Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Pa svidjaju mi se njegove pesme, samo mu je Marakana jako lose organizovana! Decka su mi izgazili panduri pri rektalnom pregledu pri ulasku, pa sam ja morao da pripomognem!
Inace starije stvari su mu bolje, ovi novi albumi su mi nekako vise elektronski natrpani! Al ipak ako bude na Uscu ici cu sigurno!
By superfly
Originally posted by Sixto
Inace starije stvari su mu bolje, ovi novi albumi su mi nekako vise elektronski natrpani!
pih bre sixto! pa mora čovek da ide u korak sa vremenom!
i za promenu neka batali izlizanu marinu tucaković, ne bi smetalo novih, svežih ideja.... :tetka:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni se vise dopada Karla Del Ponte, dobra je riba, super glas, koreografije su zaista sjajne, bas bi bilo strava kada bi ovde napravila koncert...

Mozda napravi duet sa Ratkom...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ala ste careviiii :smeh: marina, karla aijaooooooo :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By deran
Pa svidjaju mi se njegove pesme, samo mu je Marakana jako lose organizovana! Decka su mi izgazili panduri pri rektalnom pregledu pri ulasku, pa sam ja morao da pripomognem!
Inace starije stvari su mu bolje, ovi novi albumi su mi nekako vise elektronski natrpani! Al ipak ako bude na Uscu ici cu sigurno!
:up:
By Sixto
Exkluziva nevidjena: KARLA I RATKO SPREMAJU NOV DUET! NESTO JOS NEVIDJENO KOD NAS, ONI KOJI SU CULI DEMO SNIMAK KAZU DA CE DA BUDE HIT I ZA 20GOD! MUZIKU JE RADIO MILI UZ POMOC FUTE A ZA TEXT SU SE POBRINULE MARINA I JELANA IZ ZANE!
U STUDIO ULAZE POCETKOM SEPTEMBRA A SINGL IZLAZI U OKTOBRU ZA KAD JE I ZAKAZANA PROMOCIJA SA PROJEKCIJOM NOVOG SPOTA! PROMOCIJA CE BITI UJEDNO I NAJAVA ZA KARLIN NOV ALBUM ZA SRPSKO TRZISTE I TO NA SRPSKOM JEZIKU!
KAD SE POJAVI DIGNEM NA RAPID, PA DRAGI FORUMASI KO POZELI LINK NA U2U!
Korisnikov avatar
By Zonche!
JA PROSTO NE MOGU DA VERUJEM :radosnice:
UPRAVO SAM POZVAN DA BUDEM U SPOTU!!!
ZA SPOT CE SE POBRINUTI DEJAN MILICEVIC A CUO SAM TOP SECRET OBAVESTENJE DA Timbaland HOCE EKSKLUZIVNA PRAVA NA PESMU :novinar:

KAZE OD UVEK JE ZELEO DA RADI SA MARINOM I FUTOM!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Poslednji album mu je bio bash shit.
Poigravanje sa etno-motivima je tako pasee :pionir:

Predlazem da se na sledecem albumu vrati izvornom pop zvuku-u suprotnom bi mogao da zavrsi u zatvoru gde mu je u biti i mesto :lol:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Upravo sam cuo novi singl...ne zvuci lose...ima malo primese holandske nacionalne muzike,uz veliku pomoc Karle koja je uzgred i prateci vokal.Mislim da ce,ako je sudeci po ovoj pesmi,citav album biti pravi hit koji ce se vrteti godinama....dok ne ode na evropsku turneju i ne zaglavi u nekoj od clanica EU.
Korisnikov avatar
By Tomas
Молим оператере да избришу ову тему! Крај!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Cuo sam da je Gotovina odbio da peva pratece, nije zadovoljan uslovima rada, a i ritam je previse orijentalan.

Dobro je pa Sljivancanin radi svaku tezgu koju mu ponude...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Tomas
Молим оператере да избришу ову тему! Крај!
Nisi Fan?
Pa dobro ipak njihova mjuza nije za svakoga, treba razumeti i taj lyrics i sve... :mazi: No nista se ne brini tu je za tebe Minelica da ti peva onaj njen hitic...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Exkluziva nevidjena: KARLA I RATKO SPREMAJU NOV DUET! NESTO JOS NEVIDJENO KOD NAS, ONI KOJI SU CULI DEMO SNIMAK KAZU DA CE DA BUDE HIT I ZA 20GOD! MUZIKU JE RADIO MILI UZ POMOC FUTE A ZA TEXT SU SE POBRINULE MARINA I JELANA IZ ZANE!
U STUDIO ULAZE POCETKOM SEPTEMBRA A SINGL IZLAZI U OKTOBRU ZA KAD JE I ZAKAZANA PROMOCIJA SA PROJEKCIJOM NOVOG SPOTA! PROMOCIJA CE BITI UJEDNO I NAJAVA ZA KARLIN NOV ALBUM ZA SRPSKO TRZISTE I TO NA SRPSKOM JEZIKU!
KAD SE POJAVI DIGNEM NA RAPID, PA DRAGI FORUMASI KO POZELI LINK NA U2U!

:kralj: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

A, cek, cek...kako izaso demo snimak, a oni nisu jos ni usli u studio :hmm: :smeh: :smeh:
By Sixto
Pa demo snimak moze da bude i bez vokala, eventualno sa malo napeva autora muzike ili texta da zainteresovani kupac, u ovom slucaju Ratko i Karla Nacionale, moze da oseti atmosferu i iskesira pesmu!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
tek sad vidim temu, a bas sam htio da ja postavim jednu. no, mogu i ovdje da najavim kao menadzer plesne grupe G17+, da smo dobili ponudu da ih pratimo na turneji prilikom promocije novog singla:yay:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Tomas
Ратко Младић. Шта мислите о њему? Али искрено и са образложењем!
Simpatišem sa njim otkako nas je ljubavnica njenog sina na ovom forumu izvestila da Ratko ima šuljeve.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ganjarolla
smeće, smrtna kazna :jankovicka:
Ma sta ti je... Nije toliko losa 'zika.

Nije bas ni moj ukus, al' sta sad.
By Sixto
Pa dobo, nasa estrada je velika, svako ima svoju publiku!
Korisnikov avatar
By KiWi

Nemam lepo mišljenje o njemu. Nisam upućen u dešavanja u Bosni tokom rata, i da li je klao ili nije klao. Gadi mi se jer zarad sopstvene komocije dozvoljava sebi da nepovoljno utiče na sudbinu celog naroda (samim tim i indirektno na njihov standard, položaj u svetu...). Da ima bar malko mozga, predao bi se i onda bi imali puno pravo da pregovaramo o Kosovu. Ovako, dajemo malo, tražimo puno.
Korisnikov avatar
By catch me if you can
Nemam lepo mišljenje o njemu. Nisam upućen u dešavanja u Bosni tokom rata, i da li je klao ili nije klao. Gadi mi se jer zarad sopstvene komocije dozvoljava sebi da nepovoljno utiče na sudbinu celog naroda (samim tim i indirektno na njihov standard, položaj u svetu...). Da ima bar malko mozga, predao bi se i onda bi imali puno pravo da pregovaramo o Kosovu. Ovako, dajemo malo, tražimo puno.
kiwi brate promasio si temu. mi ovde caskamo o estradnoj zvezdi ratku mladicu. ovde nema klanja. samo pesma. peace brother :lol:
By Sixto
Jebo ti sebe Kiwi! Partibrejkeru!
Korisnikov avatar
By svejedno
Kiwi mora da je promasio prozor..

Tako ti je to kada ih drzis 12 ukljucenih.
Korisnikov avatar
By svejedno
Jebo ti sebe Kiwi! Partibrejkeru!
Ja vise volim Partybreakerse od Ratka, iskreno.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma daaaaaaaaaaaaaaaj...Kako mozes da vise volis partibrejkerse?

Pa to je kao da si rekao vise volim Selmu od Cece misliiiim... :odbij:
By Sixto
Pa znas kako, mislim da bi i CECA tu Marakanu odradila bolje! Izgazise se oni silni ljudi! :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Zonche
Ma daaaaaaaaaaaaaaaj...Kako mozes da vise volis partibrejkerse?

Pa to je kao da si rekao vise volim Selmu od Cece misliiiim... :odbij:
Ok, on decko zna da peva, za razliku od mnogih iz njegove branse, priznajem..

No, nije moj ukus, sta cu..
..

No, to za Marakanu respektujem.

Ne verujem da bi Brejkersi to uspeli, jbg.
...

Al'evo,. kaze Sixto, bese sranja..
Korisnikov avatar
By catch me if you can
dok sam ranije sluso klasicnu muziku najvise sam gotivio hor haskih decaka. ali posto negostuju vise nigde van sheveningeni hola preso sam na komercijalu i tako slusam ratka rasu mladica. i ok je. ali otkako mu je umro producent dzefri i kako mu je konkurencija ubila aranzera mc miloshevica najs nije kao pre. prodao se.
By Sixto
Jbg, ipak, autobusi iz Slovenije cak!
Vole ga ljudi! Pogotovo kad zapeva 'Gori vatraaaaaa, sad u namaaaa...'!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!