Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Sixto rekla sam ti da nije on nikakav "buljas" vec je mali samo nezna dusha! Ne mogu svi biti sirovina kao ti!
Pi bem ti muza koji je od konzerve gori!
Korisnikov avatar
By catch me if you can
komsinice nemojte da se ljutite. vi znate da ja vasu kucu cenim i postujem i da sve najbolje mislim o vama i vasoj porodici. ali po selu se prica da se mali satire od.. ovaj znate. da ne kazem ja sad nije pristojno
By Sixto
Joj komso vodio sam ja njega i dao mu stravu salit al ne ide!
Pokvari ga kuja dabogda je zivot potrosio!

A ti zeno ja lijepo kazem, daj ga da ide samnom na njivu, da se ogazdi, da vidi sta znaci dinar zaradit! A on sad kad ode do grada u ducan FINI VES PAMUCNI KUPUJE SUNCE TI JEBEM KOMSIJA!
Da sam znao na sta ce se metnut repusinom bi on meni guzicom briso!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
E, Sixto, nije ti los mali, samo se mnogo dere dok ga guzimo...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Komsija catch necu dozvoljavati takav bezobrazluk u kuci!Malo mi sto moram da trpim ovog muza samo mi jos vi falite da mi solite pamet!

Prica se, pa neka se prica! Po selu se pricalo i da su vas vanzemaljci odneli a vi sa komisnicom Javorkom u shumu se zavukli jao kuku meni sina cete mi upropastiti takvim pricama...Ima da poveruje u sve to...

Pa i da jeste, sta fali, kurac je lepa alatka...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by A.F.K.A.OB
E, Sixto, nije ti los mali, samo se mnogo dere dok ga guzimo...
NAPOLJE NAPOLJE NAPOLJE!!!! :oklagija:
Korisnikov avatar
By catch me if you can
komsinice zojo pa ako jeste ja znam od koga je ljubav prema kurcu nasledio... mislim od starog sigurno nije... pricalo se o vasim poduhvatima za vreme vasara na svete trojice kada ste znali i ceteres da oplevite za jedno vece... mislim samo se tako prica nista ja ne znam sa sigurnoscu
By Sixto
Sta ti znas sta je kurac kad svako vece tebe glava boli! Cut'!

A ti komsija, znas sta, samo ti zajebavaj! Nije tebi zena u banji vec vec na redovnom godisnjem remontu kod ginekologa! Svasta se pokupi kad se radi kod Mileta u kafanu! A ti znas sta ti je rabotit! Nastavi ti dalje plastenike komsijama cepat nocu i koze kad niko ne vidi jebavat! :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:blush: eh pa preteruju komsija, jesam bila u mladosti vesta ali cetres je ipak cetres
By Sixto
Ooooo jebem ti zivot kad na vasaru zenu nadjoh!
Lepo meni rahmetli babo kazo, nije pevaljka nase kuce vrijedna!
Eto sad sta se desi, selo me opanjkava, sina mi jasu!
Oj boze nebo otvori progutaj me!
By Sixto
Bitno da si ti uvo odvojio!
Uvijek ti vijesti donosis, kako tebe ne mimoidje boga mu jebem!
Korisnikov avatar
By catch me if you can
a ti komsija nemoj da se iscudjavas. budi srecan sto taki talenat u kuci negujes kad ti ja kazem. ja i ona moja dete je jebem na krv i noz! ali bog nas pogledo pa nasa deca nisu taka nego cestiti decaci imaju devojke druzu se.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hajde Sixto utepaj ga sad sta si se ukipija? Da te vidim kakva si muskarcina? Shonjo jedan! Kud sam se udala za papuchu
By Sixto
Pa komso jesi ti siguran da je onaj mladji tebi djecak!
Gledah u kinu prije par godina onu Virdzinu malu, dobar film, pa reko...
Korisnikov avatar
By catch me if you can
komsinice nemojte predamnom ja cu sad kuci poci pa vi posle na tenane

decak decak moj Sixtejmane. pa ne mislis valjda oca mu jebem da bih ja nesto protiv majke prirode ucinio.
By Sixto
Ma nije ni Virdzini caca nista cinio, al nekako se metnulo da lose dijete napravi pa mati morala sakrivat!
Pogledaj ti sad kad dodjes u dvoriste kroz prozor u sobu, mozda mu tvoja Trivunija pelenom grudi povezuje!
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja jesam muzikalan cjo'ek, al' pojma ne'am o cemu vi ovde pricate..
..

Novi album Radovanov?
Korisnikov avatar
By Zonche!
jebote kako je ova tema otisla u kurac :rotflmao:
Pa ja veci i bolji off u zivotu video nisam
By Sixto
Ma jok, sve je pocelo kad nije komso moj catch me if you can imao kometar na trzisne kombinacije Brene i Bobe, a ova Zona dobaci iz kujne nesto, pa se nadovezasmo kako mi dijete pokvari, sjeme joj se zagubalo!
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Zonche
jebote kako je ova tema otisla u kurac :rotflmao:
Pa ja veci i bolji off u zivotu video nisam
Niti bolje teme za tako nesto ;)
By Sixto
Hahaha! Bas!

SLusaj ti Zone, ja odo spavat!
Ujtru moram poranit, imam sargarepu zalit susa je i plastenike otvorit da se provjetre dok je lada! Posle idem na njivu zene mi vade lukac i stavljaju susit!
Ja kad ustanem ocu da me ceka varen'ka na stolu i cas'ca loze! Probudices me u pola 4, nemoj okasnit!
Kad dodjem, kad krene vrucina, idemo do opstine da prevedem djedovu njivu dole kraj vode na sebe!
Poslije spremi se da ides rasad pikirati dok ja odem volovim komsiji par balvana izvuc zaglavili se na strmini iznad puta!
Probudi me na vrijeme, nemoj da si zakasn'la!
Aj laka noc, i nemoj tandrkat tim serpetnama ocu da spavam!
Korisnikov avatar
By svejedno
@Sixto

Nije to los text, al' cenim da nije Marinin..
..

Ne'am pojma..
By Sixto
Gde!? Posto? More'l se za kune kupit?
Korisnikov avatar
By catch me if you can
na kalis pointu. jgratis kalendar a ako kupis dve ploce dobijes i bedz. moze za sve valute
By Sixto
A jel mora bas Severina uz komplet? Nosim kuci pa ne bi bas da djeca gledaju prostakluk!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sixto
Jebo ti sebe Kiwi! Partibrejkeru!

Hvala, hvala.

P.S. Kako neko ko je general može da bude pevaljka? Zar to nije kontradiktorno?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!