Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by NeffeloMantis
Evo jedne situacije koja mi je bila pomalo funny.

Kao klinac sam uvek neke ideje i jednom sam odlucio da operem tavan (!?) :lood:

Ovo se desilo kad sam imao aprox 5 god...

Uzeo ja crevo, odvrnuo vodu i poceo da se penjem po merdevinama. Kad sam hteo da stanem na najvisu precku i popnem se na tavan povukao sam crevo a ono vec bilo zategnuto...
Lep bunge jumping je usledio. Pao sam sa skoro 4 m i zesce se stukao o zemlju, usledila je nesvestica :drama:

Posle 4 sata sam se probudio, celo dvoriste je bilo mokro jer je voda tekla i tekla, ja onako osamucen ustao zavrnuo cesmu i usao unutra.

Kad unutra keva slusa muziku na radiju :muzika:

Tad sam joj rekao: Dete ti se zamalo ubilo napolju i lezalo 4 sata na zemlji a ti tu slusas muziku. Jeeeeeee.

Ajde da cujem jos neuspelih pokusaja Reapera :kosach:
:smeh: :boli_stomak_od_smeha:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Imao sam 4 godine kada sam se sapleo niz stepenice (tako sto sam zgazio pertlu) i kotrljao se par spratova (mislim da je bilo 3), ali od svega toga danas imam samo jedan jeeedva primetan oziljak na nosu... :rock:

Inache, kada sam prvi put probao gandzu imao sam epileptichni napad i pao sam direktno glavom o ivicu nekog betona... To je pochetak i definitivni KRAJ mog iskustva sa drogama... Jednostavno, to nije za mene... :hekla:

Znachi - dvaput opasno udaren u glavu... hi hi... :zid:
Korisnikov avatar
By svejedno

Mislim da je najgore bilo kad su me zivog zakopali ispod par kubika zemlje :alikako: Top that!

Ispricacu vam kako ali prvo da cujem vas! :smug:
Pojma ti nemas sta je 'Danger, danger/
The graveyarde chamber''.
..

Iskreno.

Najiskrenije to mislim.

Bejeh par puta na ivici zivota & smrti...

..To nije nesto sto se sa radoscu prepricava drugima.

..

Pojma ti nemas.
By жњ
Originally posted by ^OveRtoneS HunteR
bio na moru kao klinac i dosao na suvise genijalnu ideju da stavim gumene misice na noge, oko clanaka...

ovo mi se dopada :smeh:

by the way, mislim da sam i ja uradila istu stvar, ali sam se izvukla bez frke... jer i inace ne izlazim iz plicaka :P
Korisnikov avatar
By jukie
Ništa naročito... kad sam imao 6 godina, mama me je spasla jer je došla iz prodavnice baš u trenutku kad sam uzimao stoličicu kako bih se popeo na prozor i hodajući po simsu (!) gurnuo malo antenu u stranu, jer sam hteo da gledam Opstanak a vetar je bio pomerio antenu (vraćali smo je nazad nekim štapom). Naravno, deda sa sela, koji je iznenada banuo i zbog koga je mama i išla u prodavnicu da donese posluženje, nije konstatovao da je opasno da se malo-dete-unuk-naslednik vere po prozoru na tridesetak metara visine, pošto je kod njih sve u prizemlju, nego je mirno sedeo. Mislim da mi je bilo najžalije što mislim da na kraju ipak nisam odgledao taj Opstanak, jer je mama bila ljuta i iz nekog razloga smatrala da na taj način treba da me kazni što ne razmišljam svojom glavom... a što je njoj važnije da napoji svekra nego da dete ogleda najbolju emisiju na svetu, e to nikom ništa
btw mnoge Opstanke (koji su išli subotom prepodne u valjda 8.30 ili 9.30?) sam kasnije propustio jer smo kao MORALI da idemo kod rođaka na sela (i sa jedne i sa druge strane familije) BAŠ TADA... (ne, nije se moglo krenuti u 9 ili 10 sati prepodne? ili ići u nedelju; ili uopšte ne ići) a moje ubeđivanje da će meni biti sasvim dobro samom kući padalo je u vodu podsećanjem na gorenavedeni događaj. Njihova argumentacija je bila "Gledaj posle televiziju kad se vratimo" što je bilo glupo, jer je emisija išla samo tada, i nisu postojali rikorderi. Naravno, kada bismo stigli kod dotičnih rođaka, odrasli bi sedeli i pričali po ceo dan, a ja bih se posle par sati inicijalnog igranja smrtno dosađivao, jer tamo nije bilo nikakvih igračaka ni ničega, tako da bi uskoro vikali na mene što pravim nered po tuđoj kući. A-lo? Kakvu čorbu zakuvate, takvu ćete i jesti.
epilog: sada više nikada ne posećujem svoju mnogobrojnu rodbinu po selima, a neprekidno gledam televiziju. Eto im.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa....

1. stopiram godinama i za to vreme sam imala jednu ekscesnu situaciju...neki covek me je napao u toku voznje pa sam ga u samoodbrani udarila, tako da je zakacio i volan i sleteli smo s puta...mada, promasili smo razno drvece i tako to...samo smo se ugruvali...

2. jednom me je na pertovaradinskoj tvrdjavi napao jedan mentalno zaostao momak, tako da sam bila suvise zbunjena da bih se odbranila...u jednom trenutku je hteo da me udari ciglom u glavu, a onda se predomislio i hteo je da me baci sa bedema....najgore je bilo sto su neki momci tuda prolazili, i to im je bilo jako smesno..
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by hlaefdige
pa....

1. stopiram godinama i za to vreme sam imala jednu ekscesnu situaciju...neki covek me je napao u toku voznje pa sam ga u samoodbrani udarila, tako da je zakacio i volan i sleteli smo s puta...mada, promasili smo razno drvece i tako to...samo smo se ugruvali...

2. jednom me je na pertovaradinskoj tvrdjavi napao jedan mentalno zaostao momak, tako da sam bila suvise zbunjena da bih se odbranila...u jednom trenutku je hteo da me udari ciglom u glavu, a onda se predomislio i hteo je da me baci sa bedema....najgore je bilo sto su neki momci tuda prolazili, i to im je bilo jako smesno..
Uh, jbt, tebe sve neki manijaci salecu :giggle: I posle kazu da lepota nema cenu..hehehe :lizalica:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahha...da, to je sigurno sto sam neverovatno lepa!

ma kad pogledas, toliko puta sam stopirala...nebrojeno! godinu dana, svaki dan po dva puta...posle toga, dve, tri godine najmanje dva puta nedeljno...ma bas mnogo...jedna neprijatna situacija mora da se desi...
Korisnikov avatar
By Allkey
Moj strah od vode odakle potiche... JEdna zla devojka me je bacila daleko u vodu. Ali bash bacila. I davio sam se. Moj tata je doshao i spasio me. Ali se nerado secjam te situacije...

Desilo mi se nedavno da me je jurio ogroman chopor kerova. KApiram da bi me pojeli da su me stigli. Ali blizu je bila ograda izmedju tramvajskih shina gde sam izblejao par sekundi. Spooky.

Pretrchavanje ulice mi se deshava svakodnevno, tako da cju priche o tome da izuzmem... TO radim svesno i na svoju odgovornost...

Dalje se ne secjam...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by svejedno

Mislim da je najgore bilo kad su me zivog zakopali ispod par kubika zemlje :alikako: Top that!

Ispricacu vam kako ali prvo da cujem vas! :smug:
Pojma ti nemas sta je 'Danger, danger/
The graveyarde chamber''.
..

Iskreno.

Najiskrenije to mislim.

Bejeh par puta na ivici zivota & smrti...

..To nije nesto sto se sa radoscu prepricava drugima.

..

Pojma ti nemas.
Ok, nisam znao da ima nesto gore, mislim sto se tice straha i same situacije :skorpija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!