Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Pozdrav svima nakon mesec dana.
Dugo me nije bilo, ali mislim da sam se iskupio jednim podugačkim tekstom o provodu na crnogorskoj gay friendly plaži Ratac, koji je upravo jutros izašao na naslovnoj strani ovog sajta.

http://gay-serbia.com/price/2007/07-08- ... p?aid=2808

Izvinjavam se i zbog desetak pravopisnih grešaka i progutanih slova. Pisao sam u brzini, a greške primetio tak kad je tekst objavljen, ali sad je možda kasno da se isprave.

Sad bi bio red da u nastavku teme čujemo i od drugih forumaša kako su se proveli ovog leta.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nisam imala priliku da odem na more, cekam da mi legnu akcije iz mesare, pa cu onda skoknuti do Sutomora.
Tamo negde u septembru.
Korisnikov avatar
By jukie
Gde si Loni

čekiraj temu "When I am 64", tu sam te se setio
Propustio si moj crush na Aluna Armstronga (kad te tako dugo nema)

Kao što vidiš na trenutnom avataru, pratim seriju "The Mighty Boosh" na BBC
Korisnikov avatar
By colorado
Koje bre more? Ja spadam u radnicku klasu!
By Swanheart
nja...
lepse mi je bilo na Ohridu nego u Crnoj Gori...sve u svemu...Rafailovici porodicno mesto...blja...relativno cista voda...sunce...klasika...na svu srecu nije bilo nestasica vode u ovom hotelu :giggle: ,matorci saznali za tri tetovaze za koje misle da je jedna ( sreca u nesreci ) sada malo odmora za ispite pa Egipat...:yay:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jaoj bilo je lepo... :yay:

Iako sam odusevljen mislim da necu sledece godine u CG... ipak zelim nesto drugo...

kotor je ovako lep gradic ali i nema neku plazu... a nas je mrzelo da se cimamo malo dalje... :smeh:
Ali posluzilo je svrsi.
By Sixto
Cekaj bre prvo da odem, onda pricam utiske!

Swan, ides za Izdzipt!?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
Rafailovici porodicno mesto...blja...relativno cista voda...
GDE je relativno cista voda? :nesiguran: Hmmm... :ne:

Ne volim more...prosto nisam taj tip. Ali je na Ohridu bilo savrseno: planina+jezero+pecanje+Sveti Naum+dz hrana+ Balkan Music Square festival. Zaljubljena sam.
Korisnikov avatar
By Dina
Lepo si napisao, mada nisam ni sumnjala. Nadam se da ces nastaviti da pises za GS :fige: :klap:

Ja sam bila u Tunisu. :D Bilo je super. :sunce:
Korisnikov avatar
By HARP
Bio u Kusadasiju i bilo je lepo, mada ne volim Turski mentalitet, ali za sve postoji prvi put :D
By polarlicht4.1
Lisabon, Barselona, Đenova - zaključak: ne volim more a ni plažu; ali mi je ostatak navedenih gradova bio itekako zanimljiv. :D

Roterdam se računa kao "provod na moru"? Ako je potvrdan odgovor - i tu mi beše lepo. :)
Korisnikov avatar
By Loni
Ja i ja sam naravno pre Crne Gore bio i u Tunisu, al' o tome sam već pisao u rubrici ,,Dina i Seaman''. :)

No, svrha teme je da vidim posle ovoliko dnaa pauze šta ko radi.
Bolje da je glasila: - Kako ste se proveli ovog leta? - dok samo more i nije tako bitno.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Prvo sam bila u Bukurestu, na nekoj svadbi, i bilo je ok.

Posle toga u Opatiji i na Plitvickim jezerima, i tamo je bilo stvarno sjajno.
Korisnikov avatar
By Egon
o bozhe ... samo sam chekao da me ovo neko pita ....

bilo mi je predivno .... :)

apsolutno .... bio sam u Kotoru i Perastu ... a posle sam se prebacio na Lushticu .... malo smo skoknuli i do Dubrovnika ...

neko je vec napisao da Kotor i nema bash neku plazhu, to je skroz tachno ... ali super je shto je blizu svih dobrih plazha ( Oblatno, Ploche, Ponto Vesla, Mirista ...) i sto u krajnjem sluchaju mozhe da se skokne do Dobrote do Ali Babe ....

uveche naravno Kotor ( ostalo ne priznajem) super zezanje
Fjaka je najbolja, Portobelo ove godine je bio isto super, Scorpion je puk`o totalno ( i treba ako mene pitate) ispravite me ali mislim da se mesto zove "Miamare" koje radi od ove godine ... isto fino mestashce ali malo bzvz muzika ...
bio sam do Maximusa par puta ne dopada mi se ali kako nista ne radi posle 1 ... ok je i tamo ...

mada ... po ceo dan kupanje i izlezhavanje na stenama, grozhdje na plazhi, gola tela ... slana voda ... mmmmmmmm ... plazha, plazha, plazha ... uveceh u restoran na morske specijalitete
( preporuchujem crni rizhoto)

jedno veche ... malo sam se napio i popushio koju spravu preko ... i ... nisam mogao da spavam ... i ... izashao sam u stari grad koji je bio potpuno pust .... nigde zhive dushe ... NIGDE! bilo je fantastichno ... ja sam uzhasan fan mletachke (venecijanske, gotske, barokne, renesansne) arhitekture i to me potpuno vracja u detinstvo (rodjeni Dubrovchanin) shetao sam i slushao Astor Piazzolu (Vamos Nina) i neko ludachko psihodelichno iskustvo mi se dogodilo pomalo paranoichno ... imao sam utisak da me neko prati ... nisam bio uplashen, vishe malo najezhen .... zao sam da je plod moje mashte ali tako sam hteo da se prepustim tome .... lutao sam po pustim i iskum kotorskim ulichicama, sat na Sv. Tripunu je otkucavao ... ja sam imao trip da me svi nesto gledaju iz nekog cjoshka ... kao da nisam pozheljan ... onda sam seo kod Palate Pima zapalio cigaretu i strasti se stishale .... plod divno zastrashujucje halucinacije ...

ma sve u svemu .... super sam se proveo
nakupio pozitivne energije, konachno zaljubio .... :love:

mada iako idem tamo skoro svake godine,
nesto me uvek vraca tamo ...

Mediteran ... Jadran ... ne mogu da zamislim nikakvo drugo mesto za odmor ...

ima sve elemente koji su mi potrebni (stene, korchulanski kamen, ljuti kamen, crni rizhoto, vino, masline, plazhe, otvoreno more, zaliv,
plivanje, nudizam ...)

kakva crna planina .... :puff:
By RACABG
Ove sam godine proveo ga s obiteljom na moru. Ja, sestra i burazer. I babo i majka. Isto: Ja: sam išo svako jutro sam pohljeb a babo je se napijo popodne po najgorem celopeku.

Jedno dva dana nisam išo na plažu jer sam se od neèeg osuo. Drugi dan mora babo je slomijo majku pred narodom. Niko se ni okreno nije. Takav je narod.
Majka je govorila nama djeci dace dajða Denis slomiti baba kad se vratimo.
Dajða Denis je samim tim majkin brat. On je musliman ko i mi.

Zaljubijo sam se. U Sandru: ona je polapola. Majki nije bilo pravo. U vezi toga. Sandra je odlièna u školi. Ima velke plave oèi. Kad me poljubila zamantalo mi se.

Seka se ubola na ježa. Vriskala je dvasata. Kad smo je odveli doktoru on je reko da nije jež nego srca. Noga joj se zagnojila. Pa smo morali nazad.

Ja sam se jedino obradovo tome što ce dajða Denis slomiti babu. Jer dosta je više bilo. Njegovog... Peksinluka.

Kad smo došli kuæi dajða je došo da se pozdravimo jer on je se vraæo nazad u Ameriku. Majka mu nije rekla ništa za babu. Meni je zaprijetila da šutim.
Neæe kaže da se dušmani raduju. Neæe ni da se dajða sekira. Malo mu je firme. Dvaput mu je puco cir. Ja sam je pito kakvi dušmani a ona je rekla da niko ionako ne gleda svoja posla nego jedva èeka neki belaj. U komšiluku.
Takav je narod.

Ove godine je buraz kreno uprvi razred. On je isti babo. Prvi dan se pobijo dvaput. Majka je plakala a babo mu je uzo toblerone. Takav je babo. Samo nek je ukontru svima. Burazova uèiteljica je rekla da preporuèuje se pažnja roditelja.

Ja sve mislim da kad se daidza Denis opet vrati iz Amerike babo æe morat selit se iz kuæe. Majka je predala za rastavu. Još nesmije da mu kaže. Ali æe mu sigurno reæ. A narod nek je jede govna. Nije se zbog naroda ni udavala.
By Sixto
Ratzo ti nisi normalan! :pucaodsmeha:
By Swanheart
Sixtela tisina i id` pakuj kofere da idemo u Egipat :bic:
By Sixto
Ja kupio troje japanki :pacenik:, kupio kremu za suncanje, dva sorca, pet majci i Kairo stizeeeeeeeeeeeeeeem!

Za 15ak dana, ako Bog i Tito da!
By RACABG
sixto za -dvasata- se vidimo na aerodromu daidza denis poslao pare za kairo :haha:

nego ja tebe nikako da pitam jes i ti -polapola-
By Sixto
Caca mi je od stare porod'ce iz Vakufa! Dali smo vise hodza i dervisa u svojoj istoriji, a poznata je prica u vakufskoj mahali da nam je jedan od pradjeda ucio medresu u Kairu i bio ulema u Alexandriji! Babo je isao u istu skolu i sa Sadamom se u skolskim dan'ma nogama u guz'ce udarali!
Stara je pak becko-zagrebacka skola! Iz prosvjetne porodice doktora nauka i inzinjera! Kardinal nadbiskup Josip Bozanic mi je ujko!

Pederasica sa pedigreom!
By RACABG
sad sam siguran da ako bih te poljubio zamantalo bi mi se :smeh:
By Sixto
Ja kad bi te poljubio prvo bi se zacrvenijo onda bi ti morala stara zvat hodzu Atifa iz Tuzle da ti gra baci, salije stravu i onda napravi zapis koji ces nosit sa sobom uvijek!
Meni je pomoglo onomad kad sam poceo sepat na lijevu nogu, odma sam poceo bolje cuti!
By Tresh-grl
Bila u Slovackoj sa Deksijem i jos 2 ortakinje 11 dana...4 dana u Bratislavi a 5i smo otisli u mesto Chata Kozyar,neki crnogorac drzi deo toga i dali nam kolibu free,nista nismo platili....u Bratislavi havarisanje i klubovi,u CK-u Pijanke u kolibi,esidi u shumama i ludilo na trance zurkicama koje su se odrzavale pored sume.
Ja nisam verovala koliko mi je bilo dobro....prvih 5 dana bez spavanja,6i svi preaspavali pa onda jos toliko awake....
Ni sama ne znam koje sam kolicine alkohola i droge unela u sebe i ostala normalna.
Bilo je za medalju u svakom slucaju :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Radiom, radio, radio i tu i tamo se zabavio :yes:
Ajd, bar sam račune kartica sveo na razumnu mjeru :cheer:
Korisnikov avatar
By tea92
blah, ja nisam ni bila na moru ove god, a ni prosle...jaooj, pa ni pretprosle... :doh:

sve neki sugavi kampovi sa po 2 trng-a na dan, + bazen, itt.... :doh:

p.s. sledece god moram sa nekima od vas na more, i u provod....tako da planirajte da me povedete....mislim, ako neko oce :trep: :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
priti najs, jedino me vetar malo smarao, a ni more nije bilo tako toplo ka što beše samo par dana pre nego što sam mu ja došla... :rida: al' se zato obišao dobar deo južne dalmacije, ostadoh mnogo zaljubljena u korčulu, a dubrovnika se opet ne nagledah, toliko je krcat onim stampedom od putnika sa gigantskih kruzera da se ne da hodati ulicama, sve te neka histerija uvati od provlačenja kroz reke škljocajućih turista.
By fazza
Nisam ishao na more. Pare potroshio na :auto: i :komp:
Korisnikov avatar
By Scorpio
Fenomenalno,...kako bih mogla provesti odmor kad sam bila sa devojcicom :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :kupanje: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Kampovao na baltichkom moru...nisam se kupao jer je more malkice hladnjikavo, prljavo i prepuno meduza koje dodushe ne zhare al su dosadne...al sve u svemu super se proveo...
Korisnikov avatar
By Uzvodno
Odlicno , Odlicno, Odlicno :love: :love: :love: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!