-Sve je pocelo tako sto su me u Cazzo Di Giorno odveli mlada i lepa vracara Klaudija i njrn muz Djuzepe, lokalni bogatas i zemljoposednik.
-Jao secam se tog dana Sasha, ja sam se bas uzbudila...Onaj dim i ona vrucina, ona lepa tela...
-a sve je naravno bilo za mene mnogo znacajnije obzirom da me je don Djuzepe smatrao sinom i voleo ocinskom ljubavlju koju je dokazivao u belim nocima u svojoj kuci koja lici na dvorac, na svom velikom imanju.
-Jao Sasha necemo sada da ulazimo u tvoje perverzije...Nego onolika kolicina muskih i zenskih uspaljenih mladih ljudi na jednom mestu me pomalo zbunilo, imala sam onaj cudan osecaj u stomaku kao dete na ljuljasci kada lebdi...
-da, secam se Saskice kako su me gutali ocima, a nijedan nije smeo da mi pridje jer su mislili da si to zapravo ti, a znas kako umes da zauzmes taj stav ledene kraljice. Saskice, prgavice. Sta da radis, stvarno im nije bilo lako, ipak si ti najbolja riba u gradu.
-Jao Sasha
ja sam mozda dobra riba i pomalo zavodnica ali ipak si ti taj koj ima PRICU, a to je tako bitno...Dobar smo tim...Do kraja veceri smo imali najbolju cicu i najboljeg macana tamo! Uh kad se samo setim odmah ovlazim!
i- ja se secam kako je to divno bilo, svi koji su nesto tada znacili u Italiji su dosli u Cazzo Di Giorno, od poznatih umetnika, glumica, muzicara, politicara. Nisu ni za mene izostali zavidljivi pogledi tih silnih muzevnih muskaraca u tesnim majicicama koji su me odmeravali od glave do pete, kao ni blago gurkanje krupnih brkatih devojaka u cudnim odelima.
- A onda je prisao ON! Rekao je da je Bi i da me zeli, sva sam se najezila, nikada se nisam osetila tako...pa...kao plen...zamutilo mi se u glavi i rekla sam mu da ga zelim i ja...Bio je kao Bog! I to vece je i bio moj bog...Otisli smo u cosak kluba gde me je uzeo...bilo bi sve tako savrseno da Klaudiji nije pukao vodenjak!
-ni ja nisam mogao da se tako lako naviknem na citavu tu situaciju, a kako sam te izgubio iz vida, ostalo mi je da se samo smesim neugodno prolazeci kroz guzvu seksi pogleda trazeci skroviti deo kluba gde sam bar mogao na jedan trenutak da se osamim. i dok si se ti bavila Klaudijom, ispred mene se stvorio muskarac kratke crne kose cije lice je bilo toliko crno da nisam mogao da ga raspoznam u mraku. -Vidim da biste radije da se sakrijete-rekao je Muskarac.
A Klaudija je pala nasred kluba i porodila se naocigled svih. Svi su tipovali da ce dete biti zensko i lezbejka
-Hah jao da...a ti si rekao da ce biti musko (i da ce se zvati Dusko
salim se) i tako i bi...
-i najednom je Djuzepe mracnog izraza lica istrgao dete iz posteljice i u rukama ga izneo iz kluba vristeci, dok je za njim jurila grupa deckica u karo zaketima. Mene je muskarac prikovao uza separe koji je bio prilicno zaklonjen. Pogledao me je dubokim crnim ocima i kleknuo.
-To mi nisi rekao Sasha!!! I sta se dalje desilo???
-kleknuo je jer je ispustio zlatni upaljac "Shiva" za cigarete. A sta si ti mislila?
-Aha
pa i ja sam to mislila...
-Zatim smo pricali uz koktel i njegov promukli glas je u meni izazvao oset blagog uzbudjenja. Bio sam iznenadjen utiskom koji je Greg ostavio na mene. Greg je bio vlasnik kluba. Bio je to prvi muskarac koji me je zaista zaintrigirao.
-Sve vreme je Klaudija lezala raskrecenih nogu na podu i na svaki pokusaj da joj se pomogne da ustane, izbacivala je nove bebe.
-Aha, pricamo o Gregu, da, fin momak bese...samo da nije bio Hiv pozitivan ti bi sada bio sa njim, zar ne? Kako si povrshan sasha!
NOVE BEBE????
-dok se Klaudija sve vreme poradja iznova i iznova a Djuzepe odnosi sa
nove bebe)
-Sasha koliko je bese bilo beba to vece?
-Bilo je 24 i jedna Rozmarina beba, sto pitas mila?
-Pa zato sto sam razmisljala o odlicnom marketinskom potezu " Von De Trapp" mogli bi da ih zovnemo i oformimo grupu ili neki sportski tim?
Nebitno Sasha pricacemo o tome jos...
-zapisacu u rokovnik, draga
a sad kako sam ispusio svoj prvi dzoint...
posmatrao sam njegove kretnje dok se blago kretao prema mom slicu, poceo sam da gutam knedle misleci na bebe, govoreci mu: Greg...
-Sta si mu rekao Sasha?STASTASTA?
-Greg, da naravno, ali ja bih ipak dzin tonik. I veceras ne mogu, bar ne ovde. Jer pored tebe postoji neko, u meni vazniji neko, Znam da nas dvoje nismo sad ceo tvoj zivot, ali mislim da ne bi trebalo da zapostavis nas odnos.
pitao me je ko si ti, izvini, morao sam da kazem da si persijska macka.
lepo se provedi sada Greg i ne zaboravi da te cekam sutra, u svom toplom krevetu
-SASHA REKAO SAM DA SAM PERSISKA MACKA??? OVAJ RAZGOVOR JE ZAVRSEN!!!
-heh saskice moja pa ti si za sve druge bila persijska macka sve ove godine; no, sta se zbi s Klaudijom? Secanje me izdaje...
-Ne znam sta ti to sad znaci ali zbog ovoga ces dobiti gasenje kompa (Klaudija je umrla na zalost)
-a njene bebe su uzletele u nebo
-jesu...kao i svi psi
-Posetite Cazzo Di Giorno...
-
Cazzo Di Giorno - gde se sve zelje pretvaraju u realnost!