- 24 Jul 2007, 00:17
Генерал Ратко Младић. Шта мислите о њему? Али искрено и са образложењем!
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sixtopih bre sixto! pa mora čovek da ide u korak sa vremenom!
Inace starije stvari su mu bolje, ovi novi albumi su mi nekako vise elektronski natrpani!
Originally posted by Sixto
Pa svidjaju mi se njegove pesme, samo mu je Marakana jako lose organizovana! Decka su mi izgazili panduri pri rektalnom pregledu pri ulasku, pa sam ja morao da pripomognem!
Inace starije stvari su mu bolje, ovi novi albumi su mi nekako vise elektronski natrpani! Al ipak ako bude na Uscu ici cu sigurno!
Originally posted by Sixto
Exkluziva nevidjena: KARLA I RATKO SPREMAJU NOV DUET! NESTO JOS NEVIDJENO KOD NAS, ONI KOJI SU CULI DEMO SNIMAK KAZU DA CE DA BUDE HIT I ZA 20GOD! MUZIKU JE RADIO MILI UZ POMOC FUTE A ZA TEXT SU SE POBRINULE MARINA I JELANA IZ ZANE!
U STUDIO ULAZE POCETKOM SEPTEMBRA A SINGL IZLAZI U OKTOBRU ZA KAD JE I ZAKAZANA PROMOCIJA SA PROJEKCIJOM NOVOG SPOTA! PROMOCIJA CE BITI UJEDNO I NAJAVA ZA KARLIN NOV ALBUM ZA SRPSKO TRZISTE I TO NA SRPSKOM JEZIKU!
KAD SE POJAVI DIGNEM NA RAPID, PA DRAGI FORUMASI KO POZELI LINK NA U2U!
Nemam lepo mišljenje o njemu. Nisam upućen u dešavanja u Bosni tokom rata, i da li je klao ili nije klao. Gadi mi se jer zarad sopstvene komocije dozvoljava sebi da nepovoljno utiče na sudbinu celog naroda (samim tim i indirektno na njihov standard, položaj u svetu...). Da ima bar malko mozga, predao bi se i onda bi imali puno pravo da pregovaramo o Kosovu. Ovako, dajemo malo, tražimo puno.kiwi brate promasio si temu. mi ovde caskamo o estradnoj zvezdi ratku mladicu. ovde nema klanja. samo pesma. peace brother
Originally posted by ZoncheOk, on decko zna da peva, za razliku od mnogih iz njegove branse, priznajem..
Ma daaaaaaaaaaaaaaaj...Kako mozes da vise volis partibrejkerse?
Pa to je kao da si rekao vise volim Selmu od Cece misliiiim...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!