Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by tinkerbell90% se upoznaje,vecina su licemerni i navodno dobri sa svima a u sustini svaka novost i informacija se prenosi do svakog pojedinca te grupe ljudi koja se medjusobno poznaje.
Sta fali ljudima?
Originally posted by Tresh-grlOriginally posted by tinkerbell90% se upoznaje,vecina su licemerni i navodno dobri sa svima a u sustini svaka novost i informacija se prenosi do svakog pojedinca te grupe ljudi koja se medjusobno poznaje.
Sta fali ljudima?
Bas kao neko pleme jebeno.
Originally posted by Tresh-grlOriginally posted by tinkerbell90% se upoznaje,vecina su licemerni i navodno dobri sa svima a u sustini svaka novost i informacija se prenosi do svakog pojedinca te grupe ljudi koja se medjusobno poznaje.
Sta fali ljudima?
Originally posted by NbegiJa mozda jesam nova na forumu ali sam na sceni jako dugo i nisam jedina koja kaze ovo.Originally posted by Tresh-grlOriginally posted by tinkerbell90% se upoznaje,vecina su licemerni i navodno dobri sa svima a u sustini svaka novost i informacija se prenosi do svakog pojedinca te grupe ljudi koja se medjusobno poznaje.
Sta fali ljudima?
Zanimljiva opservacija za nekog ko ne poznaje nikog
Sta fali ljudima?
Originally posted by malecka
meni nije jasno... ako nekim ljudima toliko smeta "scena" sto ne odu sa nje?!?!
Originally posted by NbegiKo sto sam kazes, mozda jesi idealista, al dosta puta u nepoznatom drustvu u nekoj situaciji iz nevezuse saznas nesto o sebi potpuno netacno ili doznas da te neko zna a da ti nije ruku pruzio! Valjda je ljudima interesantno da znaju sto vise moguce o svakom, pa se i trude da iskopaju ili, sto je cesci slucaj, nagarniraju nesto!
Moguće je to, ali ne kapiram kako neko ko je izvan tih "90% koji se upoznaju" može znati šta se o njemu prenosi (kakve to bitne informacije može imati neko o nekom u klubu - osim paranoje, razume se) i kome se sve prenosi...
Ko koga primorava da se upoznaje bilo sa kim ili sa "90% posetilaca"...
Možda sam ja idealista, ali verujem da kome je do zabave, zabaviće se, sam ili u svom društvu... Sve je stvar stava...
Originally posted by SixtoOriginally posted by NbegiKo sto sam kazes, mozda jesi idealista, al dosta puta u nepoznatom drustvu u nekoj situaciji iz nevezuse saznas nesto o sebi potpuno netacno ili doznas da te neko zna a da ti nije ruku pruzio! Valjda je ljudima interesantno da znaju sto vise moguce o svakom, pa se i trude da iskopaju ili, sto je cesci slucaj, nagarniraju nesto!
Moguće je to, ali ne kapiram kako neko ko je izvan tih "90% koji se upoznaju" može znati šta se o njemu prenosi (kakve to bitne informacije može imati neko o nekom u klubu - osim paranoje, razume se) i kome se sve prenosi...
Ko koga primorava da se upoznaje bilo sa kim ili sa "90% posetilaca"...
Možda sam ja idealista, ali verujem da kome je do zabave, zabaviće se, sam ili u svom društvu... Sve je stvar stava...
Koliko puta te samo zateknu informacijom a da ni ne znas da si radio to i to, bio tu i tamo, s tim i tim...
Stice se osecaj da je to neka patoloska potreba za sto vise informacija o ljudima koji su nepoznati do tog momenta, kao da niko ne moze da se opusti i jednostavno dobro se provede sa ljudima koje dovoljno licno poznaje i dovoljno zna o njima!
Originally posted by Nbegipa ti zivis na drugoj planeti.
verujem da kome je do zabave, zabaviće se, sam ili u svom društvu... Sve je stvar stava...
Originally posted by Lunjapa naravno...Originally posted by Nbegipa ti zivis na drugoj planeti.
verujem da kome je do zabave, zabaviće se, sam ili u svom društvu... Sve je stvar stava...
moje vece u klubu propada onog trenutka kada saznam da trash grl i sixto nece doci jer.... bez njihovog prisustva izlazak nema smisla, scena se rusi. o kome cu onda da se raspitujem, koga cu da ogovaram, kako da sirim traceve i dezinformacije?
Originally posted by Nbegi
Ko sto sam kazes, mozda jesi idealista, al dosta puta u nepoznatom drustvu u nekoj situaciji iz nevezuse saznas nesto o sebi potpuno netacno ili doznas da te neko zna a da ti nije ruku pruzio! Valjda je ljudima interesantno da znaju sto vise moguce o svakom, pa se i trude da iskopaju ili, sto je cesci slucaj, nagarniraju nesto!
Koliko puta te samo zateknu informacijom a da ni ne znas da si radio to i to, bio tu i tamo, s tim i tim...
Stice se osecaj da je to neka patoloska potreba za sto vise informacija o ljudima koji su nepoznati do tog momenta, kao da niko ne moze da se opusti i jednostavno dobro se provede sa ljudima koje dovoljno licno poznaje i dovoljno zna o njima!
Originally posted by LunjaJbg! Ako ti tako imas predstavu o nekom egoizmu mene i gorepomenute onda ok!Originally posted by Nbegipa ti zivis na drugoj planeti.
moje vece u klubu propada onog trenutka kada saznam da trash grl i sixto nece doci jer.... bez njihovog prisustva izlazak nema smisla, scena se rusi. o kome cu onda da se raspitujem, koga cu da ogovaram, kako da sirim traceve i (dez)informacije?
Originally posted by Sixtomeni se to redovno dešava, te sam zaključio da sam interesantan mnogim ljudima i stoga eliminisao svaku potrebu za izlascima. em štedim pare, em ostajem popularan.
Ko sto sam kazes, mozda jesi idealista, al dosta puta u nepoznatom drustvu u nekoj situaciji iz nevezuse saznas nesto o sebi potpuno netacno ili doznas da te neko zna a da ti nije ruku pruzio! Valjda je ljudima interesantno da znaju sto vise moguce o svakom, pa se i trude da iskopaju ili, sto je cesci slucaj, nagarniraju nesto!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!