Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Raco, sasvim dobro si napisao. I ne obaziri se na "dobacivanja" :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Delete
tako da je otprilike cena pistolja bez papira do 15e najvise, uz koji extra dobijes i prigusivac.
U jbt! Znaci svaka shusha moze imati pishtolj!? :shok:

Sweet mother of God! :qqlele:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by RACABG
sta si ti hteo da kazes ovim ?

organizacija = jednina
organizacije = mnozina

devojcica = jednina
devojcice = mnozina
S tim što reč u rečenici nije u nominativu, nego genitivu.

Vlasnici organizacija ... više organizacija.
Vlasnici organizacije ... jedne organizacije.
Korisnikov avatar
By KiWi
Za 200e mozes da kupis i 3 dooobra pistolja, ako ti je do cenkanja.
Evo, da znas otprilike i ti da se ravnas, cena NOVOG, pouzdanog jeftinijeg pistolja, legalno nabavljenog je oko 80e, one manje pouzdane mozes da kupis i za manje pare. Racunaj da tvoj drug nije kupio ni nov, a ni pistolj sa papirima. Verujem da na trzistu bas i nema mnogo tih najjeftinijih pistolja, jer nije profitabilno trgovati sa njima, tako da je otprilike cena pistolja bez papira do 15e najvise, uz koji extra dobijes i prigusivac. Za 200e garantovano mozes da kupis neku zestoku puskicu, tako da slobodno mozes da kazes tom lik da je ispao zesci tenkre.
Sad sam ga zvao i on tvrdi kako mu je prodavac sastavio priču da može da mu nabavi nešto novo za 1000e, i da mu je ovo 200e maltene poklon. Ladno mi budala ne veruje da je ispao kreten!
By RACABG
Originally posted by Kiwi
Originally posted by RACABG
sta si ti hteo da kazes ovim ?

organizacija = jednina
organizacije = mnozina

devojcica = jednina
devojcice = mnozina
S tim što reč u rečenici nije u nominativu, nego genitivu.

Vlasnici organizacija ... više organizacija.
Vlasnici organizacije ... jedne organizacije.
VLASNICI ,MENADZERI, AKTIVISTI, LGBT ORGANIZACIJE KADA MOZEMO DA OCEKUJEMO VAS SASTANAK I ODLAZAK U POLICIJU , KAKO BI SE LGBT POPULACIJA OSECALA SIGURNIJOM ?

ajde jos jednom procitaj

gde nadje da sam pozvao vlasnike LGBT organizacija ?
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa nisu ti aktivisti samostalni ... i ne znam koje menadžere i vlasnike prozivaš ako ne one koji rade za LGBT organizacije ... Nije ni bitno uostalom. Ja bih to drugačije sastavio.
By RACABG
Pa nisu ti aktivisti samostalni ... i ne znam koje menadžere i vlasnike prozivaš ako ne one koji rade za LGBT organizacije ... Nije ni bitno uostalom. Ja bih to drugačije sastavio.
zar je tesko reci nisam dobro procitao

ili ti ego ne dozvoljava , pa pokushavas da se ispeglash

niko ti ne brani da sastavish , jos uvek to mozes da izbacish iz sebe

i na posletku da si procitao temu kvalitetno i sa razumevanjem, shvatio bi o kojim se vlasnicima i menadzerima radi

i objashnjenje jos jedno

OVIM PUTEM NISAM ZELEO DA PROZOVEM NIKOGA ( I AKO TO TAKO IZGLEDA )

ZELIM SAMO DA POKRENEM NESHTO KAKO BI SE NASA ZAJEDNICA OSECALA SIGURNOM
By Sixto
@Ratzo - studiraom sam u Bg, bio i na otvaranju Flojda i vrlo dobro znam gde je i kako izgleda! To sto je odatle kolima Trg Republike 10min ne cini ga centrom grada niti dovoljno prometnim za namenu koju sad ima!
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by _Crazy_Fox_
Pa vidis opet pravis razliku....na ta dva blejaca si mogao bilo gde da naletis a ne samo kod FLojda...koliko vidim iz tvoje price, ne radi se o homofobima...

A str8ashima ne mozes da zabranis da dolaze u gay klub sve dok oni tebi nisu zabranili da ides u str8 klub...

Svako se seta gde god hoce i izlazi gde hoce....

I uopste nije bitno sto je neki str8ash u gay klubu, dok on ne pravi probleme...a ne mora da znaci da ce ih praviti...

tako da ...dosta drame oko nicega....
Ukoliko neki peder pocne da se ljubi sa drugim frajerom u str8 diskoteci dobice batina.

Ako strr8 sa gadjenjem gleda gleda kako se dva pedera ljube u gay klubu nece se nista dogoditi. Ako str8 lik zaluta u gay klub, cak i ako on ne pravi sranja, moze da kaze ortacima pa ko zna sta da se desi posle....
Inace, sta mislis sta su ta dva lika radila u blizini Floyda?
By RACABG
Originally posted by Sixto
@Ratzo - studiraom sam u Bg, bio i na otvaranju Flojda i vrlo dobro znam gde je i kako izgleda! To sto je odatle kolima Trg Republike 10min ne cini ga centrom grada niti dovoljno prometnim za namenu koju sad ima!
da li znas na koliko se od floyda nalazi velika policiska stanica ???
ako ne znas na par stotina metara maksimum 300 izmedju floyda i policiske stanice u savskoj ulici je samo taj park u kome se deshavaju sranja
znaci aktivirati policiju koja ce da ceshlja okolinu malo vishe i mesto je idealno

pa da se klub nalazi i na sred terazija i krenesh kuci recimo kroz park kod hotela moskva mozes doziveti svasta od narkomana skinsa makroa itd...

nije problem u mestu nego u policiji i toj stoki koja trazi jeftinu zabavu za sebe
By Sixto
Pa ocigledno da blizina stanice policije nista ne znaci!
I to ne samo u Bg nego i sire!
NEsto sam skepsa da bi policija zdusno motrila na gay klubove i da im se skrene paznja!
By RACABG
ne znas dok ne pokushash , zar ne
Korisnikov avatar
By Paki
NEsto sam skepsa da bi policija zdusno motrila na gay klubove i da im se skrene paznja!
Kada im se kaže i kada se pozovu (ispuni forma koju imaju), onda neizostavno dolaze i rade svoj posao.

I to znaju svi koji su bili na, recimo, makar jednoj L&Q žurci.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tinkerbell
tako da je otprilike cena pistolja bez papira do 15e najvise, uz koji extra dobijes i prigusivac.

Uuu, nisam ni primetila da mi se negde izgubila jedna nula, u pitanju je 150e najvise...moja greska.
By Tresh-grl
ja kad sam isla u Flojd uvek bih ostala do nekih 5 i nesto,6 ujutru i posle kad bi kretala kuci ne bi bilo nikog sem onih baba i deda koji idu na pijacu
Korisnikov avatar
By Delete
Pa ocigledno da blizina stanice policije nista ne znaci!
I to ne samo u Bg nego i sire!
Smatram da nisi u pravu.
Imala sam priliku da provedem nekoliko sati u toj policijskoj stanici upravo tokom vikenda oko 2-3h posle ponoci i znam da ima mnostvo besposlenih prasinara koji sede, cavrljaju neobavezno, ispijaju kafe da ne zaspe, jer nemaju sta da rade. Ako bi im neko ukazao na problem lokacije koja je na nekoliko stotina metara odatle, verovatno bi makar svakih sat vremena prosetali, ili se provozali po kriticnim lokaijama, a to je i vise nego dovoljno da zaplasi zaludne kretene koji prave sacekuse.
Korisnikov avatar
By Paki
Nema šta da im se "ukazuje" i nema "šetnji" na svakih sat vremena, već se legalno popunjava formular i onda oni dolaze u broju u kojem i sa opremom sa kojom procene da je potreban (potrebna)* i ostaju prisutni sve vreme pored i u okolini.

*do sad nije bilo pogrešnih procena sa njihove strane
Korisnikov avatar
By Delete
Vlasnici i menadzeri koji rade za lgbt organizacije...hmm, nece da bidne. Verovatno je, ako je uopste spomenuo neke vlasnike, mislio na vlasnike klubova, i menadzere istih, a tvoje pogresne interpretacije, sa ne znam kojim motivom samo mogu da zbune ljude ovde.

Ali, da pojednostavimo i rezimiramo to: Postoji li iko na ovom forumu ko bi mogao pomoci u konkretnom problemu, otici u policiju, skrenuti im paznju i sl.?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Paki
Nema šta da im se "ukazuje" i nema "šetnji" na svakih sat vremena, već se legalno popunjava formular i onda oni dolaze u broju u kojem i sa opremom sa kojom procene da je potreban (potrebna)* i ostaju prisutni sve vreme pored i u okolini.

*do sad nije bilo pogrešnih procena sa njihove strane

Da, kad je rec o skupovima koji se organizuju jednom mesecno, ali bi za ovaj slucaj bilo onda potrebno svaki vikend da ide i popunjava formulare.
Razumem ja o cemu ti govoris, ali znam da su u policiji malo odvojene te stvari sa prijavljivanjem rizicnih skupova i redovno, pojacano patroliranje tokom vikenda.
Korisnikov avatar
By Paki
I za to postoji forma, samo treba dići guzicu, otići u policiju i odraditi stvar.
Korisnikov avatar
By Paki
Postoji li iko na ovom forumu ko bi mogao pomoci u konkretnom problemu, otici u policiju, skrenuti im paznju i sl.?
Ako je vlasnik (menadžer) Flojda registrovan, možda i dobiješ odgovor.
Korisnikov avatar
By Delete
I za to postoji forma, samo treba dići guzicu, otići u policiju i odraditi stvar.
Eto, to moze Raca...
Raco, jel tako da mozes? :)
Korisnikov avatar
By Paki
Eto, to moze Raca...
Raco, jel tako da mozes? :)
Dušo, to radi vlasnik ili menadžer objekta. :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tinkerbell

Uuu, nisam ni primetila da mi se negde izgubila jedna nula, u pitanju je 150e najvise...moja greska.
Aha. Dobro je. Sada svaka druga shusha moze imati pishtolj :giggle:

Ne stvarno, ja sam mislila da to chudo kosta negde oko hiljadarke! Ipak da ne bude toliko dostupan...
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Jaooo... kako JA POPIZDIM kad cujem za nesto OVAKO! (da li Vodolija proradi u meni pa SEVAM MUNDANO na sve strane i osecam za SVAKOGA *drugacije od saosecam - obratiti paznju!*)

Vuche, vidi ovako... za FIGHT BACK svaka cast! Uradio bih isto, pogotovo u eksplicitno-nenormalnoj situaciji kao sto mi se cini iz ispricanog da je ova... i zbog manjih stvari (sa gay strane ako me neko dira u iste) ili SASVIM iskuliram ili ono... slozim sa zemljom!

Hm... ja sam u petak bio u ALIJANSI (suuuper se proveo!) i pre nekoliko meseci sam (za)redjao vikende po FLOYDu, ali... verujem da nije prvi put da se nesto ovako desilo, ali... FLOYD je od strane nekih drugih na ovoj strani skandalizovan zbog toga ili cega vec?!... NARAVOUCENIJE - jel neki debili inace imaju pik na ovo mesto pa su im sacekuse zabavne ili...?

Jedan moj ortak je DEMONSTRATIVNO odlucio da vise ne izlazi u ALIJANSU jer je eto tako cuo da su nekog tamo u datom okruzenju isprebijali bejzbolkama pa... decko nije hteo da reskira... :paradajz: postujem...

Inace, Vuche - za mene si ti u citavoj situaciji HEROJ :boxer: BRAVO!

(...a ja sam novajlija ovde, moj prvi komentar i JAKO mi je drago sto starting from there...)
By RACABG
raca ili ti ja nije ni vlasnik ni menadzer , samo je konzument skoro svih lokala

rekao sam nije problem ako treba da se ide u policiju idem nije frka.

ok oticicu u policiju i sta da kazem "znate ja sam peder i ne izlazim u gay klubove jer se plashim da ce me neko sacekati ispred i prebiti" .

ne nemoze ovako siguran sam .

sledece sto mi pada na pamet je da se sastanu ljudi koji su vlasnici , menadzeri , aktivisti i na kraju predstavnici LGBT organizacija , naprave sastanak i zajednickim snagama dodju do zakljucka sta treba uraditi .

vlasnicima i menadzerima klubova je prioritet pun lokal i dobar pazar , da bi doshli do toga gosti moraju da dolaze , a dolazice ako se osecaju bezbedno.

aktivisti i predstavnici organizacija ce svojim iskustvom i svojim poznavanjem zakona pomoci, tako sto ce uputiti ove druge u pravne tokove i propise .

smatram da je totalna glupost svakog vikenda da se odlazi u policiju i popunjavaju formulari.

jer ako bi svi gore pomenuti zatrazili prijem u policiji kao grupa gradjana, to bi dalo na tezini problema.

treba postici saradnju sa polciijom , reci im klubovi se nalaze tu i tu radno vreme klubova je to i to incidenti su se do sada deshavali u tom i tom vremenskom intervalu, problematicna mesta su, pa nabrojati gde su se do sada deshavale sacekushe ....

obzirom da poznajem i imam kontakte sa vecinom vlasnika ili menadzera lokala (sem hemingveja i smajlija ) vrlo rado cu pomoci kako bi se svi iskontaktirali, i oni dogovorili oko koraka koje treba preduzeti

verujem da postoji ovde na forumu , josh neko ko je u krugovima NVO, pa na taj nacin ukljuciti i njih u ovaj problem oko bezbednosti .
By Hans
Pozdrav!
Ithr_vu, dobro je što si došao živ kući. Samo to je u celoj priči i bitno. To da li neko ima pištolj ili ne, irelevantno je pitanje jer svi "srpski sinovi" umesto nameštaja ili klavira od očeva nasleđuju pištolje. Iz ratnih godina naravno.
Moj ex i ja smo se sredinom avgusta vraćali iz Floyda i nas su pratila četvorica iz parka iza MUPa...o tome postoji topic već. Nije bilo šanse suprotstaviti im se. Njega su stigli (živ je) a ja sam uspeo da otrčim do policajca koji je spavao u svojoj kućici preko puta. Trebalo je da uzmemo taxi, trebalo je još mnogo toga, ali..
Problem u celoj priči je lokacija Floyda. Imate park, iz kog se savršeno vidi trenutna gay scena u Srbiji. Čak je jedan lik iz obezbeđenja upozorio dvojicu koji su se "milovali" ispred, na onom tobož balkonu. To vidi svako.
Imate stanicu ispred. Pred zoru je puna ljudi.
Imate staniu odmah iznad,na Gazeli. Puna je ljudi as well.
Pa...to su već tri opcije kako da od vas naprave uzornog Srbina, koji živi kod roditelja, pun je lažnog ponosa, bije svoju ženu et cetera. Znamo da su Cecini tekstovi najpopularniji kod nas (Ličiš na moga oca zum Beispiel).
Nisam išao tamo od te noći. Mislim da je jedan od njih bio skinhed...ne znam. Meni su mnogo gori bili komentari ljudi iz ove naše priče sa foruma. "Tako vam i treba kad volite JK".. šta onda da očekujem od drugih? Potresno...:no:
Korisnikov avatar
By AENEAS
mislim da bi se izlaskom u medije izazvao KONTRAEFEKAT - tek onda bi se nameracili da biju gayeve i oni kojima to do tad nije padalo na pamet.

mozda bi bilo najbolje skrenuti paznju policiji na lokacije pored kojih bi mogli da prodju malo cesce u toku vecer/noci ili da tu u bilzini imaju redovne patrole...

lthr_yu iskreno mi je zao, sto ti se desila neugodnost. cenim negovanje discipline samoodbrane - i ja sam fighter
cime se nazalost mnogo gayeva ne moze pohvaliti.

svakom bih savetovao vec neki kurs samoodbrane ili recimo sprej/suzavac ...ni jedno ni drugo nisu na odmet - sve dok su ljudi svesni vremena i prostora u kojem zive.
By Pending-For-A-Bending
Pa dobro, ocigledno je da vlasnici klubova nisu u fazonu nista da urade. I verujem da ce se ovakvi postovi ponavljati, dok se jednom ne desi nesto stvarno strasno...
Ipak, kao sto je Paki rekao u postu koji je kasnije izbrisao, verovatno sam u stvari JA sam kriv i ustvari trazim neko zrtveno jagnje (aka menadzere klubova)....

Secam se naseg konstantnog "zakeranja" na forrumu da obezbedjenje u Floydu ne valja zbog svega sto se desavalo pederima tamo, i na kraju je menadzer ili vlasnik promenio to obezbedjene. Mislim da je mnogo bolje sada u Floydu sto se tice toga. Hajde da se nadam ce se nesto uraditi i povodom ovog pitanja- sem "Nosite pistaljku sa sobom i pravite buku ako vas neko napadne".
Secam se policije ispred Borisovih zurki i stvarno je bilo moguce opusteno vratiti se kuci...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!