Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by hlaefdigea sta ima lose u tome?Originally posted by medYc
...ja iskreno,bas i ne wolim da pozajmljujem bilo sta ljudima koji ne umeju da cuwaju isto...mada uwek pozajmim sta god treba- bilo to CD neki.. DVD,ne smeta mi samo nek ne SJebu..
you sound so young and so trusting....
Originally posted by maleckaOriginally posted by hlaefdigea sta ima lose u tome?Originally posted by medYc
...ja iskreno,bas i ne wolim da pozajmljujem bilo sta ljudima koji ne umeju da cuwaju isto...mada uwek pozajmim sta god treba- bilo to CD neki.. DVD,ne smeta mi samo nek ne SJebu..
you sound so young and so trusting....
ja bas volim da dam nekom nesto ako mu treba... neke stvari mi znace ali materijale stvari se ne mogu porediti sa tim koliko mi znaci neko koliko mi znaci necija sreca i sl... gomilu cd-ova, knjiga i drugih gluposti koje mi jos vise znace nikad nisam dobila nazad... pa sta sad, nije smak sveta...
a tel moze da mi cacka ko kad hoce, ionako imam pass za porukice i fajlove, i to mogu da vide samo posebne osobe...
mislim da bi bilo bolje kad bi svi imali malo vise poverenja u druge, a ne da se zatvaramo za takve stvari...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!