Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li vam se ikada dogodilo da ste bili u vezi (ili jeste, poput mene) sa osobom koja ne podnosi ni jednog vaseg poznanika, prijatelja, drugaricu, druga, kolege i koleginice s posla... i svakome nalazi mane, nedostatke, drzi ih za idiote, kretene, kurve, propalice...?

kako izaci na kraj sa takvim stavom?
By Sixto
If, koliko puta!

Pa kako resiti, jednostavno, sastaviti ih na jedno mesto pa da vide da su i jedni i drugi kurvetine i propalice, posle toga ako ne budu nerazdvojni onda ce im bar biti drago kad se vide!
Korisnikov avatar
By Paki
Patološka posesivnost.

Rešava se tako što ga uceniš - ili će prestati to da radi ili ste završili.

Meni je uvek uspevalo ... (ne sećam se, doduše, kad sam imao poslednji put takvu situaciju) ...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pitanje je vremena kad ces i ti u njegovim ocima biti propalitet kakvim smatra tvoje prijatelje.
Bjezi koliko te noge nose!
Korisnikov avatar
By angellino
draga bananice, to se i ja pitam!!!
stvarno ne kapiram zasto mu se bas ni jedna osoba sa kojom ja, voljno ili ne, komuniciram ne dopada do te mere da je i otvoreno hostilan prema njima!
Korisnikov avatar
By ns.happy
sta ti trazis sa njim?:redaljka:
Korisnikov avatar
By ns.happy
koliko leta ti imas , dete milo?
Korisnikov avatar
By angellino
suvise godina... daleko sam od "deteta"...
a i dovoljno sam iskusan da znam da bih trebao da se cuvam... jbg!
Korisnikov avatar
By angellino
DODUSE... PITANJE JE OPSTE... DAKLE... SAMO ME INTERESUJU STAVOVI... MOZDA I NESTO SMISLIM!

HVALA SVIMA DO SADA, A I SVIMA KOJI DODAJU SVOJE KOMENTARE UBUDUCE!
Korisnikov avatar
By ns.happy
ako ne voli ljude koje ja volim, samim tim, ljude slicne meni, to znaci da ni mene ne ceni previse. oteraj ga u 3 pm.
kada kazes da imas dovoljno godina, koliko je to u mernim jedinicama, brojkama?
Korisnikov avatar
By Dina
Ne, posesivnost ne podnosim. Po meni, gde nje ima nema ljubavi... pobegla bih, sto dalje...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Moji prijatelji su deo mog zivota...a ako njoj (u tvom slucaju njemu) oni smetaju, ja nemam sta da trazim sa njom...
Sednete popricate, reci mu da ti to smeta...i videces na cemu si... :)
Korisnikov avatar
By andjela
zadravo andjele i dobrodosao na forum :)

so true ovaj komentar iznad mene
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sixto
If, koliko puta!

Pa kako resiti, jednostavno, sastaviti ih na jedno mesto pa da vide da su i jedni i drugi kurvetine i propalice, posle toga ako ne budu nerazdvojni onda ce im bar biti drago kad se vide!
Bingo !
:up:
Bravo !
:lol:
By Sixto
Originally posted by Paki
Patološka posesivnost.

Meni je uvek uspevalo ... (ne sećam se, doduše, kad sam imao poslednji put takvu situaciju) ...
...ili se doduse ne secas kad je ova ucena dala ploda tj. da si posle nje i dalje imao decka! :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Paki
Patološka posesivnost.

...ili se doduse ne secas kad je ova ucena dala ploda tj. da si posle nje i dalje imao decka! :lol:
Snovi su ti vrlo živopisni... :mazi:
By Sixto
Salim se Pakita! Sta se odma ljutis!
To da te malo prcnem pred odlaska u gym, ju kasnim!
Kucamo se, caos!
Korisnikov avatar
By maribia
odgovor na postavljeno pitanje moze biti sledeci:

1) decko ti je nesigurni kreten - ovo je najizglednija varijanta

ili

2) svi tvoji prijatelji su zaista kreteni - u ovo poveruj, odbaci ih sve i prigrli dragog :evil:
Korisnikov avatar
By Paki
Ne ljuti se Pakita. :) Na tebe čovek, Sixto, ne može da se naljuti ... :maji:
By Sixto
Ljubi Sixto Pakislavu svoju! :samodamezoncenecuje:
By Snow_Crystal
Nisam imala takvu situaciju ali ako ne postuje tvoj izbor prijatelja onda ne postuje ni tebe.... Mogo bi bar zbog tebe ako te voli da se pravi da je ok...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
posesivnost i verovatno autohomofobija. nije mi se to dešavalo, jer je ta rečenica otprilike završavala sve razgovore sa dotičnom osobom.

svakako da primam svaku osnovanu kritiku na račun svojih prijatelja, i nemam problem da komentarišem njegove, ali isto tako očekujem da se uklopi sa mojim društvom, makar toliko da ume da odsedi tih dva sata koliko recimo traje neko naše zajedničko viđanje. a to isto i ja očekujem od sebe kad su njegovi prijatelji u pitanju. a da mu kažem s kim će se družiti, pa to već ne dolazi u obzir.
Korisnikov avatar
By Paki
Ljubi Sixto Pakislavu svoju!
:kija:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
lepo ti vele ljudi. makni se od psihopate, dok ti još nečim (možda znatno gorim) ne pokaže da to jeste.
Korisnikov avatar
By Blady
A sta ako je to istina?
Korisnikov avatar
By angellino
NE MISLIM DA SU MI PRIJATELJI I POZNANICI (tj. VECINA NJIH, AKO MORAM BITI BOLNO ISKREN) BAS TAKO DOBRI ZA IZBEGAVANJE DA ON NE BI BIO U STANJU DA IH ISKULIRA...

MI ODLICNO FUNKCIONISEMO KAD SMO SAMI, ALI ONOG TRENUTKA KADA SE POJAVI TRECA OSOBA... BANG... RASPAD SISTEMA... PLUS OPANJKAVANJE KAD TRECA OSOBA NAPUSTI PROSTORIJU!
Korisnikov avatar
By angellino
MALJKOVICEVA... DA LI SI ZBOG OPSTEG SARMA I DOBRODUSNOSTI POSTALA TOLIKO OMILJENA I POPULARNA?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!