Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Kruela_de_Vil

Priznajem, str8 jesam. Mozda ce me neko popljuvati i pitati otkud onda ja ovde? Odgovoricu unapred, forum je informativan, a i prepun je inteligentnih ljudi... A i moj najbolji drug je forumas, i on mi je predlozio da se ulogujem. Nadam se da me niko nece zamrzeti zbog ovog posta. MOLIM VAS! :cekam:

Meni je svet zelen. Ni crn, a ni beo. :evilgiggle:
Naravno da te nece mrzeti, zasto bi kada sa razumevanjem gledas na sve to...
Dobrodosla si svakako :)
Pogotovo zbog ovog gore sto si napisala kao obrazlozenje...

Svet ti je zelen, hmmm.... ;)

Meni je plav, nekada crven, kada se pomesa bude ljubicast pa uzivam i tako :D

Well... ako su zivotinje biseksualne, a vodi ih instikt i priroda, onda covek kao svesno bice koriguje taj momenat na koji ga navodi priroda...
Koriguje zbog norme drustva i drugog svesnog bica i njegove reakcije...
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Originally posted by FireGox

Naravno da te nece mrzeti, zasto bi kada sa razumevanjem gledas na sve to...
Dobrodosla si svakako :)
Pogotovo zbog ovog gore sto si napisala kao obrazlozenje...

Svet ti je zelen, hmmm.... ;)

Meni je plav, nekada crven, kada se pomesa bude ljubicast pa uzivam i tako :D

Well... ako su zivotinje biseksualne, a vodi ih instikt i priroda, onda covek kao svesno bice koriguje taj momenat na koji ga navodi priroda...
Koriguje zbog norme drustva i drugog svesnog bica i njegove reakcije...
Hvala ti! :dance:
Sada na miru mogu da pijem kafu i postujem! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Egon
mislim .... (opet ja) .... ljudi su prosto seksualni ... prefiks je nebitan

poznajem neke ljude koji se nikad nisu zaljubili u zhivotu ... NIKAD ....

to je najtuzhnije od svega ... prozhiveti zhivot, a ne nacji nikog ko te zaista iskreno voli ....

mislim da je dakako to mozhda mnogo vecji problem nego da li se neko ljubio sa batama, sekama ili sa i jednima i drugima ....
Ne znam da li je veci problem, znas ono - svakom je svoj problem najveci ;) Ali ja se jako retko zaljubljujem i jeste mi to problem. I to ljudi koji su zaljubljivi ne shvataju. Nije cak stvar u osecanjima druge osobe (mada ne kazem da nije i to vazno) vec u sopstvenim. Zaljubljiva osoba ne zna kolika je to radost kad dugo ne osecas nista ni prema kome i onda sam odjednom zaljubljena. I nekako ne moze dovoljno da se raduje sa mnom (a ako je prijatelj to bih ocekivala)...

Mada znam i ljude koji se zaljubljuju jos redje od mene. Ne secam se da znam nikog ko se bar nekad nije zaljubio, ali znam ljude koji nikad nijednu vezu nisu imali (bar koliko ja znam... ).
Korisnikov avatar
By Paki
Evo onog teksta (u proširenoj verziji) u današnjim "24 sata" ...
Ljudi budućnosti će biti biseksualni

Veronezi ocenjuje da će žene postati muževnije, a muškarci - ženstveniji...

Ljudi će u budućnosti biti biseksualni, a seks će biti pitanje emocija, a ne reprodukcije, smatraju italijanski naučnici. „Budućnost je biseksualna”, ocenio je nedavno onkolog Umberto Veronezi, bivši italijanski ministar zdravlja.

Slika

EVOLUCIJA - Veronezi je rekao da se ljudska vrsta kreće ka „jedinstvenom modelu". Razlike između muškarca i žene se smanjuju, jer muškarci više ne moraju da se „bore za opstanak" kao nekada, pa proizvode manje androgenih hormona, a žene, suočene s novim ulogama u današnjem društvu, proizvode manje estrogenih hormona. Organi za reprodukciju zbog toga atrofiraju, tvrdi taj naučnik.
- To i činjenica da s veštačkom oplodnjom i kloniranjem seks više nije jedini put koji vodi rađanju, u potpunosti će oduzeti seksualnom činu reproduktivni cilj. Seks će i dalje postojati, ali samo kao emotivni čin, dakle neće više biti toliko značajno da odaberemo za seksualnog partnera osobu suprotnog pola - smatra Veronezi.
Da li to znači da ćemo svi biti biseksualni? Italijanski naučnik smatra da je to „cena prirodne evolucije vrsta".
- A ta cena je pozitivna, jer nastaje iz želje za jednakošću polova: u poslednjih 20 godina žene preuzimaju sve aktivniju ulogu u društvu, a to sa sobom nosi umanjivanje razlika među polovima - ukazao je Veronezi.
Veća jednakost među polovima ne znači i potpuni nestanak razlika, precizirala je seksolog Kjara Simoneli s Univerziteta u Rimu.
- Uslediće veća sloboda, pre svega oslobađanje od stereotipa i predrasuda. Taj fenomen tek počinje da se razvija, a utvrdiće se tek kroz dve ili tri generacije - ocenila je Simonelijeva.
Revolucija koja će uslediti biće i biološka i kulturna.
- Promene u mentalitetu i genetska evolucija su povezani fenomeni, koji međusobno utiču jedan na drugog. Ipak, radi se o veoma sporim procesima. Biseksualno društvo je još veoma daleko - rekla je Simonelijeva.
Antropolog Fjorenco Fakini upozorio je da se razdvajanje reprodukcije od seksualnosti i porodice ne može smatrati napretkom ljudske vrste.
- Reprodukcija za čoveka nije samo susret partnera za oplodnju, već podrazumeva i odnose između dve osobe - ocenio je Fakini.

Žene muževnije, muškarci ženstveniji
POL - Umberto Veronezi ocenjuje da će žene postati muževnije, a muškarci - ženstveniji. On kaže da je taj proces već u toku jer je od kraja Drugog svetskog rata do danas plodnost spermatozoida u proseku opala za 50 odsto.
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=13450
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!