Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By newone
Ej, pozdrav!
Nego...uskoro se selim u Novi Sad, tako da se pitam da li postoji neki ok lik, koji bi mozda mogao nekad da mi pokaze malo Novi Sad.
Prijatelj je prijatelj...

Ajd, cujemo se!
Vozdra!
Korisnikov avatar
By unic0rn
sixtela ce, ali ti moras da obezbedis brnjicu za nju ako si maloletan. :P

(ovo je za 5 bambija)
By Sixto
Misu eto mene u BG za vikend! Mogo bi i ti malo najebat', a?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zar ti nemas decka? :nokti:

Ili je to samo prica za mene...
Korisnikov avatar
By unic0rn
i onda ces kao i ostale femi tetkice kada dobijes po pichici da otvoris temu UNICORN JE DIKTATOR, SMENITE UNIKORNA i sta ti ja znam....?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by A.F.K.A.OB
Zar ti nemas decka? :nokti:

Ili je to samo prica za mene...
tako nabija ceznju i povecava si cenu :dude:
Korisnikov avatar
By ns.happy
cek jel ovo onaj sto mrzi sto je gay? oh.. ne bih da se vezem za njega pa da patim kada me napusti zarad karijere...:tos:
By Sixto
Jok, ja umesto demokratske omladine ne trazim samoupravljanje, meni je dobro i ovako! ;)

Sto se tice decka, pa nisam reko da cu da ga jebem zar ne?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dok mi u trenutku zara tvoja burma kozu para...

Prica se po Alijansi da je krs frajer, zato i mora da dize cenu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
aj sto je krsh frajer, nego je i krsh riba, brate.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, matori, cuo sam da vrcka buljom, a da celulit kipi na sve strane.
Misim, strasno.
By newone
I jos neko da mi kaze a gay ljudi nis tako agresivni i ogorceni!
Uvek se obrusite na mene, kakv vam je to problem u glavama?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ko se obrusio na tebe, ja prozivam Sixta.

I ja nisam gay covek, nego lezbejka.
By Sixto
Ma smiri se dete, vidis da se igramo u pesku neovisno o tebi!
Ako ovde ima neko peska u gacama to ce imati njih dvojica kad ja zavrsim s njima!
By newone
Dete? Iznenadio bi se kada bi video!
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa samo dete moze da ima one stavove koje si opisao u onoj temi... sta ako mi se osladi gay zivot koji mrzim... da li ce me neko toliko voleti i pristati da me nikada ne vidi jer cu ja napredovati u karijeri... mislim... :giljotina:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Someone has a sand in his vagina...

Cartman, I don't have a sand in my vagina!!!!!
By newone
Odbij!
:osama:

Koliko god ti imao godina, smatraj me starijim! I po izgledu i po inteligenciji. O seksu da ne pricam.
By newone
A drga stvar jeste da je ta tema pogresno shvacena ( ili napisana ).
Izbrisao bi je kad bi mogao...
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa ne moras, vec u njoj samo lepo, sa razumevanjem i dubljim sagledavanjem sebe objasni sta si mislio time. iskreno, ja kada sam procitao, pritisak mi je skocio do neba! malo mi je za brigu da neko kaze da mu je jasno da je gay, ali da posle kaze da mrzi to. znaci mrzis sebe. to nije dobro nikako. moras da to preispitas.
By newone
To sam i uradio. Procitaj ponovo tu temu.
By Sixto
Evo ti jedan virtual tour:

Sidjes s busa kod Bazara, krenes glavnom dzadom, dodjes na trg, malo se uslikujes pred Mileticem sa kesom kokica u ruci, onda nastavis glavnom dzadom pored kafitja, zagledas malo po radnjama, dodjes do Zmaj Jove bronzanog de se deca krevelje, malo i tu slikujes vladicanski dvor i najstariju kucu u NS, udjes u Sabornu crkvu da vidis lep primer baroka! Posle toga krenes Dunavskom, obidjes malo soping zonu i pored Muzeja u koji mozes da udjes i ne moras, onda izbijes na Dunav!
Mahnes matorim amerima koji se slikuju sa kamerama od po 800evra a jednom nogom u grobu, oda prosetas do keja zrtava racije, slikujes se pored spomenika sa tvrdjavom iza ledja! Ondak nastavis dalje i lepim setalistem dodjes do najuredjenije plaze na Dunavu, prosetas, smeknes spasioce! Ondak krenes lepo pravac do Spensa, tamo prosetas malo, kupis stogod, pogledas koju vaterpolo utakmicu! Tako raznezen zaputis se pored stadiona u Vremeplov na kolace i kafu!
Kad to pojedes i popijes, sednes na bus i odes kuci, metnes umorne noge u lavor ladne vode i planiras sutrasnji odlazak na tvrdjavu!

Javi kako je bilo!
By newone
Fakat si ortodoksni kreten!
Samo se nadam da je ovaj tvoj umobolni tekst stvoren tehnikom copy-paste, a ne da si potrosio vreme da ga sad porodis!
By Sixto
Kad malo prozivis u NS onda ce ti biti jasno sta sma ti napisao!
Klasicnu setnja rutu vecine novosadjana!

Nadam se da ce ti se dopasti NS!
Poz!
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Sixto
Evo ti jedan virtual tour:

Sidjes s busa kod Bazara, krenes glavnom dzadom, dodjes na trg, malo se uslikujes pred Mileticem sa kesom kokica u ruci, onda nastavis glavnom dzadom pored kafitja, zagledas malo po radnjama, dodjes do Zmaj Jove bronzanog de se deca krevelje, malo i tu slikujes vladicanski dvor i najstariju kucu u NS, udjes u Sabornu crkvu da vidis lep primer baroka! Posle toga krenes Dunavskom, obidjes malo soping zonu i pored Muzeja u koji mozes da udjes i ne moras, onda izbijes na Dunav!
Mahnes matorim amerima koji se slikuju sa kamerama od po 800evra a jednom nogom u grobu, oda prosetas do keja zrtava racije, slikujes se pored spomenika sa tvrdjavom iza ledja! Ondak nastavis dalje i lepim setalistem dodjes do najuredjenije plaze na Dunavu, prosetas, smeknes spasioce! Ondak krenes lepo pravac do Spensa, tamo prosetas malo, kupis stogod, pogledas koju vaterpolo utakmicu! Tako raznezen zaputis se pored stadiona u Vremeplov na kolace i kafu!
Kad to pojedes i popijes, sednes na bus i odes kuci, metnes umorne noge u lavor ladne vode i planiras sutrasnji odlazak na tvrdjavu!

Javi kako je bilo!
ili lakse... samo prati krave :smeh:
By Sixto
Jok bre, krave su samo po korzu!
Nije nam krdo jos naraslo!
Korisnikov avatar
By andjela
pa moze se naci i koja zalutala... recimo u mangu :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
kad smo kod krava , sta li nam dolazi iduce godine? bili su konji, mozda sada magarci?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!