo ja bih nosio nesto za odbranu, uzeo cas kick boxa, mislim nesto a ne kao ovaj Peca gore koji govori da svi treba da sagnemo glave i prihvatimo onako kako internalizovani pederi nam nalazu. samo zato sto oni nemaju muda da se suoce sami sa sobom i zele to da urade na nekom ko ima ima muda onda im bar treba pokazati...U Nju Yorku su drag queen napale policiju jer im je bilo dosta, tako i vama...ako vam je cool sto vas mlate onda ok, ako vam nije onda nesto uradite po tom pitanju...Ja sam se potukao par puta i to samo zato sto mi je tzv. naj prijatelj opsovao kevu a drugi prijetio da ce nas nesto ruzno docekati na ramadan te jebene 92godine, i povucem saku i zakacim ga...Cijeli razred skocio i shvatio da mora da se povuku, i od tada je zvaljo gledao u drugom pravcu...
stisnite zube kad vas tuku ili stisnite zube pa vi njih.

' Pomenuo si me pa moram jos nesto reci.

To stom se tebi dogodilo i ti reagovao je potpuno drugo nego sto se nasim drugarima dogodilo ispred FLOYD-a, tebe su psovali pa si im ti uzvratio batinama ali ovde mogu biti organizovani nih nekoliko, navijaci, obrazcici ili ko vec, i to jos naoruzani vatrenim oruzijem, tako da tu nebi pomogla nikakva palica i casovi kick boxa....
Zar nije bolje da izbegavas takve ljude i pokusas da ne obracas paznju jer oni to i hoce da te isprovociraju ti da reagujes i onda ispada krvoprolice...

Oprosti zbog mog reagovanja ali moramo cekati druga vremena da bi mogli da reagujemo kao ovi u New Yorku, to je drugo nesto, ja zivim tamo i ovo ovde i to tamo su kao nebo i zemlja. Valjda ce i ovde da svane :sunce:
By Pending-For-A-Bending
hehehehe, mi lezbe smo izgleda mnogo spremnije da se branimo i odbranimo od napasnika.
OK, ako si toliko spremna, sutra je petak, pa hajde dodji do Beograda i posle FLOYDa se prosetaj malo okolinom, pa nam javi kako je bilo. OK?
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Originally posted by lthr_yu
OK, ako si toliko spremna, sutra je petak, pa hajde dodji do Beograda i posle FLOYDa se prosetaj malo okolinom, pa nam javi kako je bilo. OK?
OK !
:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Sutekh
lthr_yu,

Svaka ti chast na tome kako si postupio, bravo i respect :tuc:
Korisnikov avatar
By Euro31
Peca.

Zaista nisam tu nikome da sudim a najmanje dirigujem kako da neko zivi svoj zivot..Ali bez uvrede ti gdje si ne bi bila razlika kao dan i noc da se neki nisu digli, pokazali zube. Vjeruj da bi i danas bila noc tamo gdje si ti da neke drag queen nisu imale veca jaja od vecine...
sto se meni desilo je vazilo da sam mekusac dok nisam digao pesnicu, i vjeruj oruzja je bilo na izvoz gdje sam ja zivio.
Korisnikov avatar
By Peca
Peca.

Zaista nisam tu nikome da sudim a najmanje dirigujem kako da neko zivi svoj zivot..Ali bez uvrede ti gdje si ne bi bila razlika kao dan i noc da se neki nisu digli, pokazali zube. Vjeruj da bi i danas bila noc tamo gdje si ti da neke drag queen nisu imale veca jaja od vecine...
sto se meni desilo je vazilo da sam mekusac dok nisam digao pesnicu, i vjeruj oruzja je bilo na izvoz gdje sam ja zivio.

Slazem se ja ali tamo postoji zakon koji je iznad svega a ovde toga nemamo, kad ce ovde biti zakon i policija za svakoga jednaka mozemo da se dignemo i imamo jaja za borbu sa ovakvima, gore pomenutih ispred FLOYD-a
Pozdravljam te puno :)
Korisnikov avatar
By Euro31
Originally posted by Peca
Peca.

Slazem se ja ali tamo postoji zakon koji je iznad svega a ovde toga nemamo, kad ce ovde biti zakon i policija za svakoga jednaka mozemo da se dignemo i imamo jaja za borbu sa ovakvima, gore pomenutih ispred FLOYD-a
Pozdravljam te puno :)

Peca, zakon nikome nije poklonjen, za zakon se bori, jer dok ti ne dignes glas, ljudi jednostavno ne znaju da ti ja mozda potrebna pomoc...ne mozemo cekati da neko shvati da nas mlate ovi maloumni mikrobi...ako ne zatrazis pomoc onda je ne treba ni ocekivati
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:happysmoke:jbg ljudi sta da vam kazem...ja idem u Floyd uskoro sa mojim dragim drugarom,pa sad ako nas presretnu neki kromanjonci... :molise: sta bude bice.
:wtf: dok bude pedera i lezbejki bice i homofobicara po svemu sudeci..
zato opusteno,nemam nameru da sedim kuci i da izlazim na mesta koja mi se ne svidjaju samo da ne bih dobila preko picke...a svejedno cu dobiti preko iste,posto je ovaj Sivograd prepun quraca od ljudi...:happysmoke:
By marchez
pa taj FLOYD je mesto za izlazak visokog rizika.
ne slazem se sa tim to moze da se desi i ispred vipa ili alijanse i li bilo kog dugog kluba kafica splava ako zapadnes nekom za oko ko nije raspolozen, eto batina.....

koliko puta je bilo samo u pijonirskom parku....

jeste malo gadan prilaz u floyd ali ne mogu se osudjivati vlasnici....
:sluske:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!