Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Mr Dee
ma dobro, luce, sto se toliko nerviras. pa svi smo mi bar pomalo homoboficni, svi smo mi pomalo zli i losi, neki se bolje zavaravaju i preusmeravaju od drugih. to je sve.
ali evo, posto si lepo priznao i ispovedio se, oprastamo ti.
Originally posted by gorilicagorilice, hajde sad ti lepo meni odgovori na ona pitanja koja sam ti postavio pa da vidimo da li je seksualnog uznemiravanja zapravo bilo i da li si mozda jedino ti u celoj toj prici bio seksualno uznemiren.
Uhvatili ste se za jebene tetke, kao pijan za plot, jbt!
Ovaj topic nije tome namenjen, vec pravilima pristojnog ponashanja i sexualnom uznemiravanju!
Originally posted by gorilicaAli mozda je to greska zbog koje je nastao problem i moze nastati opet. Ja uopste nemam takvo glediste, doduse mozda sam ja druga krajnost u odnosu na tebe - veoma retko smatram da ljudi koje upoznajem treba da dolaze kod mene kuci, isto ne volim da idem kod njih. A i sa onima sa kojima sam u kucnom posecivanju tezim da se nalazimo u gradu i u kaficima. I ni sa kim nemam odnos da moze da dodje nenajavljen. Jednostavno, kuca je mesto za ukucane i tu zelim da imamo nas mir. Mozda je taj stav malo iskljuciv ali meni tako odgovara. Jedini dan kad se prijatelji sastave je moj rodjendan i to mi je dovoljno traumaticno iskustvo. To zato sto su iz razlicitih svetova i nemaju bas nekih dodirnih tacaka, pa je neka usiljena atmosfera. Ali hajde taj dan prezivim ali da se svaki dan strecam ko ce doci i ko otici... daleko bilo...
Shto se tiche mog zivotnog prostora i slobode ponashanja gostiju u njemu, dovoljno bi trebalo da govori to shto imam komshiju koji se bukvalno pretvorio u treceg chlana domacinstva, i to shto mi je stan poput chekaonice na zeleznichkoj - uvek prepun ljudima (osim kada me ne uhvati umor od istih i iskuliram par dana sam sa sobom).
...
Originally posted by gorilicaBaš to - pristojno ponašanje i seksualno uznemiravanje.
Ovaj topic nije tome namenjen, vec pravilima pristojnog ponashanja i sexualnom uznemiravanju!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!