Ma ne pitajte... Tako sam u bedaku, VRH. Decko mi se maksimalno svidja, kao i ja njemu, ali nikako nam ne ide. Ja sam puno stidljiv kada sam sa njim tako da nam konverzacija uglavnom nije najbolja. Mada to ni ne bi bio problem da nije bilo par kikseva sa moje strane. Vec 3 puta sam se izblamirao sa njim za tri dana, tako da mislim da decko pocinje da gubi interesovanje za mene.
Blam#1 - Mazimo se u djakuziju uz romanticnu muziku i vino, i meni pozli od vrucine pa iskoci napolje i napadnem ga da mi je sipao nesto u pice
Blam#2 - Sledece vece smo zajedno na jednoj zurci, bilo nam je super. Posto sam ja malo popio, odlucio sam da odem god mog dragog na kiselu vodu i da odlozim voznju za 30-ak minuta. Naravno ja sam se otreznio i krenuo kuci, ali sam zaboravio kljuc od auta.
Matt izadje za mnom i da mi kljuceva, ali zabrinut jer misli da sam jos pijan. Onda mi rekao da mu se javim kad stignem kuci da ne brine, a ja seljacina zaboravio i onako umoran samo legao i zaspao.
Blam#3 - Trebali smo juce da se nadjemo na Pride-u i da zajedno cooliramo malo. Tako je i bilo. Kada sam odlazio on mi rekao da ce me nazvati kasnije. medjutim nije me nazvao ceo dan, vec mi uvece poslao poruku da je u bioskopu. Ja mu rekao da sam ocekivao poziv, a on kaze "Well, i thought you were busy with your friend Ivan". To je verovatno pomislio jer sam poveo Ivana na pride.
Eto... Bilo kako bilo... Sve mi ovo smrdulji na neuspeo pokusaj ostvarivanja romanticne veze. Stvarno ne znam sta dalje da radim. Jako mi se svidja, kao i ja njemu. Danas sam mu poslao poruku da idem na kafu, pa ako je budan da mi se pridruzi, ali nisam jos dobio odgovor...
Sta VI ISKRENO MISLITE da treba da uradim dalje. MOLIM VAS ZA SAVET! POLUDECU!!! Kako je tuzno kad je neko neiskusan kao ja!