Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Originally posted by tinkerbell
Sta fali ljudima?
90% se upoznaje,vecina su licemerni i navodno dobri sa svima a u sustini svaka novost i informacija se prenosi do svakog pojedinca te grupe ljudi koja se medjusobno poznaje.
Bas kao neko pleme jebeno.
By Sixto
Originally posted by Tresh-grl
Sta fali ljudima?
90% se upoznaje,vecina su licemerni i navodno dobri sa svima a u sustini svaka novost i informacija se prenosi do svakog pojedinca te grupe ljudi koja se medjusobno poznaje.
:up:
Redovan update baze tj brzina prometa podataka je jos nevidjena kod provajdera u Srbiji kakav je kod pedera!
Korisnikov avatar
By Nbegi
Sta fali ljudima?

Zanimljiva opservacija za nekog ko ne poznaje nikog :D
Originally posted by Nbegi
Sta fali ljudima?

Zanimljiva opservacija za nekog ko ne poznaje nikog :D
Ja mozda jesam nova na forumu ali sam na sceni jako dugo i nisam jedina koja kaze ovo.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Moguće je to, ali ne kapiram kako neko ko je izvan tih "90% koji se upoznaju" može znati šta se o njemu prenosi (kakve to bitne informacije može imati neko o nekom u klubu - osim paranoje, razume se) i kome se sve prenosi...

Ko koga primorava da se upoznaje bilo sa kim ili sa "90% posetilaca"...

Možda sam ja idealista, ali verujem da kome je do zabave, zabaviće se, sam ili u svom društvu... Sve je stvar stava...
Sta fali ljudima?

:up: true true...

ali, kao sto blenta rece, ima izuzetaka :)
By Sixto
Moguće je to, ali ne kapiram kako neko ko je izvan tih "90% koji se upoznaju" može znati šta se o njemu prenosi (kakve to bitne informacije može imati neko o nekom u klubu - osim paranoje, razume se) i kome se sve prenosi...

Možda sam ja idealista, ali verujem da kome je do zabave, zabaviće se, sam ili u svom društvu... Sve je stvar stava...
Ko sto sam kazes, mozda jesi idealista, al dosta puta u nepoznatom drustvu u nekoj situaciji iz nevezuse saznas nesto o sebi potpuno netacno ili doznas da te neko zna a da ti nije ruku pruzio! Valjda je ljudima interesantno da znaju sto vise moguce o svakom, pa se i trude da iskopaju ili, sto je cesci slucaj, nagarniraju nesto!
Koliko puta te samo zateknu informacijom a da ni ne znas da si radio to i to, bio tu i tamo, s tim i tim...
Stice se osecaj da je to neka patoloska potreba za sto vise informacija o ljudima koji su nepoznati do tog momenta, kao da niko ne moze da se opusti i jednostavno dobro se provede sa ljudima koje dovoljno licno poznaje i dovoljno zna o njima!
Originally posted by Sixto

Ko sto sam kazes, mozda jesi idealista, al dosta puta u nepoznatom drustvu u nekoj situaciji iz nevezuse saznas nesto o sebi potpuno netacno ili doznas da te neko zna a da ti nije ruku pruzio! Valjda je ljudima interesantno da znaju sto vise moguce o svakom, pa se i trude da iskopaju ili, sto je cesci slucaj, nagarniraju nesto!
Koliko puta te samo zateknu informacijom a da ni ne znas da si radio to i to, bio tu i tamo, s tim i tim...
Stice se osecaj da je to neka patoloska potreba za sto vise informacija o ljudima koji su nepoznati do tog momenta, kao da niko ne moze da se opusti i jednostavno dobro se provede sa ljudima koje dovoljno licno poznaje i dovoljno zna o njima!

Upravo :up:
Korisnikov avatar
By Lunja
verujem da kome je do zabave, zabaviće se, sam ili u svom društvu... Sve je stvar stava...
pa ti zivis na drugoj planeti. :tos:
moje vece u klubu propada onog trenutka kada saznam da trash grl i sixto nece doci jer.... bez njihovog prisustva izlazak nema smisla, scena se rusi. o kome cu onda da se raspitujem, koga cu da ogovaram, kako da sirim traceve i (dez)informacije?
:drama:

:doh:
Originally posted by Lunja
verujem da kome je do zabave, zabaviće se, sam ili u svom društvu... Sve je stvar stava...
moje vece u klubu propada onog trenutka kada saznam da trash grl i sixto nece doci jer.... bez njihovog prisustva izlazak nema smisla, scena se rusi. o kome cu onda da se raspitujem, koga cu da ogovaram, kako da sirim traceve i dezinformacije?

pa naravno...
kako zurka da pocne bez glavnih faca :evilwait:
Korisnikov avatar
By Nbegi

Ovde promiče poenta. Ako se dakle taj neko XY kreće u svom malom idealnom svetu i NE upoznaje sa navodnih "90% doišnika informativnih službi", onda NEMA ŠANSE da taj XY sazna šta je (dez)informisano o njemu...

Ja iz ove priče iščitavam samo paranoju, a to se da lečiti...

I treća stvar, NE POSTOJI NEGATIVNI PUBLICITET - zlatno pravilo odnosa sa javnošću.

NE POSTOJE ANĐELI, ĐAVOLI ILI NEDODIRLJIVI...

Gledaj svoja posla, a za dobrim ili lošem konjem, uvek će biti prašine!

Ali, postoji i tuš za svaku prašinu :D

E, provincija NIJE geografski pojam nego MENTALNI...

Free your mind!

Hvala na pažnji i doviđenja :D
By Sixto
Originally posted by Lunja
moje vece u klubu propada onog trenutka kada saznam da trash grl i sixto nece doci jer.... bez njihovog prisustva izlazak nema smisla, scena se rusi. o kome cu onda da se raspitujem, koga cu da ogovaram, kako da sirim traceve i (dez)informacije?

Jbg! Ako ti tako imas predstavu o nekom egoizmu mene i gorepomenute onda ok!

@Nbegi - Niti cesto izlazim, niti znam puno ljudi, ali dovoljno je da znas jednu osobu kojoj ce prici neko peti i reci 'jel znas, taj tvoj...'!
To je klasicna pederska boljka znati konfekcijsku velicinu nekoga ko je usao u prostoriju!
Paranoja? Kod mene licno ne, jer nisam deo bilo kakvog drustva u kom bi mi misljenje clanova istog moglo biti bitno! A dovoljno sam formirao zivotne stavove da mi je jedna osoba ili njih vise dovoljna da mi pokvari vece!
Jednostavno se da primetiti opsednutost ljudi kad se udje na jedno mesto drugima! Iskolacene oci i znatizeljni pogledi! Cini mi se da su str8 mesta po tom pitanju daleko ispred jer jos na gay mestu nisam video da ljudi upadnu i zajebavaju se, djuskaju neovisno o tome ko udje u klub i da li ga znaju ili ne!
Korisnikov avatar
By Rei
Interesantan mi je fenomen da apsolutno svi (pa tu spadam i ja moram priznati) shire identichnu prichu kako "svi osim mene" trachare. Ali bez izuzetka.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jao, REI, ovo je tako fina nesvesna referenca na poentu "Rashomona" (upravo sam ga odgledala). Ah, licna perspektiva je neprikosnovena. Samoziva smo vrsta. :)
By Sixto
Ne bi znao koliko mi puca kurac kad udjem u taj Movie Bar ili slicno ko prolazi pred mene! Kad dodjem s drustvom il s nekim meni dragim imam apsolutno drugi cilj te veceri!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Sixto
meni se to redovno dešava, te sam zaključio da sam interesantan mnogim ljudima i stoga eliminisao svaku potrebu za izlascima. em štedim pare, em ostajem popularan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!