Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ove price ne bi bilo da nije svakodnevnice mog zivota. Upoznala sam je po nekoj streberskoj liniji pre skoro dve godine. Zavrsile smo, svaka sa svojim drustvom, u kafani. Imasmo mi tog dana to malo, naivno i neozbiljno nesto, pozdravismo se kao ljudi, rekosmo jedna drugoj za dalje planove i … tako je proslo celo leto (sa blagim osvrtom na Nju). I, majku mu, vec tada sam znala da me jedino ona moze izvuci iz nekih nepotrebnih i zaostalih emocija koje sam, eto tako, vukla duze nego sto je trebalo.
Drugog dana fakulteta vec smo imale zajednicko predavanje (1. na srodnim studijskim grupama smo; 2. i dalje bi se moglo pomisliti da to jeste odnos po streberskoj liniji, da obe nismo daleko od toga). Usla sam u amfiteatar, ona je podigla ruku, nasmesila se, ustala, i krenula ka meni. I gledale smo se dobrih minut, i smesile se, i priblizile glavu jedna drugoj; zagrlila me je i stavila svoju glavu na moje rame. Vidjale smo se i umele da zaginemo u nekim nasim pricama do jutra, i da se razumemo, i imamo ono sto mi je uvek bilo najbitnije- da cutimo zajedno. I tako je godina prosla- u potpunoj privrzenosti i izgradjivanju najtoplijeg prijateljstva koje moze postojati izmedju dve zenske osobe.
A onda smo se obe vratile bez da smo znale da je ona druga tu. I onda sam, jedne veceri na Beer festu, sedeci na travici sa drustvom, videla nju. Moj drug je posao do wc-a i video je. I dosla je. I opet se ponovilo! Stajale smo jedna spram druge, osmehivale se i cutale, ovaj put dobrih minut i po, uzele sake one druge, krenule jedna ka drugoj i...- nista.
To je bio mozda i nepotreban uvod za ono sto stvarno zelim naglasiti: ona je posebna. Ona ima najlepse oci, najlepse lice, najlepse telo, najlepse grudi I najlepsu kozu koju sam mogla videti do sada. Pored toga, vanredno je pametna, senzualna i intuitivna osoba. I to mislim od prvih razmenjenih recenica sa njom. Opet, sve ovo treba uzeti grosso modo. Ona se ne moze opisati. A moze se doziveti samo ako ti dozvoli.
Njen problem je sto smo propustile to kljucno leto, i sto vise ne moze zamisliti sebe kako ima seks sa mnom. Tu je i neki tip (a istorijat njenih veza je problem koji sve teze I teze pratim, i sa kojim sve teze i teze hvatam korak) kojim je trenutno zaludjena. Moj problem je sto ja ne mogu zamisliti seks ili vodjenje ljubavi sa njom zato sto imam osecaj da bih -obljubila- najmilije i najblaze zensko bice koje poznajem.
I na tome stoji- odnos je nepromenjen, nenormalno smo bliske, nenormalno privlacimo jedna drugu na neki cudan nacin, kako smo zakljucile na kafi dana posle tog dogadjaja koji me je, u najblazu ruku, poremetio i naveo na opasno preispitivanje (sto je, ujedno, i najbolja stvar koja je proizisla iz svega toga).
ALI! Ima li jos neko ovde takav odnos prema nekoj devojci ili zeni? I kako se postavljate?Kako osecate sebe, i kako vam eocije osciliraju, ako osciliraju? Divljenje- postovanje-privrzenost-neznost? Iako osecam libido kako podupire taj divni osecaj blazenosti I smirenosti unutar majcine utrobe, resena sam na tiho uzivanje u svemu sto mozemo reci jedna drugoj.
Korisnikov avatar
By Preston
Ova priča me podseća ne jednu moju. Družio sam se s jednim tipom godinu dana. Ja predpostavljam za njega, on za mene. Pozivi tri puta dnevno, viđanje tri puta nedeljeno, nekad i češće. Veoma me je privlačio fizički, ali... Naš odnos je bio toliko blizak, ispunjen, toliko smo stvari radili zajedno, toliko razgovora vodili da, prosto... Ne znam... Izuzetna snaga psihološke, emotivne i duhovne bliskosti istisnula je potrebu za seksualnom. Imao sam iza sebe par veza s tipovima, nisam bio neiskusan, ali, naš odnost je bio stvarno poseban. Čak toliko, da se pitam jesam li možda sve to izmislio. Kako god bilo, najlepših godinu dana mog života. Najlepših.
Kada sam mu konačno rekao da sam zaljubljen u njega, pobegao je. Velikim delom mojom krivicom. A ja sam proveo tri godine bez dečka, seksa, izlazaka, chata. Prosto mi se nije dalo...
By Simor
Ja čitavog života imam boginje-majke. I znam da to nije odgovor na tvoju temu, jer nisam žensko, niti prema svojim "boginjama" osećam seksualnu privlačnost (čak ni potencijalnu), ali su žene odigrale ključnu ulogu u mom intelektualnom i etičkom razvoju. A baš ti je zanimljiva tema.

:salut:
Korisnikov avatar
By frivolus
tema je divna :klap: :klap:

nazalost, nemam takvu pricu, ali neke slicne situacije mi se jesu desavale koje su mi pomogle da uvidim sta zapravo znaci pravo prijateljstvo i pravi osjecaj medjusobne povezanosti.
Mozda zato i ova prolazna, povrsna prijateljstva i ne vrednujem puno. :sigh:

Upoznale smo se na putovanju i za 3 dana zblizile kao nikad do tad, istovremeno osjetile intenzivno uzajamno privlacenje, koje je u najvecoj mjeri bilo kao duhovno prepoznavanje, kao da smo vec nekada, negdje zivjele zajedno....
Znale smo da pricamo satima, povjeravala mi je najdublje tajne koje niko do tada nije znao, nakon samo nekoliko dana poznanstva, i to je sve bilo prirodno, otvoreno, iskreno....
Na pocetku je tu bila i velika doza seksualne energije izmedju nas koja se pojacavala i najmanjim dodirom ili pogledom... ali sve je bilo prozeto ogromnom ljubavlju i punocom, srecom sto smo se pronasle.

vremenom, ta se seksualna privlacnost transformisala u ljubav i bliskost koju osjecamo jedna prema drugoj, kao prema sestri ili majci...

proslo je nesto vise od godinu dana kako se poznajemo i druzimo; nekad se gledamo cesce, nekad rjedje, sto je potpuno nebitno... ali osjecam kao da je poznajem citav zivot i sigurna sam da cu je poznavati citav zivot. Znam da je ona tu, uvijek, za sve, u svakom pogledu, i ja sam tu za nju. A to nije nikakvo obavezivanje vec najprirodnija moguca stvar koja se prosto zna i osjeca.

svjesna sam mnogih njenih mana kao i ogromnog broja vrlina.
i ona mene poznaje jako dobro.
i uvijek mi se javi i bude tu onda kad zatreba.
i prosto znam da je nas susret bio sudbinski....
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Hvala svima.
Originally posted by Preston
Kada sam mu konačno rekao da sam zaljubljen u njega, pobegao je. Velikim delom mojom krivicom.
Osim sto se ona nije okrenula i otisla. Moze li nesavrseno stvorenje reci: “Ograzam nije vrhunac. U trenucima orgazma ja sam uzasno sama.” Ne moze. Znam da sam upravo napisala prvu stvar koja mi je pala na pamet, ali sta je- tu je… tek za sticanje neke predstave…
Korisnikov avatar
By Dina
Vec sam ti u kaficu rekla da je tema jako lepa... mada ja bas nemam nijedan odnos koji sasvim odgovara temi...

Kad sam je prvi put procitala najvise su me dotakle sledece reci:
Ona se ne moze opisati. A moze se doziveti samo ako ti dozvoli.
Samo su se te reci kod mene odnosile na muskarca i na jedan malo drugaciji odnos. Ali sam ga bas pre neki dan upitala vezano za njegove prijatelje:"Da li su oni tebe ikada videli?" I meni samoj se pitanje vec u trenutku izgovaranja ucinilo besmislenim, pa naravno da su ga prijatelji videli puno puta, razgovarali sa njim itd. Ali kad sam procitala ovo sto si ti napisala onda sam tek sopstveno pitanje sasvim shvatila... On se ne moze opisati i moze se doziveti samo koliko i ako dozvoli, zato ga neko moze videti a da ga zapravo nije video. Zato svaka prica o njemu ostaje nepotpuna i svaki opis nedovoljan. Takodje mislim da se ljudi razumeju po principu slicnosti - ja im pricam o ljubavi i nekoj osobi i oni razumeju jer su i sami nekad doziveli ili dozivljavaju ljubav ili sreli slicnu osobu. Ali kad ja pricam prijateljima o Njemu oni ne razumeju jer u svom iskustvu nemaju slican odnos (bar ja tako dozivljavam) i ne postoji ni priblizno slicna osoba kao sto je on.

Ako bih govorila o mojim odnosima prema zenama onda mogu da nadjem dva odnosa duboke povezanosti i privrzenosti, takodje i prepoznavanja, svaki je poseban opet na svoj nacin. Ali nijedan ne odgovara sasvim opisu koji si ti dala jer tu nedostaje ova neopisivost. Njih mogu opisati prijateljima i mislim da me sasvim dobro razumeju kada pricam i o jednoj i o drugoj prijateljici i nasoj povezanosti.
By Çâðê_DUP
"Iako osecam libido kako podupire taj divni osecaj blazenosti I smirenosti unutar majcine utrobe, resena sam na tiho uzivanje u svemu sto mozemo reci jedna drugoj."

Imala sam jednu takvu, citavih 10 godina..upravo si opisala prve dve godine nase ljubavi :sigh:

procitaj ovo

http://www.inter.co.yu/caffe/lista-139.html

misljenja o platonskoj ljubavi se razilaze, (nasa-poludvogodishnjeopisana- veza nije ostala platonska. njeni roditelji su bili problem da to odmah eskalira... )ovo sto si napisala ipak ne mogu detaljnije da prokomentarisem, jer ne raspolazem dovoljnim brojem finesa, a nisam sklona povrshnim zakljucivanjima. ali, obzirom da ovo pises na forumu umesto da resavas u zivotu, dobijam neki negativan kontekst cele te price. pitanje je koliko imas zivaca da izneses platonsku ljubav..paradoksalno, platonika zahteva dosta racija da bi opstala..danas joj mnogi traze motiv (pobogu a zasto vas dve nemate seks, to su prozirni izgovori?) jer ne razumeju.

tempus fugit.
By жњ
Njen problem je sto smo propustile to kljucno leto, i sto vise ne moze zamisliti sebe kako ima seks sa mnom. Tu je i neki tip (a istorijat njenih veza je problem koji sve teze I teze pratim, i sa kojim sve teze i teze hvatam korak) kojim je trenutno zaludjena.

Osh kraj price? Doci ces u situaciju da joj drzis svecu dok je sa nekim drugim. A onda ces da puknes, jer ces tada konacno shvatiti da je prava stvar ipak rezervisana za nekog drugog i da su u igri svi oni koji nisu TI, uprkos serviranoj sarenoj lazi u vidu posebne "platonske ljubavi" kojom si se zadovoljila jer nisi dobila pravu stvar.

Energetskog vampira namirisem na kilometar! :pljuje:

Moj problem je sto ja ne mogu zamisliti seks ili vodjenje ljubavi sa njom zato sto imam osecaj da bih -obljubila- najmilije i najblaze zensko bice koje poznajem.

To ti mislis. Zapitaj se da li je tako bilo i u ranom pocetku?? Tim osecanjem se ustvari samo branis cinjenice da to ona nikad ne bi ni htela. Bezi sestro koliko te noge nose!!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by the1whowished

Osim sto se ona nije okrenula i otisla. Moze li nesavrseno stvorenje reci: “Ograzam nije vrhunac. U trenucima orgazma ja sam uzasno sama.” Ne moze. Znam da sam upravo napisala prvu stvar koja mi je pala na pamet, ali sta je- tu je… tek za sticanje neke predstave…
Sada sam 101% sigurna o kome pricas :)

Znam sve, znam pricu... Sta da ti kazem? Znas sve i sama...

:kiss:
By Çâðê_DUP

Osim sto se ona nije okrenula i otisla. Moze li nesavrseno stvorenje reci: “Ograzam nije vrhunac. U trenucima orgazma ja sam uzasno sama.”
ovo sam tek sad videla...

mozda cu biti okrutna, ali ovo mi zvuci kao: draga, veceras ne mogu da ti pruzim seks, imam migrenu..izgovor.

mozda bi bilo lepo da ovu temu pretochimo u zanimljivu diskusiju o platonskoj ljubavi? :)

evo, moj argument ZA:

Kako uopste MOZETE da razmisljate o seksu dok milioni dece gladuju u Africi???!!!!! :flaming:
By Swanheart
Jao odem na 10 dana i patetises...sta da kazem c' est la vie...ko zna zasto je to dobro...eeee jednom ces se i ti opametiti...bar se nadam...lol...bolje i tako nego da budes kao ja i teras sve sto je zensko i sto te startuje...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@ Angelina777: Tempus fugit, naravno.
Procitala sam sve ovo o platonskoj ljubavi, I, sta mogu da ti kazem- ovo sto ja osecam nikada nije bilo nista slicno tome. A nas dve ipak jesmo imale nesto, I to nesto je tada bilo fizicke prirode.

@ zhnj: Ne bih rekla da je energetski vampire. Pre… Karma-adapter.

@tinkerbell: ;) Upravo je otisla… :sigh: :leviathan:
@Swanheart: “Ko zna zasto je to dobro…” :wtf: Ma JA znam zasto je to dobro! A I ti dobro znas. ‘El me razumes?
By Swanheart
jock vala ja...nista ja ne razumem...matorci izvalili tattoo na ledjima pa Swan nesto poslednjih 24 h nista ne razume :lol: :drama:

a mi se gledamo sutra ako ne uspem da ih ubedim da odem u Bg...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:offtopic: Iju! Pa zato se ne javljas?
Khm... da ti pojasnim to sto ne razumes...
"Tall and tan and young and lovely, the girl from Ipanema goes walking
And when she passes, each one she passes goes - ah
When she walks, she's like a samba that swings so cool and sways so
gently" (The girl from Ipanema)
:leviathan:
Korisnikov avatar
By Galateja
Teorijom sam se bavila u mlađim danima, sad ću se bazirati na svakodnevnicu.

Moja Boginja majka radi osam sati dnevno, kuca diplomski koji planira uskoro da finalizuje, i plodove tih osam sati deli sa mnom... To što je ona Boginja majka ne znači da nema usta, što je, moram priznati, relativna pogodnost. Negativna strana te njene fizičke karakteristike je što mora jesti, a kako radi osam sati dnevno ja sam se kao Erik u Banana-mena pretvorila u Super-domaćicu. Zbog svoje Boginje majke sam počela čak i pohovane tikvice da spremam (ko god me bar malo poznaje zna koliko ne volim kuvanje, a posebno sam gadljiva na jaja). Ali nije mi žao svih tih kulinarskih žrtvi, kada ona kroz slasne zalogaje izgovara božanski 'Mila, tikvice su super'.
Ali kakva je to Boginja koja nema kaprice? Moja Boginja (rodno definisana u samom nazivu) ima redovnu nesečnicu, što povlači za sobom jednu delikatnu, ali neizbežnu pojavu: PMS. A s obzirom da sam i ja rodno definisana i da kao devojka imam menzis i PMS, dolazimo do neuralgične tačke. Tad Boginja lupne, kako vratima tako i verbalno, a ni ja bogme ne zaostajem za njom. Tad proizvodimo bisere ko na traci (mogle bi napraviti ogrlice i prodavati ih). Ali kad PMS prođe, ja se u zagrljaju svoje Boginje osećam kao puž u svojoj kućici. Moja Boginja sliči više antičkim Boginjama koje u sebi sadrže putenost, što posebice dolazi do izražaja na sredini ciklusa. Tako je i mene priroda udesila. Tad iznova počnem da se oduševljavam njenim velikim grudima i veštim jezikom i rukama. A i ona iznova želi da radimo ono što bi da je slučajno snimljeno i pušteno na nekom TV kanalu pre špice imalo natpis 'Samo za 18+'.
Ponekad me nervira, ali Bože moj, pa ni Boginje nisu savršene.
Boginja majka brine o mojim potrebama.
Možemo satima da pričamo ili da ćutimo sadržajno.
Voli da se mazimo.
Voli seks.
Voli reči.
Voli tišinu.

I, što je najbitnije, i što je čini Boginjom majkom: VOLI MENE!:sunce:
By Çâðê_DUP
@ Angelina777: Tempus fugit, naravno.
Procitala sam sve ovo o platonskoj ljubavi, I, sta mogu da ti kazem- ovo sto ja osecam nikada nije bilo nista slicno tome. A nas dve ipak jesmo imale nesto, I to nesto je tada bilo fizicke prirode.
Onda imamo slicnu pricu ti i ja..RAZUMEM. SVE. :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!