Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Poznati italijanski doktor i bivši ministar zdravstva Umberto Veronesi ocenio je u nedelju kako je čovekova budućnost biti biseksualac.

"Evolucijom prema jedinstvenom modelu žene i muškarci postaju sličniji. Muškarac se više ne treba boriti za preživljavanje i proizvodi manje hormona, a žena koja ima nove dužnosti proizvodi manje estrogena i organi za reprodukciju atrofiraju. Seks više nije čin za reprodukciju. Dakle više neće biti tako važno provodimo li seks s partnerom drugog ili istog spola. Seks će ostati činom ljubavi", rekao je Veronesi u razgovoru za list Riformista, te je svoju tezu ponovio za Internet stranicu lista Corriere della Sera.

Veronesi je uveren kako je to "pozitivna cena koja se plaća prirodnoj evoluciji".

Profesorica seksologije na rimskom univerzitetu La Sapienza Chiara Simonelli drži kako je "fenomen na svome početku" i biće potrebne još "dve ili tri generacije da se ostvari", te kako će to biti "biološka i kulturna revolucija".

-------------------------------------------------------------------------------------

Privukao mi je paznju ovaj text sa naslovnice...

Da li su istopolni odnosi pomogli da se sex spoji sa ljubavlju i da emocije budu bitniji element od samog fizickog odnosa?
Korisnikov avatar
By maribia
meni se cini da je ovde pre rec o androginosti, nego biseksualnosti. uostalom, ako cemo posteno: da li hormoni imaju veze sa sekusalnim opredeljenjem, ili je to okruzenje, ili gen, ne zna se - ali se vrlo dobro zna da medju sisarima (pa i ljudima) biseksualnost, a i homosekualnost, postoji i sada - te ne treba cekati buducnost.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa nekako ne verujem... ali lepo bi bilo - svi bi bili biseksualci i imali puno vise izbora da nadju odgovarajuce partnere ili partnerke. Sem toga, ne bi bilo diskriminacije.

"Da li su istopolni odnosi pomogli da se sex spoji sa ljubavlju i da emocije budu bitniji element od samog fizickog odnosa?"

Ali ovo tvoje pitanje mi uopste nije jasno. Valjda se i u raznopolnim odnosima seks spaja sa ljubavlju?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Svi smo mi u dusi jebaci i jebacice :smeh:

Pa poznato je da u svakoj osobi postoji odredjena doza privlacnosti i prema jednom i prema drugom polu...
A ako se drustvo toliko liberalizuje, i to sve postane opste prihvatljivo i normalno, onda ce jednostavno doci do momenta kada ce se svi jebati medjusobno :D
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Da. Samo, to što EU (minus Poljska) i Kalifornija, Kanada i Masačusets idu u tom pravcu ne znači da će i Iran, Kina, Rusija.

Zamislite situaciju za 100 godina gde je predsednik EU biseksualan i to je prosto tako jer su svi u EU biseksualni i srećni i **** se k'o štuke i on sad treb da ode na bliski istok gde se homoseksualnost kažnjava vešanjem.
OK, do tada će ovi evoluirati do elektro-šokova.
Korisnikov avatar
By KiWi
da se ja pitam to bi bila sadašnjost ... Zašto u tolikom izabilju u startu ograničiti sebe nečim tako marginalnim kao što je pol?? Seks može da bude gotovo identičan ...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a mozda ce ljudi naci bolju zabavu od seksa do tada. :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dirrty19g
Rece Drti i ostade ziv...
mislis primaci i primacice?!

:snob:
et toq!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr Dee
veoma moguće
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Kiwi
Originally posted by Mr Dee
veoma moguće
zar to znaci da je sada sex dobra zabava?
Korisnikov avatar
By KiWi
više razonoda (nekome i hobi) ... ali ume da bude dobra zabava, sve dok nije vanilla
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Renoir
Originally posted by Dirrty19g
Rece Drti i ostade ziv...
mislis primaci i primacice?!

:snob:
et toq!

Ne, ne mislim!

Pod jebacice spadaju i primaci i primacice... a pod jebace zna se sta bi trebalo da spada! :durenje:
By Sixto
Znaci iz jedne str8 krajnosti sad idemo u drugu! E zabole me sta ko misli de je buducnost coveka!

buducnost je u tome da se jebe ko s kim oce i gde stigne!
Shlus!
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Moram samo da dodam i da vas podsetim da je u antickom periodu (posebno u Grckoj) sasvim mnormalna bila ta pojava. Taj period ljudske istorije se smatra jednim od najnaprednijih...
Ne idem u krajnost ali je to cinjenica!!!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
To nije bila biseksualnost u smislu koji se pominje u gornjem tekstu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dozvoljeno je bilo vojnicima da se kresu medjusobno zato sto nisu imali u ratovima zene na dohvat ruke...

Inace su posle svrsetka ratova bili u obavezi da se kresu sa zenama... smor! :smeh:

Sixto pa to i ja pricam... gde god i s kim god stignes!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To bi sve znacilo da smo mi ovde daleko ispred svoga vremena :alexis:

Ja takodje smatram da ce sexualna evolucija potaknuta promenjenim zivotnim okolnostima u modernom drustvu dovesto do biseksualnosti kao masovne pojave.
Steta sto mi necemo biti tu kada se to desi.
I ako budemo jos zivi bicemo previse matori da uzivamo u carima novo otkrivenih sexualnih sloboda covecanstva.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by bilobilepo
Moram samo da dodam i da vas podsetim da je u antickom periodu (posebno u Grckoj) sasvim mnormalna bila ta pojava. Taj period ljudske istorije se smatra jednim od najnaprednijih...
Ne idem u krajnost ali je to cinjenica!!!
Potpuno tacno.
Cak su se i cuveni spartanski vojnici koji su bili poznati kao najbrutalniji vojnici u istoriji prilikom duzeg boravka na ratistu "masovno odavali muskoj ljubavi"-tako doslovce pise u udzbeniku koji se koristi na pravnom fakultetu.
A u antickoj Grckoj i starom Rimu je bilo normalno da ugledni gradjani, senatori imaju pored yena i mlade momke pored sebe kao svoje ljubavnike.
A onda je dosla religija odnosno hriscanstvo i uverilo ih sve da je to pogresno.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Udžbenik sa recima "Spartanci" i "masovno" u istoj rečenici može samo da te natera na plač. Osim ako otprilike 800 Spatiada dolazi u obzir kao "masovno".
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by kal zakath
Udžbenik sa recima "Spartanci" i "masovno" u istoj rečenici može samo da te natera na plač. Osim ako otprilike 800 Spatiada dolazi u obzir kao "masovno".
Rec masovno se ovde koristi u kontekstu velikog procenata osoba unutar jedne grupe koji su praktikovali kako kazu "musku ljubav"(bez obzira koliko je ta grupa brojila clanova) :sudija:
Znamo svi da su njihove jedinice bile relatvno malobrojne za danasnje uslove.

A trenutno aktuelni film 300 na tu temu je vise zasnovan na holivudskom senzacionalizmu nego na istorijskim cinjenicama te nije validan izvor informacija.
Korisnikov avatar
By kal zakath
U stvari brojka 300 je jedina tačna stvar u celom filmu.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Lakiboy_ns
A u antickoj Grckoj i starom Rimu je bilo normalno da ugledni gradjani, senatori imaju pored yena i mlade momke pored sebe kao svoje ljubavnike.
A onda je dosla religija odnosno hriscanstvo i uverilo ih sve da je to pogresno.

Znaci li to da crkva nece imati vise nikakav uticaj na drustvo u buducnosti s obzirom na najave ovog tipa?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ma da, a u daljoj buducnosti ljudi ce izgubiti kosti, pa ce biti nalik puzevima...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Morgan Le Faye
Ma da, a u daljoj buducnosti ljudi ce izgubiti kosti, pa ce biti nalik puzevima...
Slažem se. Kosti su potrošni materijal.
Korisnikov avatar
By operativni kadar

Ja takodje smatram da ce sexualna evolucija potaknuta promenjenim zivotnim okolnostima u modernom drustvu dovesto do biseksualnosti kao masovne pojave.
I ako budemo jos zivi bicemo previse matori da uzivamo u carima novo otkrivenih sexualnih sloboda covecanstva.

Živi bili pa se klonirali
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by FireGox

Znaci li to da crkva nece imati vise nikakav uticaj na drustvo u buducnosti s obzirom na najave ovog tipa?
Ne bi trebala bar ne u zapadnom svetu.
Crkva je taj proces mogla da preokrene pre 2000 godina svojim uticajem ali mislim da je od 60-tih sexualna revolucija ne zaustavljiva.
Ta pojava u antickom periodu je bila i izraz njihovog hedonistickog nacina zivota.To je bio zavrsni period njihove istorije koji se zvao period dekadencije kada je sopstveni uzitak stavljen na prvo mesto ispred svega drugoga pa i ispred njihove cuvene odanosti drzavi i narodu.
Nije dugo trajalo pre nego sto se taj period dekadencije zavrsio propascu carstva.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by operativni kadar

Živi bili pa se klonirali
Ja planiram da se zamrznem i sacekam da svi postanu bisex da me tada odmrznu kako bih mogao uzivati u slobodnoj ljubavi sa svim tim momcovima :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljudi umesto da diskutujemo sta ce biti tamo negde za 100 godina, sto sumnjam da ce iko od nas doziveti... bolje da se jebemo sad! :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!