Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By High Maintenance
Moja greska...Nisam znao za to pravilo...U primeru koji sam naveo nije bila u pitanju low-cost kompanija,pa sam pretpostavio da je tako i u njihovom slucaju...ali ipak nije lol :D
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
A ako neko ima Šengen, može bez problema da ode do Malte, Kipra, Estonije, Češke, Slovenije, Bugarske?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Hoplit
A ako neko ima Šengen, može bez problema da ode do Malte, Kipra, Estonije, Češke, Slovenije, Bugarske?
E vidis to je vec pitanje. Za Madjarsku znam iz licnog iskustva jer sam nekoliko puta putovao sa mojom prijateljicom koja nema svedski pasos ali ima schengen vizu pa smo bez problema preko Madjarske isli...Pre toga smo se obavestili i na netu i u madjarskoj ambasadi u Stockholmu. Tako da za Madjarsku mogu da tvrdim.

Za ostale zemlje ne znam, mada su one kandidati koji su podneli zahtev za ulazak u Schengen...tako da bi bilo logicno da priznaju schengen vize. Jedino je Slovenija ispunila sve uslove na vreme pa ce uci u Schengen 1-voh januara sledece godine pa ce te vize redovno vaziti i za teritoriju Slovenije.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Da, ali neko ko je dobio recimo finsku vizu, može da ostane u Poljskoj par dana ili Estoniji ili Malti?
Moraću da se raspitam.
Korisnikov avatar
By M M and I
E to vec ne znam. Znam samo da ti recimo Schengen viza u Madjarskoj koristi jos uvek samo kao traznitna sto znaci da je vreme zadrzavanja u Madjarskoj milsim 48 sati. To ce se naravno promeniti ulaskom Majdarske (a isto tako Poljska, Malte i Estonije) u Schengen zonu. TAd ce finska viza vaziti kao i njihove i moci ces se zadrzati u Poljskoj onoliko koliko ti ta finska viza traje.

Pouzdane informacije o tome sto pitas sigurno ti mogu dati u ambasadama Poljske, Estonije ili Malte. Nazovi pa pitaj...siguran sam da ces brojeve naci ili na netu ili u telefonskom imeniku :tea:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Po meni je najbolje Rayan Air-om iz HR.

Oni lete iz Splita i iz Rijeke ne iz Zagreba..Povratna od Rijeke do Londona je 50 eura.Od Novog Sada do Rijeke mozes doci za 30 eura, tranzitne vize ti ne trebaju.

Ako hoces preko Budimpeste povratna karta vozom ti je povoljna 25 eura izadje do Peste.Ako ti treba Madjarska viza ona se lako i brzo dobija i mislim da je daju besplatno.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Ombeliko Brunner
Estonija nema ambasadu u Beogradu!
Pa sta onda? Nadjes na net-u broj ili e-mail bilo koje njihove ambasade u blizini...ili njihovog ministarstava vanjskih poslova i nazoves i pitas ili im posaljes email. Poslednji put kad sam bio u Beogradu video sam da tamo postoje i telefoni i internet...

...neki ljudi bi da im se bas sve servira...Da ne ocekujes mozda da estonske konzularne vlasti nazovu tebe i pitaju te da li ti treba neka informacija??? :whatever:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Lakiboy_ns
Po meni je najbolje Rayan Air-om iz HR.

Oni lete iz Splita i iz Rijeke ne iz Zagreba..Povratna od Rijeke do Londona je 50 eura.Od Novog Sada do Rijeke mozes doci za 30 eura, tranzitne vize ti ne trebaju.
Isto mislim da je RyanAir iz Hrvatske jako dobra varijanta posto za Hrvatsku ne treba viza...a nije ni daleko.
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by M M and I
Originally posted by Ombeliko Brunner
Estonija nema ambasadu u Beogradu!
Pa sta onda? Nadjes na net-u broj ili e-mail bilo koje njihove ambasade u blizini...ili njihovog ministarstava vanjskih poslova i nazoves i pitas ili im posaljes email. Poslednji put kad sam bio u Beogradu video sam da tamo postoje i telefoni i internet... :whatever:
Ma nishta. Samo kazhem. Dopisivao sam se ja sa sekretarima latvijskih ambasada iz zemalja u susedstvu kad mi je trebala latvijska viza i uspeshno sam sam izvadio vizu....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!