Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Ajd da se i ja outujem. :P
I ja u 2-3 navrata imao kao mali dodir sa chuvanjem ovaca. Ni malo lak i zahvalan posao. :lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Ovo me podseti na nesto:

waterlily je jednom JAHALA ovna (!!!!!!!!)

NIZBRDO!!!!!!!!!!!!!!!

Zamislite tog zbunjenog ovna kad ga je ova zaskocila kad je morao da pocne da trci nizbrdo (hahahaahaha) i nju malenu koja urla iz sve snage da se ore sva brda Bosne. hahaha!! Onda je valjda pala s njega i NABOLA SE NA PCELU!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

Ovo je bila samo jos jedna u nizu smislenih anegdota od mene... Nastavite.
Korisnikov avatar
By colorado
Sto se mene tice, ja sam pokusao jednom da cuvam JEDNO jagnje. Bilo mi hladno pa sam ga uveo u kucu da bih ja gledao crtani.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by colorado
Onda je valjda pala s njega i NABOLA SE NA PCELU!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
Hahaha. Ovo je jos bolje od price u kojoj je meni osa napravila sacekusu. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ahh brda Bosne :sweet: so meni memoriz

shta znam, dok smo mogli tamo da idemo (rano rano detinjstvo) vodili su nas i na pashnjake sa ovcama. Samo shto ih mi nismo chuvali...vishe smo se igrali sa jaganjcima.
E da, jednom smo chuvali polje qqruza od jazavaca...Jel se to rachuna? :giggle:

Kako je ova tema o najsmeshnijim profilima prerasla u iskustva forumasha sa stocharstvom? :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by blabla-baby

Kako je ova tema o najsmeshnijim profilima prerasla u iskustva forumasha sa stocharstvom? :smeh:
bas sam to pomislila!

genijalno!!!
Korisnikov avatar
By jukie
Pa kod ovih mojih seljana svinje i ovce su bile u zasebnim torovima i svinje bi povremeno terali na njivu sa koje su pobrali letinu da tamo rovare... ta njiva je bila odmah iza svinjca, i na kraju se nalazila jedna bara gde su plivale i kaljužale se. A slali su ih i u voćnjak da tamo jedu opale jabuke.

Ovce, kojih je bilo 3-4, potpuno su pojele sve biljke u svom enclosure-u, pa je moralo da im se daje razno bilje preko ograde. Koliko znam, one nisu nigde išle, sem što su jednom odvedene u tor za svinje dok su svinje bile u voćnjaku, i tamo su počupale lišće sa svog drveća dokle su mogle da dohvate, i jednom kad je trebalo očistiti malecko parčence zemlje od trave da bi se ukucali neki kočevi, pa su im prosuli malo soli i za desetak minuta je bila gola zemlja. Ostavile su gadne gomilice brabonjčića baš blizu mesta gde je trebalo da sedim na tepihčiću a ne da jurim kokoške.

A jednom su mi rekli da odem da čuvam krave u njivi sa lubenicama. Naravno tada tamo nisu bile lubenice, nego neke druge godine. Mislim da je bila neka strnjika. Bile su dve krave i jedan junac, i svih troje je bilo ogromno, i plašio sam ih se pa sam nosio štap da se branim ako pokušaju da me pojedu ili tako nešto. Kada smo došli tamo (sve ovo se dešava u krugu od trideset metara od kuće) ceo dan sam kao mali mrmot sedeo na kamenčiću pazeći da krave ne odu u drugu njivu ili na drum. Naravno moroni se nisu setili da ograde njivu nekom žicom. Pošto kravama nije padalo na pamet da odu ni na njivu ni na drum, umro sam od dosade. Palo mi je na pamet da poteram krave prema toj drugoj njivi da vidim šta će da rade, da li će stvarno da uđu, ali su smrdele i bile ogromne, i junac se očigledno valjao po balezi jer je imao neku veliku gomilu okorelog blata na ramenu. A jedna od krava je imala petu sisu koja je štrčala sa strane, pa mi se to gadilo i samo sam čekao da se desi neka magija kao u filmovima.

Eto takvo je bilo moje iskustvo sa domaćom stokom
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Jukie, pa ti si doživeo stočnu traumu! Poor baby... I'm gonna give you a hug to feel better!:jumphug:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja cuvao koze i ovce i sve bile na broju. Bilo je super! Igrali smo arackinje-barackinje dok je stoka na ispasi.
Drago mi je sto imam takvih iskustava.
:cobanica:
Korisnikov avatar
By Lunja
Jedna grupa vice ARACKINJE BARACKINJE KOGA CETEEEE!!?!?
Druga vice NEKA BIJE NEKA BIJE _ _ _ ili HOCEMO _ _ _ pa onda ime osobe koju zele. Npr, NEKA BIJE NEKA BIJE COLORADOOO!!!!!!
Onda se colorado zaleti (kao ovan iz anegdote o waterlily) i pokusava da razbije zivi zid protivnicke grupe. Ako razbije, oduzima jednog clana protivnicke ekipe i odvodi ga u maticnu. U suprotnom, colorado postaje deo protivnicke ekipe.
Fora je sto je jedna bakuta, koja je ucestvovala u igri, imala obicaj da nas u zaletu prvo raspali po rukama (sto je vec dovoljno da ispustis ruku ovog pored tebe), a onda jos njena masa x brzina... a mi klinci.
:cut:
Korisnikov avatar
By colorado
yesssssssss!!

aj organizujemo turnir u alijansi!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vidis, mi smo to zvali ELESHKE-BELESHKE. I onda ide "Eleshke beleshke trambeleshke - koga cete?!"

ajme....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
yesssssssss!!

aj organizujemo turnir u alijansi!
ali u stiklama!:hyper:
Korisnikov avatar
By colorado
Moze to sa stiklama, ali samo ako mi neko obezbedi stikle br 44-45.
Korisnikov avatar
By one of the people
ja u zivotu nisam ovce videla
( i sad se setih kad su u nekoj vinariji pustili jaganjce da pasu lozice oko grozdova dosli im posetioci iz "velegrada" i rekli: jao sto su vam oni kucici slatki)
By Sixto
Nisam cuvao, al drzao krmacu od 150kg dok su je klali! Rita se ko blesava! :lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Zvacu te kad budem isao kod frizerke.
Korisnikov avatar
By one of the people
Zvacu te kad budem isao kod frizerke.
vazi
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
prošle godine su u Japanu prodavali jaganjce kao pudlice. pudlice su tamo modni hit, velika je tražnja za njima i jako su skupe. a prevara je otkrivena tek kad su te hotmene žene počele da masovno vode svoje "štence" kod veterinara, jer su odbijali pseću hranu. :smeh: inače, autor svega toga je jedna kompanija iz Australije.
Korisnikov avatar
By angellino
sa 6 godina sam jednom prilikom"glumio" da cuvam ovce kod rodjaka na selu i zaradio krpelja. a omiljena zabava mi je bila da kupam pilice (letalna aktivnost za iste!!!) i pacice (nevidjena zabava) kod bake!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!