Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DeleteU jbt! Znaci svaka shusha moze imati pishtolj!?
tako da je otprilike cena pistolja bez papira do 15e najvise, uz koji extra dobijes i prigusivac.
Originally posted by RACABGS tim što reč u rečenici nije u nominativu, nego genitivu.
sta si ti hteo da kazes ovim ?
organizacija = jednina
organizacije = mnozina
devojcica = jednina
devojcice = mnozina
Originally posted by DeleteSad sam ga zvao i on tvrdi kako mu je prodavac sastavio priču da može da mu nabavi nešto novo za 1000e, i da mu je ovo 200e maltene poklon. Ladno mi budala ne veruje da je ispao kreten!
Za 200e mozes da kupis i 3 dooobra pistolja, ako ti je do cenkanja.
Evo, da znas otprilike i ti da se ravnas, cena NOVOG, pouzdanog jeftinijeg pistolja, legalno nabavljenog je oko 80e, one manje pouzdane mozes da kupis i za manje pare. Racunaj da tvoj drug nije kupio ni nov, a ni pistolj sa papirima. Verujem da na trzistu bas i nema mnogo tih najjeftinijih pistolja, jer nije profitabilno trgovati sa njima, tako da je otprilike cena pistolja bez papira do 15e najvise, uz koji extra dobijes i prigusivac. Za 200e garantovano mozes da kupis neku zestoku puskicu, tako da slobodno mozes da kazes tom lik da je ispao zesci tenkre.
Originally posted by KiwiVLASNICI ,MENADZERI, AKTIVISTI, LGBT ORGANIZACIJE KADA MOZEMO DA OCEKUJEMO VAS SASTANAK I ODLAZAK U POLICIJU , KAKO BI SE LGBT POPULACIJA OSECALA SIGURNIJOM ?Originally posted by RACABGS tim što reč u rečenici nije u nominativu, nego genitivu.
sta si ti hteo da kazes ovim ?
organizacija = jednina
organizacije = mnozina
devojcica = jednina
devojcice = mnozina
Vlasnici organizacija ... više organizacija.
Vlasnici organizacije ... jedne organizacije.
Originally posted by Kiwizar je tesko reci nisam dobro procitao
Pa nisu ti aktivisti samostalni ... i ne znam koje menadžere i vlasnike prozivaš ako ne one koji rade za LGBT organizacije ... Nije ni bitno uostalom. Ja bih to drugačije sastavio.
Originally posted by _Crazy_Fox_Ukoliko neki peder pocne da se ljubi sa drugim frajerom u str8 diskoteci dobice batina.
Pa vidis opet pravis razliku....na ta dva blejaca si mogao bilo gde da naletis a ne samo kod FLojda...koliko vidim iz tvoje price, ne radi se o homofobima...
A str8ashima ne mozes da zabranis da dolaze u gay klub sve dok oni tebi nisu zabranili da ides u str8 klub...
Svako se seta gde god hoce i izlazi gde hoce....
I uopste nije bitno sto je neki str8ash u gay klubu, dok on ne pravi probleme...a ne mora da znaci da ce ih praviti...
tako da ...dosta drame oko nicega....
Originally posted by Sixtoda li znas na koliko se od floyda nalazi velika policiska stanica ???
@Ratzo - studiraom sam u Bg, bio i na otvaranju Flojda i vrlo dobro znam gde je i kako izgleda! To sto je odatle kolima Trg Republike 10min ne cini ga centrom grada niti dovoljno prometnim za namenu koju sad ima!
Originally posted by SixtoKada im se kaže i kada se pozovu (ispuni forma koju imaju), onda neizostavno dolaze i rade svoj posao.
NEsto sam skepsa da bi policija zdusno motrila na gay klubove i da im se skrene paznja!
Originally posted by tinkerbellUuu, nisam ni primetila da mi se negde izgubila jedna nula, u pitanju je 150e najvise...moja greska.Originally posted by DeleteU jbt! Znaci svaka shusha moze imati pishtolj!?
tako da je otprilike cena pistolja bez papira do 15e najvise, uz koji extra dobijes i prigusivac.![]()
Sweet mother of God!![]()
Originally posted by SixtoSmatram da nisi u pravu.
Pa ocigledno da blizina stanice policije nista ne znaci!
I to ne samo u Bg nego i sire!
NEsto sam skepsa da bi policija zdusno motrila na gay klubove i da im se skrene paznja!
Originally posted by KiwiVlasnici i menadzeri koji rade za lgbt organizacije...hmm, nece da bidne. Verovatno je, ako je uopste spomenuo neke vlasnike, mislio na vlasnike klubova, i menadzere istih, a tvoje pogresne interpretacije, sa ne znam kojim motivom samo mogu da zbune ljude ovde.
Pa nisu ti aktivisti samostalni ... i ne znam koje menadžere i vlasnike prozivaš ako ne one koji rade za LGBT organizacije ... Nije ni bitno uostalom. Ja bih to drugačije sastavio.
Originally posted by Paki
Nema šta da im se "ukazuje" i nema "šetnji" na svakih sat vremena, već se legalno popunjava formular i onda oni dolaze u broju u kojem i sa opremom sa kojom procene da je potreban (potrebna)* i ostaju prisutni sve vreme pored i u okolini.
*do sad nije bilo pogrešnih procena sa njihove strane
Originally posted by DeleteAha. Dobro je. Sada svaka druga shusha moze imati pishtoljOriginally posted by tinkerbellUuu, nisam ni primetila da mi se negde izgubila jedna nula, u pitanju je 150e najvise...moja greska.Originally posted by DeleteU jbt! Znaci svaka shusha moze imati pishtolj!?
tako da je otprilike cena pistolja bez papira do 15e najvise, uz koji extra dobijes i prigusivac.![]()
Sweet mother of God!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!