Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Inace, super sto si izbrisao svoje postove... Really mature
Uopste ne znam sto si to uradio?!
By Storm
Originally posted by Kiwi
Što se tiče napada, svaka čast lthr_yu. Imaš neizmerno poštovanje s moje strane. Zaista ne znam kako bih ja reagovao, ali verujem da bih nekako uzvratio (možda ne baš tako uspešno kao ti).
I ja mislim tako.
Bravo lthr_yu!
:up:
By RACABG
nije ni mesto ni vreme da se igramo aktivizma

evo ja se prijavljujem da pomognem u zatvaranju flojda, ali samo pod uslovom da mi obecate, da se taj odredjeni broj budala koji zivi za to da sacekuje pedere nebi li ih tukao nece preseliti i sacekivati posetioce alijanse i ostalih klubova.

nemojte mi sad govoriti da je floyd na takvom mestu gde je to lako izvodljivo (mislim na sacekushe) jer je bilo neprijatnosti i u okolini drugih klubova.

jedno pitanje za aktiviste i ljude koji drze ili saradjuju sa klubovima gde se okuplja gay populacija : postoji li mogucnost da se skupite i makar pokushate nesto da uradite kako se ovakve scene nebi ponavljale .
Korisnikov avatar
By Delete
Smatram da su samo prazne price sve sto je vezano za klubove i ljude koji imaju direktne veze sa tim klubovima. Njihovo je da obezbede sigurnost u njihovom prostoru. A za siguran put do kuce su zaduzeni oni koji treba da odrzavaju javni red i bezbednost, a oni, ocigledno, spavaju, kad su u pitanju ta mesta. Najidealnije resenje je alarmirati policiju da patrolira vikendom kroz ulice u okolini gay klubova.

Ideja da postoje neka tajna mesta gde ce se populacija okupljati je suluda, jer treba uzeti u obzir da i medju pripadnicima lgbt populacije ima jedan broj onih koji su u pojedinim grupama, koje su homofobicne i prosto je nemoguce sakriti postojanje jednog ili vise gay mesta. A samim sakrivanjem ce se smanjiti mogucnost da oni ljudu koji sa strane dodju, budu u prilici da dodju na ta mesta, jer, verovali vi ili ne, ima lgbt populacije i van Beograda, i van ovog foruma.
By Sixto
Originally posted by RACABG

evo ja se prijavljujem da pomognem u zatvaranju flojda, ali samo pod uslovom da mi obecate, da se taj odredjeni broj budala koji zivi za to da sacekuje pedere nebi li ih tukao nece preseliti i sacekivati posetioce alijanse i ostalih klubova.

nemojte mi sad govoriti da je floyd na takvom mestu gde je to lako izvodljivo (mislim na sacekushe) jer je bilo neprijatnosti i u okolini drugih klubova.

jedno pitanje za aktiviste i ljude koji drze ili saradjuju sa klubovima gde se okuplja gay populacija : postoji li mogucnost da se skupite i makar pokushate nesto da uradite kako se ovakve scene nebi ponavljale .
Tu si u pravu, nema potpune sigurnosti ni u drugim klubovima Ratzo, ali onaj ko se setio da pravi klub na mostarskoj petlji, ispod autoputa, u pomrcini, pored parka, bez postenog taxi stajalista ili druge pogodnije prilike za prevoz od par buskih stanica na kojim nema nikoga u gluvo doba i sa solidnom razdaljinom od 'gradske vreve' taj stvarno nije mislio o gostima vec samo o profitu!
Ja sam bio na otvaranju i posle toga par puta jos, ali svaki put kad bi dolazio i odlazio cekam da me zaskoci neko na tim pasarelama oko karting staze ili iz parka!
OD svih mogucih lokacija to je ubedljivo jedna od najgorih u BGD!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Razmisljam nesto... da je bio pravi pistolj zar se ne bi onesvestio od udarca? Mozda i ne bi... ne znam!

Ma samo se nadam de neko sa pravim pistoljem ne ide tako slobodan gradom!
Gospode! :molise: :opatica: :pop:
By Sixto
Pa sta je vama, zar je toliko nezamislivo imati stvaran pistolj!
Ucenici potezu nozeve na ucenike, vozaci gsp su poceli pajsere sa sobom da nose na voznju!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rekoh da se samo nadam da nije pravi... jer ipak ne zelim da znam!

Plasim se!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by lthr_yu
Inace, super sto si izbrisao svoje postove...
Zar tebi da izigravam boksersku vreću?

Sve metke si ispucao ranije, ostao go, pa sad na red došao Paki?!

:nono:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty19g
Razmisljam nesto... da je bio pravi pistolj zar se ne bi onesvestio od udarca? Mozda i ne bi... ne znam!

Ma samo se nadam de neko sa pravim pistoljem ne ide tako slobodan gradom!
Gospode! :molise: :opatica: :pop:
moj ortak je iz cimanja nabavio pištoljče od 200 eur ... nije to tako teško i garantujem da ima bar 100 ljudi ako ne i više koji šetkaju sa pravim pištoljem po gradu.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ma str8eri vrebaju u Floydu... Znachi, placjaju ulaz... And stalking all the time... :grizenokte:

A shto glupo i retardirano izgledaju, to je najjache. Svi ih prozivaju i svi znaju da su str8.

Nije mi jasno ZASHTO to rade.

Ah, latentnost.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sixto
onaj ko se setio da pravi klub na mostarskoj petlji, ispod autoputa, u pomrcini, pored parka, bez postenog taxi stajalista ili druge pogodnije prilike za prevoz od par buskih stanica na kojim nema nikoga u gluvo doba i sa solidnom razdaljinom od 'gradske vreve' taj stvarno nije mislio o gostima vec samo o profitu!
A sad malo đavolji advokat:

Zašto ljudi i dalje nastavljaju da idu na neko toliko ne-bezbedno mesto? Ja kad bih znao da je neko mesto jako opasno, ja tamo ne bih išao.

Mene su na predmetu Teorija evolucije učili da postoji nešto što se zove prirodna selekcija (a znate šta to sve uključuje).

E onda niko ne obraća pažnju na tu prirodnu selekciju i svi kažu "Ma šta bre ko meni može, šta mi sme, ima da radim šta god mi padne na pamet".

A kad se mnogo šetaš ispred lavlje jazbine, kad tad će te napasti lavovi. I posle ti je đavo kriv.

I u bar polovini slučajeva u kojoj su nekoga ubila kola u mom kraju (gde su saobraćajke redovne) taj neko je prelazio ulicu van pešačkog prelaza kod krivine.

Penzosi sa teškim cegerima naročito* imaju običaj da prelaze ulicu ukoso i na bar deset metara od pešačkog prelaza, koji je na putu do autobuske stanice preko puta ulice, dakle ne bi morali da obilaze. Ne, oni hoće da pređu ulicu baš tu kako im se ćefne. I onda kad se čuje BUM, meni jadnom skoči pritisak...
(*u dva uzorka 40 i 60 odsto penzosa koji su tuda prošli)
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Paki
Sve metke si ispucao ranije, ostao go, pa sad na red došao Paki?!
:nono:
Ovu recenicu si verovatno samo ti razumeo
By RACABG
Originally posted by RACABG

Tu si u pravu, nema potpune sigurnosti ni u drugim klubovima Ratzo, ali onaj ko se setio da pravi klub na mostarskoj petlji, ispod autoputa, u pomrcini, pored parka, bez postenog taxi stajalista ili druge pogodnije prilike za prevoz od par buskih stanica na kojim nema nikoga u gluvo doba i sa solidnom razdaljinom od 'gradske vreve' taj stvarno nije mislio o gostima vec samo o profitu!
Ja sam bio na otvaranju i posle toga par puta jos, ali svaki put kad bi dolazio i odlazio cekam da me zaskoci neko na tim pasarelama oko karting staze ili iz parka!
OD svih mogucih lokacija to je ubedljivo jedna od najgorih u BGD!
mislim d si se izlupao ali nema veze

pod jedan stanica tramvaja na 20 metara od ulaza u klub autobuska stanica na 20 metara od vrata kluba (na autobuskoj stanici staje bar 10 autobusa)

pod dva sad kada svi posedujemo mobilne telefone pozvati taxi je najmanji problem .

treca stvar sto bi se zavlacio po pasarelama ( tu nije bezbedno ni u sred bela dana )

pod cetri svi rade za profit i flojd i espeho i duga i smajli i hemingvej pa i alijansa .
zar si ocekivao da ce neko otvoriti klub i poslovati sa gubitkom kako bi ti uzivao .... ni kod babe nema dzabe .

ako nisisi primetio sta sam rekao ponovicu ,
da nema "flojda" manijaci bi se preselili u okolinu drugih klubova i napadali pedere . sto i sada povremeno rade
By RACABG
Originally posted by Delete
Smatram da su samo prazne price sve sto je vezano za klubove i ljude koji imaju direktne veze sa tim klubovima. Njihovo je da obezbede sigurnost u njihovom prostoru. A za siguran put do kuce su zaduzeni oni koji treba da odrzavaju javni red i bezbednost, a oni, ocigledno, spavaju, kad su u pitanju ta mesta. Najidealnije resenje je alarmirati policiju da patrolira vikendom kroz ulice u okolini gay klubova.
o ovome pricam

znaci smatram da bi trebali pod jedan vlasnici klubova, njihovi menadzeri pa onda i LGBT aktivisti svi skupa da odu u policiju i zatraze povecanu kontrolu okoline gay klubova.

pojedinac nece moci nishta da uradi u to sam ubedjen .

dzabe mi mlatimo ovde praznu slamu .

posebno me nervira to suludo prepickavanje i svadja zaracenih club-klanova .

forumski rat posetilaca jednog ili drugog kluba nece dovesti da se ne ponovi udarac pishtoljem u glavu , ali je vrlo moguce da ce doprineti ucestalosti ovakvih dogadjaja.

dajte ljudi osvestite se, niti ste u mogucnosti da zatvorite neki klub niti ce bilo ko zatvoriti klub zato sto vi pljujete po forumu , budite realni i ne razmishljajte kao deca .
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dirrty19g
Ne bi.
Pre nekoliko meseci su mog kolegu zveknuli po glavi, mnogo je krvario i zanovetao dok smo dosli do urgentnog, da smo svi zazeleli da se onesvestio.
Korisnikov avatar
By Delete
moj ortak je iz cimanja nabavio pištoljče od 200 eur ... nije to tako teško i garantujem da ima bar 100 ljudi ako ne i više koji šetkaju sa pravim pištoljem po gradu.
E sad si ga odvalio brate, samo tako!
200e da neko plati pistolj? Taj neko mora da je prava dileja pa da plati obican pistolj tolike pare.
By Sixto
@Ratzo - Jeste da postoje dve stanice ali u doba kad se ide u Floj te stanice su puste! Sto bi se zavlacio po pasarelama? Pa mora se nekako doci do tog Flojda zar ne!?
Ovo oko poslovanja u minus ti nisam bas razumeo, al s obzirom na odabir lokacije za klub pitam se da li sad posluju sa gubitkom!

Manijaci bi se i preselice se samo kad se Flojd zatvori, ali zasto im olaksavati posao otvaranjem kluba u Nedodjiji!
By RACABG
@Ratzo - Jeste da postoje dve stanice ali u doba kad se ide u Floj te stanice su puste! Sto bi se zavlacio po pasarelama? Pa mora se nekako doci do tog Flojda zar ne!?
Ovo oko poslovanja u minus ti nisam bas razumeo, al s obzirom na odabir lokacije za klub pitam se da li sad posluju sa gubitkom!

Manijaci bi se i preselice se samo kad se Flojd zatvori, ali zasto im olaksavati posao otvaranjem kluba u Nedodjiji!
ti beshe iz novog sada ili se varam
nedodjija nije nikako u beogradu nesto sto je dva kilometra udaljeno od trga republike ....
mozda u novom sadu nedodjiju prestavlja detelinara ali ja ipak kao nedodjiju novog sada dozivljavam shangaj na primer ...

inace je flojd od centra beograda blize nego autobuska stanica u novom sadu od centra novog sada.

ako ne umes i ne mozes da dozivish prostor to je tvoj problem stvarno, flojd se nalazi na kilometar od zeleznicke stanice beograd koja se pak nalazi u samom centru, i to nije nedodjija

naravno da neposluju sa gubitkom inace bi zatvorili klubove odavno, kao sto rekoh nema dzabe ni kod babe, pa tako ni zabave na koju ce ti neko platiti da dodjesh .

da objasnim jos jednu stvar taksi u nocnom rezimu od floyda do trga ili do slavije ne moze da kosta vishe od 200 do 300 dinara, nekoliko ljudi po jedno pice manje i bez problema ste na sigurnom .

sixto od autobuske stanice do ulaza u floyd imas jedne stepenice 20 metara pravca dobro osvetljenog koji je u vidokrugu obezbedjenja kluba....

a to mico draga gde si se ti zavlacio i ko te je provlacio tuda neka ostane tvoja intima necemo bas sve iznositi u javnost ....... :kiss:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ipak imam teoriju da se ovo nije odigralo zbog Flojda i seksualne orjentacije....cim nije bilo uvreda, nije trebalo govoriti da je kod FLOJDA opasno....meni se sve ovo isto dogodilo na Novom Beogradu...znaci i tamo je opasno...

To sto si ti "predpostavio da su oni zbog toga bili tu" nista ne govori....tako da ajde da ne dramimo i ne vicemo bez preterano puno razloga i optuzujemo vec otrcani FLojd....

To je svakom,bilo gay ili str8 moglo da se dogodi u bilo kom delu grada ..

Povod nije postojao...bilo im je dosadno samo.... :sniff:

:blejaci: :debili: :smorovi:

:d
By Pending-For-A-Bending
Ja uopste nisam pricao o zatvarnju klubova, nego da se uradi nesto povodom skupljanja dileja oko klubova. Dobra je ideja, kako kaze Raca da menadzeri lepo odu do policije i zatraze "povecanu aktivnost" oko klubova.

Sve stoji, kao sto sam i sam rekao da treba da se krecu ljudi u grupicama (mada sta ako se pojavi 170 besnih homofoba) ili da se odmah pokupi taxi, ali je malo trulo da covek mora da strepi kad izlazi iz kluba. Po meni je isto problem sto svaka shusha zna gde je koji klub. Slazem se da svako moze sve da sazna, ali ajde da im ne serviramo te informacije na tanjiru. Zna se gde zivimo. A sto se tice ljudi koji nisu iz Beograda, valjda imaju poznanike i mogu da se raspitaju gde je koji klub....
By RACABG
to zatvaranje klubova je tolika glupost da ne mogu da verujem sta sebi zele pederi i lezbejke

napraviti ponovo period X-a u beogradu i monopol nad pederima ?

podseticu vas ako bi u gradu postojao jedan klub opet bi bila pljacka oko cena pica koje je i ovako sa konkurencijom dosta skupo .

da li bi odlazili u klub ako bi cena pica bila duplo veca nego sada , a to bi se desilo ako bi se opet napravio monopol sa gay lokalima .
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Pa vidis opet pravis razliku....na ta dva blejaca si mogao bilo gde da naletis a ne samo kod FLojda...koliko vidim iz tvoje price, ne radi se o homofobima...

A str8ashima ne mozes da zabranis da dolaze u gay klub sve dok oni tebi nisu zabranili da ides u str8 klub...

Svako se seta gde god hoce i izlazi gde hoce....

I uopste nije bitno sto je neki str8ash u gay klubu, dok on ne pravi probleme...a ne mora da znaci da ce ih praviti...

tako da ...dosta drame oko nicega....
By RACABG
VLASNICI ,MENADZERI, AKTIVISTI, LGBT ORGANIZACIJE KADA MOZEMO DA OCEKUJEMO VAS SASTANAK I ODLAZAK U POLICIJU , KAKO BI SE LGBT POPULACIJA OSECALA SIGURNIJOM ?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Mislim da niko nije corav....

Al pitas na pogresnom mestu...i edituj i stavi znak pitnja na kraj recenice (?)....
By RACABG
samo sam hteo da skrenem paznju na sustinu problema

editovao sam

verujem da nisi corav, ali sam velicinom hteo da kazem koliko je ovo bitno pitanje za nashu bezbednost
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Delete
E sad si ga odvalio brate, samo tako!
200e da neko plati pistolj? Taj neko mora da je prava dileja pa da plati obican pistolj tolike pare.
E pa cico mogu da te upoznam sa čovekom ... nisam bio tu u trenutku primopredaje, ali on kaže da je platio 200. Ja sam mislio da je to super cena i da pištolj košta mnogo više.
Korisnikov avatar
By KiWi
Zar ne bi trebalo "organizacija" a ne "organizacije"? Ovako je jednina, a njih ima više ...
By RACABG
Zar ne bi trebalo "organizacija" a ne "organizacije"? Ovako je jednina, a njih ima više ...
sta si ti hteo da kazes ovim ?

organizacija = jednina
organizacije = mnozina

devojcica = jednina
devojcice = mnozina
Korisnikov avatar
By Delete
E pa cico mogu da te upoznam sa čovekom ... nisam bio tu u trenutku primopredaje, ali on kaže da je platio 200. Ja sam mislio da je to super cena i da pištolj košta mnogo više.
Za 200e mozes da kupis i 3 dooobra pistolja, ako ti je do cenkanja.
Evo, da znas otprilike i ti da se ravnas, cena NOVOG, pouzdanog jeftinijeg pistolja, legalno nabavljenog je oko 80e, one manje pouzdane mozes da kupis i za manje pare. Racunaj da tvoj drug nije kupio ni nov, a ni pistolj sa papirima. Verujem da na trzistu bas i nema mnogo tih najjeftinijih pistolja, jer nije profitabilno trgovati sa njima, tako da je otprilike cena pistolja bez papira do 150e najvise, uz koji extra dobijes i prigusivac. Za 200e garantovano mozes da kupis neku zestoku puskicu, tako da slobodno mozes da kazes tom lik da je ispao zesci tenkre.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!