Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
1. najpre, nije ZDRAVO biti preterano gojazan, u smislu da vas je lakse preskociti nego zaobici.

2. u principu, volim zene sa oblinama.
Korisnikov avatar
By M M and I
Debelo mi nije privlacno ni u muskoj ni u zenskoj varijanti...
...za druzenje OK ali to ovde nije pitanje...
By Yogi_bear
Zao mi je ako neko misli da su debeljuce losi ljudi........ Ja mislim da nisu, ja nisam gojazna zato sto to hocu, vec zbog poremecaja hormona......... Odoh da se deprimiram........ :farewell:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Yogi_bear
Zao mi je ako neko misli da su debeljuce losi ljudi........ Ja mislim da nisu, ja nisam gojazna zato sto to hocu, vec zbog poremecaja hormona......... Odoh da se deprimiram........ :farewell:
Hmmm...pitanje je bilo da li su debele devojke PRIVLACNE...a ne da li su DOBRI LJUDI...
To sto ja ne mislim da su debeli ljudi privlacni ne znaci da mislim i da su losi ljudi. To nema veze jedno sa drugim.
By Yogi_bear
nisu ni meni privlacni, ponekad se stidim same sebe ne mogu se u ogledalo pogledati................ :bljak: ali radim na tome da se sredim, ali ponekad me deprimira sto me ljudi ocenjuju na osnovu kilaze, ne znaju kakva sam, ne zele da pridju da me upoznaju....... :radosnice: ........ sigurno je samo to da necu da kresnem svaku cicu koju upoznam..... odoh da :cigareta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kupi knjigu "atkinsonova revolucionarna dijeta"-i pre nego sto krene iko da je pljuje, NEK je procita-povrce se jede od PRVOG dana, ne verujte medijima koji je pljuju i zovu je "mesna" dijeta-to je PRVA posle milion koje sam probala da mi je pomogla.
Imala sam hormonski poremecaj nekoliko godina, 4 puta uvecan estrogen, i sa 55 kilograma na 169 cm u roku od 3 godine se popela na 103.
Skinula sam 33 kilograma za 6 meseci, analize nikad bolje-i tako je vec 2 i po godine, i jos sam skinula posle toga.
I da, hormoni su mi savrseni sada:)
Korisnikov avatar
By Hys.
inace da dodam-i pre i posle i za vreme gubitka-uvek su me privlacili ljudi kao paket-kad sam imala trbusnjake i bavila se fitnesom, imala nekih 53 kila, privukao me je tip koji je bio 180 i sto kila...ali je njemu to takoooo dobro stajalo :namig2:
Koliko pre 2 nedelje na sceni u Njukaslu sam videla cicu koja ima jedno 80 kila, visoka, sva u tetovima, kratka kosulja, kravata i crna jez frizura-izgledala je opako :bale:
A u supermarketu sam videla preslatku ridjokosu fem devojcicu od nekih 20 leta koja ima jedva 50 kila.... :mljac:
I tako...:namig2:
Korisnikov avatar
By Nadja
Ne volim gojazne ni na slici!!! Naravno, ni preterano mrsave... Nego onako... Da nista ne fali, ali da nema ni previse
Korisnikov avatar
By Oziris
Nebitno mi je,dok god ona kao ''paket'' meni izgleda seksualno neodoljivo. A posto spadam u kategoriju devojaka kojima je posvecena ova tema,mogu reci da bi mi veci problem bio da budem sa premrsavom nego sa buckastom devojkom.
By Swanheart
sve zavisi kako osoba nosi tu kilazu...

a sad moram da skrenem sa teme malo
Originally posted by devokICA

Koliko pre 2 nedelje na sceni u Njukaslu sam videla cicu koja ima jedno 80 kila, visoka, sva u tetovima, kratka kosulja, kravata i crna jez frizura-izgledala je opako :bale:

:bale: :bale: :bale: :bale:
Korisnikov avatar
By tramp
hm ... ja sam debela po nekim trenutnim standardima (ovo dodje kao AA sastanak) i nesto nisam nikad u zivotu imala problema sa nalazenjem partnerki ... ne smeta mi necija tezina sve dok to ne smeta njoj samoj... odnosno, ako je osoba zadovoljna sobom onda je ok, problem je kada je osoba nezadovoljna svojim izgledom i onda to nezadovoljstvo prenosi na sve oko sebe
Korisnikov avatar
By anche
jedna bas jeste - ima divan osmeh, sarmantna je i totalna queer aktivistkinja :bale:

zove se zoe :)
Korisnikov avatar
By IriS
daaaa, zoe je divna... kompletni pozitivac sa divnim osmehom :yes:
Korisnikov avatar
By tintily
Nemojte da pomislite da cu ovo reci zato sto sam debeljuca, ali meni nikad nije bilo jasno kako nekome moze da bude privlacna vreca kostiju??? Ok mozda nekome posluzi za uporednu zbirku, izucavanje anatomije...
Ja sam imala i 64 i 70ak i 94-5kg, i sta mislite kad sam bila privlacnija ljudima? Pa onda kad sam bila dobro uhranjenja, zadovoljna, sita i srecna i zracila pozitivnom energijom.
Korisnikov avatar
By Zoe
Bitno je kako neko "nosi" svoje kilograme, i koliko je siguran u sebe....ima jako puno prezgodnih devojaka a iskompleksiranih, vecito nezadovoljnih....to mi je odbojno, pa da je zadnja na svetu....

Opet, fizicki ce mene licno tesko privuci na prvi pogled jako debela zena, i sto kaze Pcelica, moze ona biti najdivniji stvor na svetu, ali ja to ne znam pri prvom pogledau na nju, a ovde o tome govorimo.

Takodje, ne volim ni jako, jako mrsave zene.......ne volim cak ni one "savrseno izvajane" koje ne izlaze iz fitness klubova....ne, ne volim, nego me odbija ta tolika potreba da se izgleda po nekom standardu, koji nam je nametnut.

Uvek cu pre izabrati devojku sa kojim kg.gore a koja je sexy, koja se ne stidi svog tela, koja je zavodljiva i koja ume takog da ga predstavi...sa oblinama pre nego sa kostima.

Mrsavice su mi privlacne samo onako, za oko, tipa Tvigi, taj stil i jos u kombinaciji sa nekim punk fazonom mi je mnogo slatko, ali mi nije sexy....
By Sixto
Pa nisu ni mrsave, jednostavno ne volim ih!

@Renoir, ti verovatno to spram sebe i biras a!? Ono kao, ubijas se u teretani, doterao si se maximalno pa sad neces nista ispod tog! Ono sto ti je bog dao nemoj da dizes u nebesa, niti si se znojio za to, niti to tako dgo traje kao sto mislis!

PS. ovo je dobronameran savet!
Korisnikov avatar
By m..
Tko je Slovenka Olja? .... Anyway, zbog par kilograma vishka uopste necu da patim (vise mi smeta ako je devojka zgoljava), stavise volim da tu ima nekog mesa, ali ako pricamo o nasukanim kitovima... Mhm, ja sam isuvise sitna za te varijante, a i volim tako neke Shakire (mislim trenutno je to jedini primer koji mi pada na pamet, a ilustruje pozeljan index telesne mase, rofl). :lood:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne volim takve generalizacije.

Nekome je jednostavno zapisano u genetskom kodu da ima metabolizam koji svaki molekulcic masti ili secera momentalno pretvara u energiju i ti ljudi su mrsavi pa sve i da zive na pecenim jaricima i prasicima.
Isto tako, postoje ljudi kojima je metabolizam spor, bez obzira na unetu kolicinu hrane. Imam koleginicu koja bukvalno jede kao pticica ali je krupne konstitucije.
Mislim da zaista nema smisla nekoga oceniti kao neprivlacnu osobu samo na osnovu broja kg.
A sad, druga je stvar sto ce se meni vise dopasti slatka bucmasta devojcica neko slatki bucmasti decacic...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma dooobroo tooo...sve je to ok! ne kazem ja da su oni losi ljudi, niti da ih ja karakterizujem nekako zato sto su gojazni...

...radi se o tome da, kada pogledam gojaznu osobu, ona me fizicki ne privuce...simple as that!
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by hlaefdige
...radi se o tome da, kada pogledam gojaznu osobu, ona me fizicki ne privuce...simple as that!
eee... to sam i ja mislila dok nisam upoznala zoe. onda sam pocela da pevam drugu pesmu :zvizdi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh... pa ja sam izlazio sa jednom curom, bila je baaas gojazna. I sve je bilo slatko, zaljubio sam se...
Medjutim, nije me seksualno privlacila uopste. Ne, nema to veze sa time sto me cure privlace manje od tipova, vec sam prije toga bio sa curom, i sex je bio odlican.. samo... nekako mi je ona, sva tako bucmasta, bila suvise cuddly da bih sa njom imao sex.. tako..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by anche
eee... to sam i ja mislila dok nisam upoznala zoe. onda sam pocela da pevam drugu pesmu :zvizdi:

heheheeh...ma dobro! nije to sad presuda, u smislu "nikad mi se u zivotu desiti nece"....generalizujem na sva usta!...svaka cast za zoe! ja je videla samo na jednom kalendaru!
By Sixto

heheheeh...ma dobro! nije to sad presuda, u smislu "nikad mi se u zivotu desiti nece"....generalizujem na sva usta!...svaka cast za zoe! ja je videla samo na jednom kalendaru!
Kalendaru!? Jel da da je to na zidu kabine Swankine hladnjace koju vozi!? :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
'fala, Sixto, ali jos nisam pajala po Swankinoj hladnjaci....bilo je na Queeria kalendaru 2007.
By Swanheart
Originally posted by Sixto

Kalendaru!? Jel da da je to na zidu kabine Swankine hladnjace koju vozi!? :lol:

:lol: :lol: :smeh: :smeh: :lol: :lol:

Sixtela dodzi da te provozam :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahah...moze hladnjaca da se clovi?!?
Korisnikov avatar
By HARP
Postoje punije devojke sa velikim samopouzdanjem i bez istog. Tu je velika razlika kako koja deluje :)
By Kragi
A ja sam sve mislio da je to negde stvar ukusa i da klasifikacija drugih kroz jedan epitet (narocito fizicki) i nije bas merodavan odraz necije privlacnosti :D Covek je malo slozenija celina od debeo/la, mrsav/a, crn/a, plav/a i tome sl. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!