Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe
E, sad........ :cekam: ako znam da mi neko dolazi na vrata, ja se ipak malo obucem bar nabacim grudnjak, zapravo obavezno to uradim.....
pih... eto zasto ti slabo dolaze gosti :ccn:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by FireGox

Koliko ste slobodni u tom pogledu i koliko se slobodno razgolicujete pred ljudima?
Ja sam jako slobodan da se šetam go(l) po stanu kada sam sam. Ali ako mi neko pozvoni na vrata obučem kućni mantil i nisam preterano vidljiv. Uz to, pošto noću nosim kapu za spavanje istu stavim na glavu kada ne želim nekoga primiti a bez mnogo objašnjavanja. Ako otvorim vrata bez kape za spavanje znači da je gost u principu dobrodošao.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by anche
Originally posted by Zoe
E, sad........ :cekam: ako znam da mi neko dolazi na vrata, ja se ipak malo obucem bar nabacim grudnjak, zapravo obavezno to uradim.....
pih... eto zasto ti slabo dolaze gosti :ccn:

:pucaodsmeha:

C,c,c.........
Korisnikov avatar
By anche
samo se ti cerekaj... al' kad bi bilo drukce videla bi ti koliko bi gostiju tek tada imala :zongler:
Korisnikov avatar
By Zoe
Joj, ja ne volim goste :durenje: ali stvarno, a izbegavam i da sedim po tudjim kucama.

Ko treba da dodje i :iskolacen: on vec vise nije gost! :lukavi:

:giggle:
Korisnikov avatar
By HARP
@fazzili sto te napadaju :giggle:

@Reni a ti to namerno ne nosis sorc sa uloskom, volis ono "sve mi je ispalo" :lol:
By fazza
Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee Siiiiiiiiiilooooooovanjeeeeeeeeeeeeee

:fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By HARP
qq sto ste zagoreli ljudi...!!!

Znaci ispade sada ako zateknes nekoga tako u gacama kuci napadnes ga i silujes :smeh:
By ~ Le Saint X ~

@Reni a ti to namerno ne nosis sorc sa uloskom, volis ono "sve mi je ispalo" :lol:
sorc sa uloskom!?
What the F*** is that?

Inace...sorc sam uzeo samo kao primer neceg tako kratkog...
u sustini sam vecinom u boksericama crnim...
i to je jedino kada nosim bokserice...
Korisnikov avatar
By horus.
Neki ljudi jednostavno nisu sramezljivi i najbolje se osecaju sa malo garderobe na sebi. Licno mislim da je nekulturno setkati se po ulici samo u sorcu (u poslednje vreme sam vidjao razne likove u GSB-u samo u sorcu sa rancem na ledjima), ali zato kod kuce mislim da je skroz OK, pogotovo, ako gost bane nenajavljeno. Sa druge strane, nekim ljudima je neprijatno i smatraju da je nekulturno docekate goste samo u takvom izdanju. U principu sve zavisi ko vam dolazi u goste, kada i od prilike. Jedno je ako vam dolaze prijatelji, poznanici, a drugo, ako je u pitanju neko nepoznat.
By Sixto
Ne docekujem raspojasan, to je stvar kulture! TO je samo za decka rezervisano!
Sto se tice golisavog hodanja po stanu, leti je to atlet majca i slip gace!
Sestra redovno pizdi 'bole vas, ja mogu da crknem do septembra ovako'!
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Sixto
Ti ko Maca u VB :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Boze, ja da sam musko majicu nikad ne bih po kuci nosila!
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Zoe
Boze, ja da sam musko majicu nikad ne bih po kuci nosila!
To i radim, samo kada nije hladno...mada jeste problem kada nesto spremas u kuhinji pa te prsne po grudima :kuvar:

Zato ako spremate u gacama samo navucite kecelju :lol:

Ko bi vam tako odoleo :shmi:

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sto se mene tice... kad mi je vruce normalno je da sam u gacama... i normalno da sam ponekad i u tome kada mi neko od drustva dodje... pa sta da krijemmm.... sve se zna medju nama! :D

Ali sada bas da mi dodje neko nepoznat i tako to... ne bih bio bas toliko slobodan.
Mogao bih npr u donjem delu treberke i tako to... a gore bih mogao go.
By Sixto
Originally posted by Sixto
Ti ko Maca u VB :lol:
Maca je hodao bez gaca! :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam u pogledu golotinje prakticno postupila.
Od komshije, koji je vojno lice, nabavila sam jedno shatorsko krilo, pa kad god sam letos bila gola u stanu na plus 42 stepena, a neko mi zakuca na vrata, samo sam se onako gola ogrnula shatorskim krilom i na taj nacin uskladila bonton i moju potrebu da budem komotna.
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot

Koliko ste slobodni u tom pogledu i koliko se slobodno razgolicujete pred ljudima?
Ja sam jako slobodan da se šetam go(l) po stanu kada sam sam. Ali ako mi neko pozvoni na vrata obučem kućni mantil i nisam preterano vidljiv. Uz to, pošto noću nosim kapu za spavanje istu stavim na glavu kada ne želim nekoga primiti a bez mnogo objašnjavanja. Ako otvorim vrata bez kape za spavanje znači da je gost u principu dobrodošao.
Vidis, to sa kapom je sjajna ideja.
:eureka:
Odmah cu sebi isheklati jednu kapicu za spavanje.
By Tresh-grl
Ne volim puno garderobe na sebi,ovog leta sam najcesce furala bikinije,sorceve neke i krace suknje....
Ponekad mozda jeste delovalo malo neukusno ali jbg ako mi se to nosi nosicu.
Inace nisam nesto u tripu da se namerno skidam i sve ali ako mi je do toga uradicu to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!