Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
ajoj

po kakvim se ti to sajtovima smucaš? Stalno neke čudne, neverovatne i malo poznate stvari bunariš ...
Korisnikov avatar
By frivolus
i tako nastaju pederi... :yes:

ajmo sad, svi priznajte da ste imali nekog ujaka/strica koji vas je mazio po intimnim djelovima..

:domino:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hmmm.. i'm not sure how to feel about this....
Korisnikov avatar
By Rei
Ja mislim da knjigica zapravo ima dosta toga da nauchi decu, s obzirom da je danas svako trece zhensko i svako sedmo mushko dete zlostavljano.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa i nisu baš naučili dete kako da se ponaša kad je zlostavljano.
Samo su sjebali dete koji skonta da je gay.
Korisnikov avatar
By jukie
I pitanje je kome je uzrastu namenjeno? Glavni lik je koliko vidim tinejdžer koji se priseća svojih mladih dana... pa mi nije jasno zašto to onda izgleda kao slikovnica za malu decu - tinejdžer koga žele da preobrate u strejt sigurno neće namerno želeti da čita dečju slikovnicu.
Korisnikov avatar
By andjela
a i nije prikazano do kraja
Korisnikov avatar
By HARP
I sta? Kada mali odraste postaje biskvit :nokti:
Kada smo kod ove teme, postoji jedan engleski film gde zena zeli da abortira jer u konsultaciji sa lekarom dolazi do saznanja da je velika verovatnoca da dete bude gay, jer je njen brat, tj. detetu buduci ujak gay...
Naravno prica se zavrsava tako sto zena od homofobicnog besa prelazi u gayfriendly varijantu i mireci se sa bratom i pozivajuci ga ponovo da svraca kod njih odlucuje da zadrzi dete, pa "makar bilo gay"...
Davno, pricah sa osobom koja ima 4 strica i svako od njih ima po 4 i 5 deteta.
Svako od njih ima po jedno gay dete. Znaci lik ima 2 sestre i 2 brata gay...
Da li je ovo genetski ili stvar psihologije?
Da li su uticajna oba preduslova ili je dovoljan samo jedan da dete bude gay?

Nadovezacu se jos i na to da mnogi gay ljudi poticu iz porodice gde ima puno ljubavi i paznje...

Znaci genetika ili psihologija, ili oba?
Korisnikov avatar
By HARP
p.s. Pisac knjige na kraju sam sebi skace u usta...

Knjiga pocinje: "Everybody thinks we're really happy"
Na kraju: "Finally, I am happy at home"

Ovde se mnogo toga mimoislo, 'al 'ajde... neka im bude :nokti:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jebote. stvarno jeste creepy. i stoji da je krajnje nejasno za koju je ciljnu grupu ovo napravljeno, osim ako ciljna grupa nije sam autor podstaknut svojim sopstvenim košmarima.
By Dragonite
Time, touch and talk?

:spliff:

Nema me 9 dana i sačeka me ovo?

Božanstveno je, to se mora priznati :prst2:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by FireGox
Znaci genetika ili psihologija, ili oba?
Uvek je oba. Kad god se dođe do toga da se i posle dugog razmišljanja dvoumi između dve stvari, uvek su obe. A često postoji i nešto treće što "množi" vrednosti ova druga dva... tako da je svačija vrednost negde u trodimenzionalnom koordinatnom sistemu...
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Dragonite

Nema me 9 dana i sačeka me ovo?

a ti sva naivna pa ne znas sta moze da te saceka :cool2: brace yourself :hug: :P
Korisnikov avatar
By MARQUE
Tko je napravio i štampao uopće tu knjigu? Neka organizacija za izlječenje homoseksualaca? Nevjerojatno samo kako za sve nađu "uzrok" ... :doh:
Korisnikov avatar
By anche
meni lici na promo materijal za psihoterapeute. zanimljivo u svakom slucaju - za adolescente naraFski.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Pa geni nije da predviđaju tačan izgled i delanje neke osobe/bića.
Geni samo daju opšti plan po kojem će se raditi, a neizbežna su odstupanja u procesu formiranja embriona.

Mislim da se kod homoseksualnosti radi o jednoj drugačijoj estetici. Deo mozga koji je zadužen za interpretaciju lepog (poželjnog) prvo mora da bude podoban da protumači sopstveni pol kao poželjan.

Ali u procesu odrastanja, mora doći do aktiviranja takve interpretacije kroz simbole, iskustva, koja uče pojedinca da sopstveni pol protumači kao poželjan.

Dok ovo pišem, razmislih i mada ostajem pri ovoj hipotezi, dodao bih da deo mozga zadužen za seksualnu estetiku (možda mu Jukie zna ime, ja nisam morao toliko duboko da idem u svojim studijama) mor biti predisponiran ali da je skoro uvek podesan za oblikovanje.

Oblikovanje koje će biti najjače do puberteta, kada će se seksualni porivi pojaviti i dati konačni proizvod vrlo komplikovane strukture seksualnog odrastanja - požudu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ova knjiga je sranje. No nebitno, lepo da se čovek nasmeje.
Objasnio je ujaku da je ljut na njega i bilo mu je lakše i postao je str8 i svi su bili srećni i zadovoljni do kraja života.
Fuj. Bljuvotina iz mozga nekog idiota.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by A.F.K.A.OB
A zasto ujak nije zavrsio u zatvoru? :puzzle:
Pa u tome i jeste cela osnova njihove kulture koju zastupaju: nemoj nikome ništa da govoriš, sve krij da ljudi ne saznaju, good families keep together, održavaj nalickanu sliku savršene porodice ... kao ona majka od Grega u Gregu i Darmi
Korisnikov avatar
By Marvin
E, a onda je došla Oprah i spasila stvar :giggle:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
zato što se ispričao i pokajao, you silly!
vidiš da je ok zlostavljati dete, ako se isto posle može vratiti na pravi, heteroseksualni put. da je momče ostalo "different from other guys", e ondak bi se ujak pekao na ražnju.
By жњ
Originally posted by Lepa Krepa
zato što se ispričao i pokajao, you silly!
vidiš da je ok zlostavljati dete, ako se isto posle može vratiti na pravi, heteroseksualni put. da je momče ostalo "different from other guys", e ondak bi se ujak pekao na ražnju.

ubode ga sestro!! :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, sad se ujak i on samo drugarski pljeskaju po guzi posle tusiranja... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!