Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozda cu zvucati kao ja ako ovo pitam... ali sta je to RS scena?! :shmi:
Korisnikov avatar
By Hys.
kako je meni nebitno dal' pricaju o meni ljudi koji su mi nebitni:roflmao:
mislim.... :pucaodsmeha:
Izadjem, izdjuskam se , ako je kafic popijem kafu i natrag kuci...nema vel'ke mudrosti:nokti:
By Tresh-grl
Originally posted by devokICA
Izadjem, izdjuskam se , ako je kafic popijem kafu i natrag kuci...nema vel'ke mudrosti:nokti:

da ali to posle dodje do ljudi koji su ti bitni i nije bas prijatno kad udjes u klub a svi gledaju u tebe i dosaptavaju se.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Hahahaha, boli me kurac ko se i da li se došaptava :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Baš se pitam zašto li svi strejteri i strejtašice koji izlaze u Alijansu, recimo, govore kako je klub drugačiji od "strejtaških" klubova upravo po tome što nikog nije briga ko si, kako igraš, šta radiš i da li si se i kako obukao te večeri (itd.)... Velika većina njih poznaje i godinama se druži i kreće u društvu gejeva i lezbejki...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
evo ja sam ta!

obozavam da tracarim i komentarisem gotovo svaku osobu u kafani koju vidim...i one koji su mi zanimljivi, i one koji su mi dosadni, lepe i ruzne, pametne i tupe, a kad mi dodje, a ja onda pocnem da djuskam kao sumanuta, pa valjda onda oni mene ogovaraju...ili ne....ILI IH JE MOZDA BAS BRIGA KO SAM JA!!!!

kakva je razlika? sta ima neko od toga da li ga ja ogovaram ili ne? da li ja dajem nepromisljene sudove o njemu ili ne?

i kad ste stvarno videli scenu u kojoj se pri ulasku u klub svi okrecu za nekim i dosaptavaju....ja jako davno...u nekim americkim filmovima....

hocete da mi kazete da niste nikad manje ili vise negativno komentarisali nekog koga ste videli u gradu? i sta sad s tim? NISTA!!! NIJE VAZNO!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jer niko nikome nije toliko bitan u izlasku da bi bilo sta od toga imalo neku tezinu!!!!!!!!!!!!!

dosadnodosadnodosadnodosadnodosadnodosadno!!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Tresh-grl

da ali to posle dodje do ljudi koji su ti bitni i nije bas prijatno kad udjes u klub a svi gledaju u tebe i dosaptavaju se.

bez bilo kakve namere da ti solim pamet, iskreno!

ali sta to do njih dodje? da si popila kafu, djuskala i otisla kuci? pa sta oni rade u gradu? citaju Prusta i cuvaju cast? ma zajebi ih!

a ako im je bilo sta sto cuju toliko vazno..vaznije od tebe....pa promeni bitne ljude! da li bi ti to uzela za vazno da je situacija obrnuta?

opet...to se samo tebe tice i tvog odnosa sa ljudima...kako poznatim, tako i nepoznatim....

samo....za takve nesporazume je nezahvalno kriviti citavu "scenu" jer je takva kao kolektiv samo odraz licnog dozivljaja grupe, a ne skup pojedinaca
By RACABG
to je samo obican folklor sa ovih prostora
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Problem je sto kad neko udje u Smajli krene cirkularni SMS da je ta osoba dosla i s kim je dosla.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hmmm...onda se radi o razlici u misljenju...ja to ne bih smatrala za problem
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nije to sad ne znam kakav problem, ali je bas neprijatna situacija.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by A.F.K.A.OB
Problem je sto kad neko udje u Smajli krene cirkularni SMS da je ta osoba dosla i s kim je dosla.
Fenomenalno!

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u kom pise "ako ne posaljes ovo na jos pet brojeva desice ti se strasne stvari u sledecih godinu dana"
Korisnikov avatar
By colorado
hahahahahaha!!

I ja bih voleo, da mi se kao i Drtiju, objasni sta je RS scena.

Ja mogu da jemcim da hlaefdige i ja ne tracarimo. Mi samo komentarisemo medjusobno. :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by colorado

I ja bih voleo, da mi se kao i Drtiju, objasni sta je RS scena.

me 3
Korisnikov avatar
By IriS
naziv zemlje u kojoj živite, zvaničan, je Republika Srbija
Korisnikov avatar
By tinkerbell
znaci naziv teme je 'refresh rate tracheva na republicko srpskoj sceni' ? :rotflmao: :smeh:

LOOOOOOOL ... molim prevod!!! :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je jako drago sto je vama to zabavno i nista neobicno.
Neki od nas ne zive u takvom svetu, pa se i dalje cude.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ja se istripovao mozda je Republika Srpska... ali mi bilo cudno :nerd:

Ali opet... koristite skracenicu SRB a ne RS!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Meni je jako drago sto je vama to zabavno i nista neobicno.
Neki od nas ne zive u takvom svetu, pa se i dalje cude.
A neki ne zive u takvom svetu, pa se ne chude. :P
Korisnikov avatar
By Zemunac
Taj problem nece nastati ako zaobidjesh Smajli u shirokom krugu, produzis ka Knezu, skrenes ka Obilicevom i svratish u neki od milion kafica, recimo. Zato nikad nisam ushao u Smajli, niti imam nameru...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nisam ni ja, ali je meni draga osoba usla, i SMS je stigao cak i do mene (indiretno, posto nije trebalo da ja to znam).
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nisam ni ja, ali je meni draga osoba usla, i SMS je stigao cak i do mene (indiretno, posto nije trebalo da ja to znam).
U tvom sluchaju je izgleda jedino reshenje promena broja telefona i da broj ne dajesh svakome. :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ne brinem se kad ogovaraju, brinucu se kad prestanu...
Znaci mi misljenje samo bliskih/dragih osoba...
A i nekad je zanimljvo, saznao sam neke stvari o sebi koje stvarno nikad nisam cuo ni video :lol:
By RACABG
meni stigao SMS da je zemunac tri puta prolazio ispred smajlija i smekao kroz izlog ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
idem ja danas u smajli na kafu verovatno....ako me neko prepozna neka posalje sms ostalima
By Tresh-grl
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Tresh-grl

bez bilo kakve namere da ti solim pamet, iskreno!

ali sta to do njih dodje? da si popila kafu, djuskala i otisla kuci? pa sta oni rade u gradu? citaju Prusta i cuvaju cast? ma zajebi ih!

a ako im je bilo sta sto cuju toliko vazno..vaznije od tebe....pa promeni bitne ljude! da li bi ti to uzela za vazno da je situacija obrnuta?

opet...to se samo tebe tice i tvog odnosa sa ljudima...kako poznatim, tako i nepoznatim....

samo....za takve nesporazume je nezahvalno kriviti citavu "scenu" jer je takva kao kolektiv samo odraz licnog dozivljaja grupe, a ne skup pojedinaca

stvar je u tome sto nije bas prijatno kad neke leve osobe meni potpuno nebitne stvaraju drugu sliku o meni ljudima koje poznajem ili onim s kojim nisam imala nikakav kontakt.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!