Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
samo da te podsetim da nisi spremao piletinu!!!!!! :eviltrep: :domino:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Rada Ivanovic
Lake droge kao sto su marihuana ne smetaju.
To je OK !
Da tacno. :kakodane: Samo eto, pooneekaad dovedu do epi napada.

Bananice vec su ti rekli sta, kao, gde...Ako ti je za utehu ja nisam ni mislio da si narkos.
Ali opet, nisam video ni da te neko ovde proziva da to jesi. Ponekad se zapitam posecujem li ja uopste ovaj forum jbt?!
Sve djusi :backstab: traceve propustam:sigh:
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Potvrdu sa Instituta za sudsku medicinu na sunce, nema druge.
Ovaj trac je ipak predaleko otisao.
Kao perje iz jastuka kad se istrese kroz prozor, to vise ni bog otac ne pokupi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Da li si nekad bio krivično ili na neki drugi način gonjen? Gonjenje po krevetu se ne računa ...
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Mila moja...nemam komentar, cemu pravdanje bilo kome...

jednom junky, uvek junky, jer ne postoje izleceni narkomani, nego samo leceni narkomani, isto vazi i za alkoholicare...(ovo je za one koji tvrde: "Nekada sam bio junky")

to sto ima ljudi koji ponekad upotrebe neke od nelegalnih supstanci (kazem, upotrebe, a ne zloupotrebe) ne cini ih ni boljim ni gorim...mozda samo drugacijim

ali zaboga, pa to znaju svi ljudi ovde, jer je ovo mesto puno apsolutne tolerancije :alien:

p.s.

@ bananica: tvoj zadnji post je napisan u vreme kada si trebao da budes na fuxu :neto:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Alexandrus Magnus
Mila moja...nemam komentar, cemu pravdanje bilo kome...

jednom junky, uvek junky, jer ne postoje izleceni narkomani, nego samo leceni narkomani, isto vazi i za alkoholicare...(ovo je za one koji tvrde: "Nekada sam bio junky")

to sto ima ljudi koji ponekad upotrebe neke od nelegalnih supstanci (kazem, upotrebe, a ne zloupotrebe) ne cini ih ni boljim ni gorim...mozda samo drugacijim

ali zaboga, pa to znaju svi ljudi ovde, jer je ovo mesto puno apsolutne tolerancije :alien:

p.s.

@ bananica: tvoj zadnji post je napisan u vreme kada si trebao da budes na fuxu :neto:
Ovo je dokaz da je bananica ipak greshna dusha. Em ne ide na fux ( gde je u vreme pisanja posta morao da bude ), em je lizao drogu ( bez obzira sto je sad vise, kako kaze, ne lizhe ), a sve to znachi da je normalan.
Jer, nenormalno je ako neko nema niti jedan porok ili manu, zar ne?
Samo, to sa drogom mi se ne svidja. OK, ako se ponekad popushi marihuana, ali od shprica bezite kao djavo od krsta. Nemojte ni ushmrkavati dopove, ni gutati spidove.
Popijte vinjak ili pivo, pa se omamite, ali od te droge mogu da naidju i halucinacije sa smrtnim ishodom.
Eto, jedna moja Subotichanka je u svojoj 42 - oj godini poginula, jer je ushmrkala drogu na sindikalnom sastanku svog preduzeca. Neki mangupi doneli drogu, pa joj ponudili, a ona pristala kao da je majmunica.Pokondirila se zhena pod stare dane. Ushmrkala drogu i pomislila da moze da leti, pa je " poletela" sa 8 sprata.
Poletela je, ali pravo na asfalt, pa su je dletom posle strugali i sahranili je u zatvorenom kovcegu.
Zato, samo pushite, ali nemojte da se bodete ili ushmrkavate.
:stopdrogi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!