Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Za one koji su slusali ili i dalje slusaju muziku iz perioda 1980-1990. godina, koji izvodjac je po vama obelezio tu deceniju? Po meni to su definitivno Lepa Brena i pevaci koji su snimali, u to vreme, za najjacu domacu produkciju Diskos i Juzni Vetar.
By Gost
Nekako mi uvek prvo padaju na pamet Zorica Brunclik i Miroslav Ili? i koliko mi je bilo muka u automobilu kada sam sa kevom i ?aletom putovao u Kikindu.....napolju minus a oni odvrnu grejanje, te puše li puše... :barf:
Korisnikov avatar
By djo
aaaah, srecno vreme kad su se vesna zmijanad, bilja jeftic, lepa lana i nada topcagic slikale golih sisa za naslovnice 'ilustrovane' 'sabora' i 'TV revije', a onda otkupise licencu za plejboj, pa sve pevaljke odjednom postase puritanke :smeh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Evo nekih zanimljivih fotki pevaca iz tog perioda:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bojandjo
aaaah, srecno vreme kad su se vesna zmijanad, bilja jeftic, lepa lana i nada topcagic slikale golih sisa za naslovnice 'ilustrovane' 'sabora' i 'TV revije', a onda otkupise licencu za plejboj, pa sve pevaljke odjednom postase puritanke :smeh:

Dobro, njih cu da zaobidjem, one su mi katastrofalne. :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa volim ono sto se nesrecno zove "izvorna narodna muzika" (a nije ni izvorna, ni narodna, nego ono sto Grci zovu laika, gradjanska zabavna muzika inspirisana folklorom), ono sto ulazi u repertoar Od bisera grana, ljudi koji interpretiraju klasicne "izvorne narodne" pesme. To je vec postalo srpsko muzicko nasledje i vise nigde ne idem bez toga. Najveci deo ih je snimljen bas tu negde osamdesetih, neki i malo ranije, to su sad dinosaurusi, ali pesme su za sva vremena.
Korisnikov avatar
By djo
jao ja sad 'skinuo' neku sevdalinku 'omer beze' sto peva josipa lisac, kasne sezdesete, cenim, kak je dobro kokaaa taj nazal + harmonika i cemane.... hit!!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by AngraMaina
Pa volim ono sto se nesrecno zove "izvorna narodna muzika" (a nije ni izvorna, ni narodna, nego ono sto Grci zovu laika, gradjanska zabavna muzika inspirisana folklorom), ono sto ulazi u repertoar Od bisera grana, ljudi koji interpretiraju klasicne "izvorne narodne" pesme. To je vec postalo srpsko muzicko nasledje i vise nigde ne idem bez toga. Najveci deo ih je snimljen bas tu negde osamdesetih, neki i malo ranije, to su sad dinosaurusi, ali pesme su za sva vremena.
Pazi, ja necu reci muzicko kulturno nasledje, ali cu reci slobodno da su neke pesme iz Juznog Vetra postali evergrinovi. Sinanove pesme "Sudbina me na put salje" i "Sve je postalo pepeo i dim" su gotovo neizbezne na splavovima gde se slusa narodna muzika. Tu su jos pesme od Mileta Kitica "Casa ljubavi", "Mogao sam biti car", "Ja necu ljepsu", od Dragane Mirkovic "Spasi me samoce", "Kad bi znao kako ceznem" (poznatije kao "Shljivici i livade"), "Ne idi", "Ne veruj im sreco", od Semse Suljakovic "Mi se volimo", "Volele se oci crne i zelene", "Zasto si se napio", "Pristajem na sve", od Kemala Malovcica "Rekla si mi da ne volis zimu"od Lepe Brene, koja je snimala za PGP RTB i Diskoton, "Seik", "Mace moje", "Duge noge", "Mile voli disko", "Bato, bato" i mnoge druge.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bojandjo
Ma, slikale bi se one ponovo,ali ih jebe krstenica.... Odumrla im je i odvisila kozurina, pa moraju da se zakopcavaju do grla.
:tepih:

( Gde li se samo seti Lepe Lane ? )
Korisnikov avatar
By *deni*
Sto se narodne muzike i uopste diskografije tokom osamdesetih godina proslog veka tice, meni su u najprijatnijem secanju ostale gramofonske ploce. :love:
Bio sam tada mali, ali se secam da sam insistirao da mama i tata kupuju iskljucivo ploce, dok sam audio kasete mrzeo, jer su mi bile nekako male i neugledne.
Pored toga, kaseta nije imala cuvenu "drugu stranu" sa slikom, a ploca je bila velika i raskosna, sa slikama na obe strane.

Najvise sam, pored neprikosnovene Brene, voleo omote ploca Lepe Lukic i Nade Topcagic. Uvek su se slikale u nekim sanjalackim i andjeoskim pozama.....
:love: :andjelak:
By SHY
Kada procitam ovo ili pomislim da sam zalutao u neki str8 forum ili da se neko dobro zajebava ili da je u pitanju teska retardiranost,cetvrtog nema...:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja najvise cenim narodnu muziku iz osamdesetih godina.
Mile Kitic, Semsa, Dragana, Sinan Sakic, Nada Obric - to su moji omiljeni pevaci.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by SHY
Kada procitam ovo ili pomislim da sam zalutao u neki str8 forum ili da se neko dobro zajebava ili da je u pitanju teska retardiranost,cetvrtog nema... :mirnatetko:
Jedan od razloga zasto je postavljena ovakva tema jeste da bi bas neki poput tebe davali izjave ovog tipa (vidi se da imas ogromne predrasude prema ljudima koji slusaju narodnjake, ne samo u ovoj temi). Fala Bogu te ima ljudi medju pederima koji ne slusaju samo Madonnu, Britney i ostale belosvetske fufe. Znas, ne vrti se ceo svet oko ose koju cini strana muzika.
Korisnikov avatar
By *deni*
Inspirisan ovom temom, pronasao sam neke stare ploce iz osamdesetih, a medju njima - Zoricu Bruncik i njen album iz 1986 - "Necu da te menjam".

Sa tog albuma mi je pravo otkrice pesma "Dajte meni onu casu" i zahvaljujem se postavljacu ove teme, jer sam dosao do te pesme.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Zemunac
Originally posted by AngraMaina
Pazi, ja necu reci muzicko kulturno nasledje, ali cu reci slobodno da su neke pesme iz Juznog Vetra postali evergrinovi. Sinanove pesme "Sudbina me na put salje" i "Sve je postalo pepeo i dim" su gotovo neizbezne na splavovima gde se slusa narodna muzika. Tu su jos pesme od Mileta Kitica "Casa ljubavi", "Mogao sam biti car", "Ja necu ljepsu", od Dragane Mirkovic "Spasi me samoce", "Kad bi znao kako ceznem" (poznatije kao "Shljivici i livade"), "Ne idi", "Ne veruj im sreco", od Semse Suljakovic "Mi se volimo", "Volele se oci crne i zelene", "Zasto si se napio", "Pristajem na sve", od Kemala Malovcica "Rekla si mi da ne volis zimu"od Lepe Brene, koja je snimala za PGP RTB i Diskoton, "Seik", "Mace moje", "Duge noge", "Mile voli disko", "Bato, bato" i mnoge druge.
Znachi, ladno ne verujem sta sam napisao pre skoro dve godine. :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Moram ti priznati da si bio potpuno u pravu tada. :smeh:

Na mene je najveci utisak ostavila Lepa Brena, naravno.

Cuvala me mama za velike stvari
cuvala me mama za veliki svet
A ti bi sada da me kvaris
svasta ti pada na pamet

Svasta ti pada na pamet
OooOoOOo
Mama je imala pravo
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by *deni*
Inspirisan ovom temom, pronasao sam neke stare ploce iz osamdesetih, a medju njima - Zoricu Bruncik i njen album iz 1986 - "Necu da te menjam".

Sa tog albuma mi je pravo otkrice pesma "Dajte meni onu casu" i zahvaljujem se postavljacu ove teme, jer sam dosao do te pesme.

:kiss:
Evo ti jedna Zorkina pesma iz 88.

[youtube]http://youtube.com/watch?v=wrwoPxt5L0I[/youtube]

Kakav stajling! :lol:

Afka, bolan, obrati paznju. :smeh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by A.F.K.A.OB
Moram ti priznati da si bio potpuno u pravu tada. :smeh:

Na mene je najveci utisak ostavila Lepa Brena, naravno.

Cuvala me mama za velike stvari
cuvala me mama za veliki svet
A ti bi sada da me kvaris
svasta ti pada na pamet

Svasta ti pada na pamet
OooOoOOo
Mama je imala pravo
Ma to je shit. :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sta?!?!?! :vatrica:

Nemas ti pojma.

Samo jos reci da ne volis

Sta ti radi rodbina?
Rodbina je zaspala
Tako rano zaspala?
Napila se, napila
A kako se napila?
Celo bure popila, nacisto se opila

Hajde, hajde, sviraj gajde!!!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Sta?!?!?! :vatrica:

Nemas ti pojma.

Samo jos reci da ne volis

Sta ti radi rodbina?
Rodbina je zaspala
Tako rano zaspala?
Napila se, napila
A kako se napila?
Celo bure popila, nacisto se opila

Hajde, hajde, sviraj gajde!!!
Izvini, to je evergrin! Uz tu pesmu sam odrastao. :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ucenici, mucenici, ljubim vam soj
Direktori, profesori, niste moj broj

Daj Boze, zdravlja i radosti
I koji dinar u mladosti

Eheeeej
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Brena je kraljica :love:

Mrzim onu debelu propalu stoku koja je jebe...
Korisnikov avatar
By Zemunac
:smeh:

Sto, da je ne bi mozda ti opalio umesto njega?

:lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Stoko jedna, nije Brena s tobom cuvala ovce pa da tako pricas o njoj!!!
Ti se i nisi rodio dok je ona ovce cuvala! :smeh:

Ja bih joj napravio troje dece, i ziveo s njom na Bezaniji. I vodio bih "Zvezde Granda". :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jel te neko obavestio da ce Brena da napuni 47 godina 20. oktobra? Decko, zesce si zakasnio. :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam mogao decu da pravim i sa 13. Ili 12? Tad je ona imala 39 godina. Ionako su deca starijih roditelja pametnija prema nekim istrazivanjima. :lol:

Sta cemo da joj kupimo za rodjendan? :smeh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja sam mogao decu da pravim i sa 13. Ili 12? Tad je ona imala 39 godina. Ionako su deca starijih roditelja pametnija prema nekim istrazivanjima. :lol:

Sta cemo da joj kupimo za rodjendan? :smeh:
Pa sto joj nisi napravio leba ti? Sad ko zna da li ona uopste i moze da ima decu. A uz to, preterano je matora. :smeh:

A sta da joj kupimo... Pa sta mislis, sta bi joj se svidelo? Neki dildo mozda? :smeh:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Meni je i dan danas "Sitnije, Cile, sitnije" lepa pesma...
Intro ima lepu harmoniju... (Znao je chika Kornelije shta radi)...
Volim ponekad da je chujem... :)
Korisnikov avatar
By catch me if you can
ja sam ladno mislio da sam zadnji saban na svetu koji slusa brenu. de ste sve ove godine odrastanja kada sam bio marginalizovan zbog svojih skolonosti kao uvek lepoj breni :lol: ali ono najaca pesma je evo zima ce a kad odes u kafanu:
da mi zlato suvo nude
da mi sunce sestra bude
nikog sreco htela nebi
ja pripadam U-vek tebiiiiii!!!!
i onda drknes stolnjak sa sve vazom i flasama na pod
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!