- 30 Jul 2007, 20:05
Postovane dame ovog uvazenog Foruma, Jelena Bliss et ja imamo tu cast da vas pozovemo na svecano otvaranje prvog LGBT kafica u ovom delu nase cenjene i velike republike. Kafic ce ponosno nositi ime 'Poslednje utociste' i biti smesten u srcu zlatiborskog netaknutog ruralnog pejzaza. Oko kafica se nalazi gusta borova suma, tako da nevaljali posetioci mogu da eksprimiraju sve svoje seksualne fantazije u prirodnom, netaknutom ambijentu, bez udisanja gradskih smogova i slusanja vreve! Kafic cete lako prepoznati po nasoj zastavi istaknutoj na ulazu i dvema pusljivim gorilama koji nas brane od nepozeljnih posetilaca. Za vece otvaranja, koje je, takoreci, prevue za sredu, imacete tu cast da vidite moju malenkost kako trandziran docekujem goste, i Jelenu kako se dovozi u kafic u svojoj novoj limuzini. Napominjemo da su pare za otvaranje kafica krvavo stecene prostituisanjem po Parisu i da imate obzira za eventualne propuste, ipak smo mi pocetnice u ugostiteljskoj bransi. Svaki nezadovoljan a pusljiv posetilac ili posetiteljka ce biti licno oralno zadovoljeni od strane vlasnika!
Srdacni pozdravi od vasih dveju pariskih diva, Jelene Bliss i Escobarke!
Srdacni pozdravi od vasih dveju pariskih diva, Jelene Bliss i Escobarke!