- 29 Avg 2007, 23:45
Nase velike internacionalne superrasne zvezde Brunhi und Krumhi priredjuju oprostajnu zurku za sve posetioce lezbodroma Allianz pre odlaska na turneju po Poljskoj koja pocinje 1. septembra, tacno na 68-godisnjicu prvog nastupa njihovih dede Tristana i baba Izolde u toj zemlji.
Kao i uvek, debela i deblja pruzice vam interesantan muzicki izbor koji je prevashodno namenjen mladjim generacijama u cilju njihove muzicke edukacije.
Ucveljena zbog odlaska, Brunhilda sa suzama u ocima nam je izjavila: "Zao mi je sto jugend in Zerbija nece vise uzivati u mojoj divnoj muzici i zanosnim oblinama, ali cu se potruditi da ih te noci sve zadovoljim."
Krimhilda je na to dodala: "Podrzafam sfe sto je izjafila moja svester Brunhi."
Kao i uvek, debela i deblja pruzice vam interesantan muzicki izbor koji je prevashodno namenjen mladjim generacijama u cilju njihove muzicke edukacije.
Ucveljena zbog odlaska, Brunhilda sa suzama u ocima nam je izjavila: "Zao mi je sto jugend in Zerbija nece vise uzivati u mojoj divnoj muzici i zanosnim oblinama, ali cu se potruditi da ih te noci sve zadovoljim."
Krimhilda je na to dodala: "Podrzafam sfe sto je izjafila moja svester Brunhi."