Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
nepravda & steta sto Levadija nije otisla dalje :curka:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
e znala sam da ce biti 0:0 ... doduse ima jos nekih 15ak minuta.. ali...

a ovaj sudija :avalon:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by tinkerbell
west end bas ima neki problem....
ne volem komunjare :shmi:
Korisnikov avatar
By spliff
u svakom sluchaju ohrabruje igra... koju do sad nismo imali
Korisnikov avatar
By spliff
six days... and counting
Korisnikov avatar
By MARQUE
Gledao sam tekmu i mogu reći da me je Zvezda ugodno iznenadila svojom igrom, bili su i više nego ravnopravni unatoč tome što prema transfermarktu Glasgow ima 3x kvalitetnije (skuplje) igrače od Zvezde. Mislim da Zvezda ima šanse u Beogradu da sredi stvar u svoju korist.

Meni je tako žao što je Dinamo protiv Werdera izgubio 2:1, stvarno smo zaslužili barem neriješeno, imali toliko propuštenih prilika al šta'š kad Balaban ima dvije lijeve, da Eduarda nismo prodali zgazili bi ih ko što ih je Bayern zgazio u subotu :evilgrin: ... u Maximiru idući tjedan nam može biti samo teže jer će do tada ozdravit svi Werderovi ozljeđeni igrači ... ja sam uvijek optimist, ali teško će to biti :( :nope:
Korisnikov avatar
By west end
Marque koliko ja mogu da primetim dinamo ove godien u kvalifikacijama za kup sampiona igra veoma promenljivo u stilu;toplo/hladno jedva su na produeztke prosli sampiona zerbejdzana.Pritisak u revansu domace publike u zagrebu moze vise da steti dinamu nego verderu a secam se pre par godina tako nesto je bilo pred revans dinamo-newcastle :skorpija:
Korisnikov avatar
By MARQUE
U pravu si, sa Khazarom su jako loše odigrali. No to je zbog bahatosti jer su mahom podcjenjivali protivnika i očekivali laku pobjedu. A uz to tada još nije niti počeo HNL pa je cijela ekipa bila svježa i nepripremljena. Već kasnije protiv Domžala se pokazala snaga Dinama, naguzili su Slovenčad 5:2 i to sa dosta ozljeđenih igrača.

A Nijemci su nešto sasvim deseto, do sad smo mi podcjenjivali protivnika a sad protivnik podcjenjuje nas, uz malo sreće mogli smo ih itekako kaznit zbog toga u Bremenu jer smo jednim dijelom bili puno bolji od njih, ali jbga ... u Zagreb dolaze skoro pa kompletni i bit će jako teško progurat se u Ligu prvaka pored njih, iako ne i nemoguće ... :dedamraz:
Korisnikov avatar
By west end
fuck you red-star fuck you red-star;)
Korisnikov avatar
By zboO
nash fudbal je definitivno otishao u k**** (pishu) ;)

:sleep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!