Godina: 21,5
Pol: zenski
Visina/Tezina: 171/63 [big bones
]
Kosa: tamno smedja, duza, talasasto kovrdzava kad pustim
Posao: studentica
Licna Biblija: pa ne mogu da kazem da imam tako nesto
Muzika: ono sto mi prija, a to moze biti svasta, volim muziku na spanskom, francuskom, italijanskom, chill out kao npr cafe del mar, buddha bar, nouvelle vague, r'n'b, pop, hiphop... ma ne znam, ne volim da to ogranicavam definicijom
Knjige: so maanyy.. ne znam sad ovako.. dostojevski - karamazovi, selimovic - dervis i smrt, hese - demijan, osho - sve zivo sto sam procitala mada nisam puno, v.jerotic - njegove knjige volim, orvel - zivotinjska farma, justein gorder mi je pitak za citanje... sad sam zaboravila pola knjiga.. ali eto, bar nesto.
Film: drame najvise, british comedy (posto mi ove americke komedije obicno nisu funny), beautiful mind, memento, butterfly effect, sve od almodovara, shortbus, girl with a pearl earing, amelie poulaine, i jos mnogi drugi.. serije: south park, will&grace, l word, sugar rush, futurama
Status: free. i mean, single.
Grad: Bg trenutno
Smejem se: da.
paa obicno reagujem na crni humor, sarkazam, a i na neke gluposti i gegove u kojima nadjem neku smijesnu crtu
Placem: ponekad
Pice: pff.. ne pijem, mada sam probala nekoliko vrsta, ali ne volim ukus alkohola pa se drzim sokova
Pusenje: takodje ne volim
Droga: ne konzumiram. probala sam marihuanu jednom samo i dosta.
Volim: uhh.. mnoogo toga, .. uglavnom te neke "sitnice".. nasmjesene ljude na ulici, kada mi soba fino mirise, volim dobru knjigu, film, muziku... volim prijatelje i ljude sa kojima se osjecam svoja, volim osjecaj zaljubljenosti i zanesenost bilo koje vrste, volim da kupim sebi malo srece nekim shoppingom
volim osjecaj ispunjenosti .. i kad uspijem u necemu, bilo da je ispit, kuvanje rucka ili stagod... which reminds me, volim kad se najedem.. volim ono nevrijeme kao sto je bilo zadnjih dana, kad grmi iz sve snage i pljusti kisa, kad sve razvaljuje, a ja iz kuce mirno posmatram moc prirode
.. volim miris mora, i jos mnogo mnogo toga..
Mrzim: kad se iznerviram pa sam neraspolozena.. mrzim guzvu u gspu, ali generalno ne mrzim, to je vise "ne volim"
Bojim se: neuspjeha. depresije i demoralisanja.
Obozavam: ... ne znam. vidjeti stavku "volim"
Boja: crvena, plava. ustvari to mi zavisi od raspolozenja...
Zasto ovaj nick: jednog dana mi palo na pamet. i djelovalo mi prigodno za nick ili neki username
Horoskop: jarac-strijelac