Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
..da mi drgc postane lezbejka....

Ovako stoje stvari....imam jednu drgc (dobro, imam ih vise...al...kako god..) koja je STR8 ... I koja zna za mene...i u svemu mi pomaze, stalno ide samnom na neka lezbejska okupljanja i odmerava po gradu samnom cice, ide samnom kad pratimo devojke koje mi se svidjaju, upoznaje lezbejke....ma sve radi samnom i MNOGO sam joj zahvalna....e sad, sve bi to bilo divno...da meni moj drug peder nije jednom rekao (tj nama) da ce ona postati lezbejka zbog men...i sad se ja bojim...znam da se tripujem, ali me strah :uplasen: jer cu kasnije, naravno JA biti KRIVA :ubise:

Dal je moguce da ona postane lezbejka....tek tako????
Korisnikov avatar
By Zoe
Glupo pitanje, cak i za tebe!

Ne teras je ti da ide sa tobom i da se okrece na ulici i da pokazuje interesovanje........Ocigledno prihvata tvoje pozive jer u njoj to cuci takodje.....Niko tu nije kriv. :nokti:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma nije ona bre lezbejka....nego su mene utripovali da ce postati...jer ce joj se sve to svideti...a ja se debil primila najstrasnije...jojjojojjjjjjjj......cccc....ma i ja se zbog svega tripujem...mislim, tako nesto nije moguce, jel da? :nope:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ona da nece, ne bi ni isla.........mene ne bi npr. naterao ni Bog ni prijatelj ni niko zivi da odem na neki narodnjacki koncert ili na masu drugih stvari - a ona sa tobom ide.
Ako i postane les, tj. ako otkrije da to i jeste, tu nema krivca, razumes li ti?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Eeeeeee...........razumecu ja...al drugi nece...ona nece...ne zelim da me kasnije krivi za nesto... :kosach:

Brate...odoh da ubijem pedera..kako me istripovao:kosach:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Neneneneeeeeeeeeeeeeeee, neneneeeeeeeee ti bezi iz teme :pop:
Korisnikov avatar
By Hlebezabla
:die:

ALO , OSVESTI SE

ali nisi ti kriva, niti je meni neko kriv
to je moj izbor bio
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa verovatno je u tebi to negde "cucalo" mislim, nije ti tek tako doslo?
By ItIzAj
kriva za šta? pa ona ako to izabere, izabraće zato što joj je tako lepše. i neće kriviti nikoga, nego će uživati. a ti treba da si hepi što si joj otvorila oči i za druge mogućnosti...

p.s. nadam se da nije ona što je završila na ispiranju :andjelak: :smeh:
Korisnikov avatar
By Hlebezabla
pa nije tek tako
ali to je samo presudilo, odnosno pomoglo mi da... pomoglo mi.

:maji:
By ItIzAj
Originally posted by Zaljubljena
E BAS TA :pop:
e ako je ta, baš TA - mislim da ne treba da se tripujes... :friends: :lol: o bože... :smeh:
By Çâðê_DUP
evo pojasnicu ti ja...
zavrshila je na ispiranju jer se napila zbog TIPA,a ne zbog devojke...
zato shto se lozhi na DZIBERE i napija se zbog DZIBERA a ne dziberki:)
eto o tome se radi..jbt kakav car ta devojka:)
Korisnikov avatar
By Dina
Nije moguce, ne brini se.
By Swanheart
Originally posted by ALTER_EGO
evo pojasnicu ti ja...
zavrshila je na ispiranju jer se napila zbog TIPA,a ne zbog devojke...
zato shto se lozhi na DZIBERE i napija se zbog DZIBERA a ne dziberki:)

:lol: :up:

Originally posted by Hlebezabla
:die:

ALO , OSVESTI SE

ali nisi ti kriva, niti je meni neko kriv
to je moj izbor bio

tiiiiiiiiiiii... :iskolacen:

samo mi molim te reci kakva je bila Jojina reakcija?:lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma zene (itizaj, alter) nije bre ona isla na ispiranje....ccc.....jujuu pa nije ona alkos :pop:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
E BAS TA :pop:

ahahaaaaaa ona, ma daj kako bude bude, nisi ti kriva, ona da nece, glasno i jasno bi rekla da joj smeta. Mozda samo bude bisex, polako i opusti se. Ona je dovoljno velika da moze da odluci sta planira dalje sa svojim zivotom. Mada to moze i da joj bude samo faza, koja ce da prodje ... ko zna. Nemoj uopste da se sekiras, a taj drug ako ti to kaze, znaj da ti nije bas DOBAR drug, jer cim ima nesto protiv toga da ona bude lez, sta li misli i za tvoju orijentaciju...razmisli o tome prvo. Cuvaj se
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Da me bi taj drug nesto da muti sa njom a? Znas da su se njih dvoje nesto po podu...secas li se :zavera: ?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Dark...on ne da je peder...on ti je peder na kubni...tako daaaaaa :neto:
By Snow_Crystal
..da mi drgc postane lezbejka....

Ovako stoje stvari....imam jednu drgc (dobro, imam ih vise...al...kako god..) koja je STR8 ... I koja zna za mene...i u svemu mi pomaze, stalno ide samnom na neka lezbejska okupljanja i odmerava po gradu samnom cice, ide samnom kad pratimo devojke koje mi se svidjaju, upoznaje lezbejke....ma sve radi samnom i MNOGO sam joj zahvalna....e sad, sve bi to bilo divno...da meni moj drug peder nije jednom rekao (tj nama) da ce ona postati lezbejka zbog men...i sad se ja bojim...znam da se tripujem, ali me strah :uplasen: jer cu kasnije, naravno JA biti KRIVA :ubise:

Dal je moguce da ona postane lezbejka....tek tako????
:blenta: To nije neka bolest pa da se ona zarazi ili da se prenese sa tebe na nju ili sta god vec...Ako i krene tim vodama to je samo zato sto to postoji u njoj a ovo je idealna sansa (pored tebe) da bude ono sto jeste..:nerd:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Znam ja da to nije bolest i ja TVRDIM da nema sanse da postane lez...ali opet, rekoh da pitam...:)
Korisnikov avatar
By jenny
koji si ti car zaljubljena :)
Korisnikov avatar
By KiWi
ne može neko da odluči da bude lezbejka ... il jesi il nisi ... Ja sam shvatio da sam lezbejka kada mi je jedna cura u srednjoj školi rekla "ljubiš se kao lezbejka" ... dakle, il jesi il nisi ... Možeš to kasnije da otkriješ u sebi ili da taj osećaj zanemaruješ

Ako "postane" lezbejka, to će zapravo biti coming out, a ne pretvaranje strejtašice u lezbejku ... ako je sad st8, eventualno može da bude bi :)
By Tresh-grl
ja imala neke koje su postale bi :giggle:
Mada mislim da mora ipak da postoje neke sklonosti ka istom polu za to.
Korisnikov avatar
By decko
Moja najbolja drugarica, koja zna za mene, od kad sam joj rekao stalno se tripuje da decko s kojim se smuva je gay ili bisex ili sta vec i stalno mi kaze - TI SI KRIV STO SE PLASIM, AKO SI TI U FAZONU K'O ZNA KO SVE NIJE! :lol:

Onda sam ja nekad bezobrazan pa je zezam i za svakog ko joj se svidi kazem da je ex decko od tog i tog bla bla... :giggle:
By Paranoid Androgynoid
Ja sam shvatio da sam lezbejka kada mi je jedna cura u srednjoj školi rekla "ljubiš se kao lezbejka" ... dakle, il jesi il nisi ...
:kasalj: :sladoled:

:lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!