Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by unic0rn
Ima jos jedna idiotska pojava u beogradskom gej klabingu.
Naime kada se otvorio Hemingvej (sta god to bilo), izgleda da su svi osnivaci i bliske im osobe povadili svoje teftere i napravili bazu mobilnih telefona pederaja.

Tako bar dvaput nedeljno dobijam SMS sa obavestenjem sta se tamo desava, nit me je neko pitao zanima li me, nit mi rekao kako mogu da se odjavim ako me ne zanima. O uznemiravanju da ne pricam. :uznemireno:

... Cekam ja tako rezultat ispita da mi jave....... telefon cuti.... i stize SMS.... Ja pritiskam dugme i psujem spor Symbian.... kad ono HEMINGWAY... Jao kad tad nisam bacio bombu tamo, nikad necu.

Bas su bezobrazni, nisu razmisljali o tome koliki bol i patnju mogu da ti nanesu :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by blenta
sahckeaj leather da ja otvorim klub kad porastem :pirat:
mogu ja da radim PR :shmi: ?
treba da bude jedno pored drugog, leather dykes i leather bears :fige:
Korisnikov avatar
By blenta
ne mozhe

jer sam tebi vec namenio da budesh gazdarica i da se shetash obuchena u kozni korset i kozne pantalone sa perjem crnim oko vrata i gundjash kako neshto ne valja
ja necu biti gazda
ja samo dodjem da uzmem pare :D :elf:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja sam cuo da nekada davno, kada se nije ni pominjala tema istopolnog odnosa, da su gay ljudi odlazili u hotel Moskva na pice... Kao neka vrsta gayfriendly lokacije.
Tako je krenulo prvo okupljanje gay ljudi u Beogradu na javnom mestu.
Jeste bila konzervativna varijanta, ali bar je bila sa stilom :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by blenta
sahckeaj leather da ja otvorim klub kad porastem :pirat:
Ja sam se nadao da ćeš ti da otvoriš daddy bear club a ne leather bear club :puzzle:

možda da dizajn zgrade bude u obliku deteline sa 4 lista pa da svaka podpopulacija ima zaseban brlog
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by FireGox
Ja sam cuo da nekada davno, kada se nije ni pominjala tema istopolnog odnosa, da su gay ljudi odlazili u hotel Moskva na pice... Kao neka vrsta gayfriendly lokacije.
Tako je krenulo prvo okupljanje gay ljudi u Beogradu na javnom mestu.
Jeste bila konzervativna varijanta, ali bar je bila sa stilom :D
A bio je i "Manjež" aktuelan davnijeh dana... Ta anti-malopgrađanska kafanica, I loooooveeee it!:kissass:
Korisnikov avatar
By Hys.
Eh, a "manjez" je sada otkupio privatnik, mada kazu da ga nije mnogo izmenio. Limene piksle i kockasti stolnjaci, nadam se da su ostali :fige:
@Blenta-moze, minus perje oko vrata:D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by lthr_yu
Rekose mi u Holandji da organizujem Mr. Leather Serbia. Rekao sam da bih po defaultu pobedio (posto ne bi bilo drugih ucesnika).
Nema veze, dobro stoji u biografiji: pobednik do sada 26 puta za redom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!