Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Covece ovo je Bulevar Uspomena Unplugged! :lol:

Good evening ladies and ladies, you're watchin Boulevard of memories unplugged, live from Wembley Arena sponsored by Vodafone and NESCAFE! We'll be right back after a short commercial break with our special guest co-host Stefan19! Stay with us!
Korisnikov avatar
By catch me if you can
nasao sam nastavak romanze, ides na golicljive teme pa onda tema "kako da mu pruzim oralno zadovoljstvo"
Korisnikov avatar
By stefan19
Ma ne pitajte... Tako sam u bedaku, VRH. Decko mi se maksimalno svidja, kao i ja njemu, ali nikako nam ne ide. Ja sam puno stidljiv kada sam sa njim tako da nam konverzacija uglavnom nije najbolja. Mada to ni ne bi bio problem da nije bilo par kikseva sa moje strane. Vec 3 puta sam se izblamirao sa njim za tri dana, tako da mislim da decko pocinje da gubi interesovanje za mene.
Blam#1 - Mazimo se u djakuziju uz romanticnu muziku i vino, i meni pozli od vrucine pa iskoci napolje i napadnem ga da mi je sipao nesto u pice :glupan:
Blam#2 - Sledece vece smo zajedno na jednoj zurci, bilo nam je super. Posto sam ja malo popio, odlucio sam da odem god mog dragog na kiselu vodu i da odlozim voznju za 30-ak minuta. Naravno ja sam se otreznio i krenuo kuci, ali sam zaboravio kljuc od auta. :glupan:
Matt izadje za mnom i da mi kljuceva, ali zabrinut jer misli da sam jos pijan. Onda mi rekao da mu se javim kad stignem kuci da ne brine, a ja seljacina zaboravio i onako umoran samo legao i zaspao.
Blam#3 - Trebali smo juce da se nadjemo na Pride-u i da zajedno cooliramo malo. Tako je i bilo. Kada sam odlazio on mi rekao da ce me nazvati kasnije. medjutim nije me nazvao ceo dan, vec mi uvece poslao poruku da je u bioskopu. Ja mu rekao da sam ocekivao poziv, a on kaze "Well, i thought you were busy with your friend Ivan". To je verovatno pomislio jer sam poveo Ivana na pride.

Eto... Bilo kako bilo... Sve mi ovo smrdulji na neuspeo pokusaj ostvarivanja romanticne veze. Stvarno ne znam sta dalje da radim. Jako mi se svidja, kao i ja njemu. Danas sam mu poslao poruku da idem na kafu, pa ako je budan da mi se pridruzi, ali nisam jos dobio odgovor...
Sta VI ISKRENO MISLITE da treba da uradim dalje. MOLIM VAS ZA SAVET! POLUDECU!!! Kako je tuzno kad je neko neiskusan kao ja!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Sixto
Covece ovo je Bulevar Uspomena Unplugged! :lol:

Good evening ladies and ladies, you're watchin Boulevard of memories unplugged, live from Wembley Arena sponsored by Vodafone and NESCAFE! We'll be right back after a short commercial break with our special guest co-host Stefan19! Stay with us!
We're back with the latest news ladies and gentlemen.
Stefan has been acting like a retard lately, and obviously, his Boulevard Of Memories is not gonna have a happy and. I am very sorry about that.
Korisnikov avatar
By stefan19
Iskreno mislim da lupas kao Maksim po diviziji.
[/quote]
:lol: Ma koliko glupo zvucalo, ne kenjam. Evo upravo sam dobio poruku od Matt-a. Pita me sta radim danas. Jaooooo,.... Verovatno hoce da se vidimo. Tako mi lupa srce!!! WOOOO HOOOOO... I need some crazy shit to calm myself down. :dj:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by fencysmurf
pazi... ako sampanjac u hot tubu bude crystal... hoce samo da te kresne... ako iznese moet et chandone paaa ovo ono kresnuo bit te ali bi ti i dao guzu, ako ispadne neki dom perignon sutra upoznajes mamu....
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By muzika86
Jel ti rekao vec "i love your accent"? lol
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by stefan19
Ma ne pitajte... Tako sam u bedaku, VRH. Decko mi se maksimalno svidja, kao i ja njemu, ali nikako nam ne ide. Ja sam puno stidljiv kada sam sa njim tako da nam konverzacija uglavnom nije najbolja. Mada to ni ne bi bio problem da nije bilo par kikseva sa moje strane. Vec 3 puta sam se izblamirao sa njim za tri dana, tako da mislim da decko pocinje da gubi interesovanje za mene.
Blam#1 - Mazimo se u djakuziju uz romanticnu muziku i vino, i meni pozli od vrucine pa iskoci napolje i napadnem ga da mi je sipao nesto u pice :glupan:
Blam#2 - Sledece vece smo zajedno na jednoj zurci, bilo nam je super. Posto sam ja malo popio, odlucio sam da odem god mog dragog na kiselu vodu i da odlozim voznju za 30-ak minuta. Naravno ja sam se otreznio i krenuo kuci, ali sam zaboravio kljuc od auta. :glupan:
Matt izadje za mnom i da mi kljuceva, ali zabrinut jer misli da sam jos pijan. Onda mi rekao da mu se javim kad stignem kuci da ne brine, a ja seljacina zaboravio i onako umoran samo legao i zaspao.
Blam#3 - Trebali smo juce da se nadjemo na Pride-u i da zajedno cooliramo malo. Tako je i bilo. Kada sam odlazio on mi rekao da ce me nazvati kasnije. medjutim nije me nazvao ceo dan, vec mi uvece poslao poruku da je u bioskopu. Ja mu rekao da sam ocekivao poziv, a on kaze "Well, i thought you were busy with your friend Ivan". To je verovatno pomislio jer sam poveo Ivana na pride.

Eto... Bilo kako bilo... Sve mi ovo smrdulji na neuspeo pokusaj ostvarivanja romanticne veze. Stvarno ne znam sta dalje da radim. Jako mi se svidja, kao i ja njemu. Danas sam mu poslao poruku da idem na kafu, pa ako je budan da mi se pridruzi, ali nisam jos dobio odgovor...
Sta VI ISKRENO MISLITE da treba da uradim dalje. MOLIM VAS ZA SAVET! POLUDECU!!! Kako je tuzno kad je neko neiskusan kao ja!

ja bi rekao da je sad pravi tajming
da mu demonstrirash shta si nauchio u temi
kako da ga oralno zadovoljim
koju si s tom namerom i pokrenuo
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by muzika86
E Jeste!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Tomas
Ја бих ти саветовао да га смуваш тако што ћеш му предложити да те кара међу сисе. Значи, нема мушкарца који не би пао на то! Само мораш да уградиш сисе...:nokti:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
:smeh:

sveti toma karam-medju-sise akvinski.

:smeh:

evo, karaj mene medju sise. jeste da su male, ali su jebozovne. :)
Korisnikov avatar
By muzika86
eheh vjerujem ti.
Korisnikov avatar
By stefan19
eheh vjerujem ti.
Kakav je gay life u MW? Kad je pride? Ovde se upravo zavrsio pride vikend. 100,000 ljudi na paradi :zen:
Korisnikov avatar
By muzika86
Milw. je boring, a i ove godine nema nesto ljeta kako je hladno. Pridefest je bio pocetkom juna, onako nista posebno bio sam samo jednom ove godine. U Cikagu je bolje.
Korisnikov avatar
By stefan19
Milw. je boring, a i ove godine nema nesto ljeta kako je hladno. Pridefest je bio pocetkom juna, onako nista posebno bio sam samo jednom ove godine. U Cikagu je bolje.
Eh, pa sto se ranije nisi javio da te ugostim. Ovde je haos bio. Grad je bio pun pedera sa svih strana. Ako budes dolazio u San Diego, obavezno se javi...
Korisnikov avatar
By muzika86
ako me nekada put ponese tamo na tu obalu.
Kada ćeš ti posjetiti ovaj dio?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jao Stefane ti i tvoji klinacki problemi...... :love:
That is sooo sweeeet.... :love:

Prvo sto trebas da shvatis je da svaka veza na pocetku ima svojih uspona i padova.
Znaci ne mozes ocekivati da samo upoznas nekoga i .....da zatim zivite sretno do kraja zivota.
Posto je on stariji od tebe on verovatno to shvata ali tebi vidim ocigledno nije jasno.
Ako hoces ozbiljnu vezu sa njim onda ti je u startu najvaznija iskrenost.Objasni mu da ti se svidja, da volis da provodis vreme sa njim i da kada si pored njega osecas nesto sto nemozes opisati recima :love:
Kada odete negde zajedno ponasas se i pricas sa njim kao sa bilo kojim drugom, slusas ga pazljivo sta ti prica, pokazujes zainteresovanost za stvari koje su njemu bitne..itd.
Takodje u pocetku veze je bitno da se cujete i vidjate sto cesce-one igre tipa necu ja njega prvi da nazovem vec treba on meni da se javi i slicno-zaboravi.To se str8 parovi igraju jedni sa drugima inata na taj nacin i obicno se sjebu u startu tako.
Znaci samo napred pokazi i reci mu sta osecas, provodi vreme sa njim i ne stidi se jer ako je vec sa tobom znaci da se i ti njemu svidjas i da nemas zbog cega biti nesiguran. :D

Sincererly yours:Lakiboy (draga saveta) :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Lakiboy_ns
Jao Stefane ti i tvoji klinacki problemi...... :love:
That is sooo sweeeet.... :love:

Prvo sto trebas da shvatis je da svaka veza na pocetku ima svojih uspona i padova.
Znaci ne mozes ocekivati da samo upoznas nekoga i .....da zatim zivite sretno do kraja zivota.
Posto je on stariji od tebe on verovatno to shvata ali tebi vidim ocigledno nije jasno.
Ako hoces ozbiljnu vezu sa njim onda ti je u startu najvaznija iskrenost.Objasni mu da ti se svidja, da volis da provodis vreme sa njim i da kada si pored njega osecas nesto sto nemozes opisati recima :love:
Kada odete negde zajedno ponasas se i pricas sa njim kao sa bilo kojim drugom, slusas ga pazljivo sta ti prica, pokazujes zainteresovanost za stvari koje su njemu bitne..itd.
Takodje u pocetku veze je bitno da se cujete i vidjate sto cesce-one igre tipa necu ja njega prvi da nazovem vec treba on meni da se javi i slicno-zaboravi.To se str8 parovi igraju jedni sa drugima inata na taj nacin i obicno se sjebu u startu tako.
Znaci samo napred pokazi i reci mu sta osecas, provodi vreme sa njim i ne stidi se jer ako je vec sa tobom znaci da se i ti njemu svidjas i da nemas zbog cega biti nesiguran. :D

Sincererly yours:Lakiboy (draga saveta) :lol:
Dear Lakiboy,
Prvo da ti se najiskrenije zahvalim za tvoje iskrene i veoma korisne savete! Moram ti reci da sam procitao sve tvoje postove i ispostavilo se da si bio u pravu. Posle one nezgode sa tabletom u djakuziju i par drugih, dao sam sve od sebe da se ponasam smireno i opusteno kada sam u njegovom prisustvu. Isto tako sam mu se izvinuo sto se uvek sav pogubim kad sam sa njim, ali sam mu i objasnio da mi se svidja i da cu se potruditi da se malo smirim (rekao sam mu da ovaj put moze slobodno stvarno da me drogira ako ce to da pomogne). Hehehe... Nego, sada je sve OK. Vidjamo se cesto i jako se dopadamo jedan drugom. Mislim da si bio u pravu kada si rekao da ne treba da igram igrice tipa ko ce koga prvog da pozove i sl. Uopste se vise ne paranoisem kad se vidimo, vec sam skroz ok. A kada se vrati sa odmora obecao mi je masazu guze jer sam se pozalio da me boli dupe od teretane... hehehehehe...
Lakiboy, thank you soooooo much! I owe you :)
By Sixto
I sta bi jel pala prva jebac'na?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Stefan 19-no problem honey pie :potapsava:
Drago mi je ako sam ti pomogao.
Preko tebe realizujem svoju ne ispunjenu zelju da budem psihijatar :lol:

Javi kako si prosao dalje sa njim i kako je prosla ta masaza guze. :D
A do tada- take it easy.
Korisnikov avatar
By stefan19
I sta bi jel pala prva jebac'na?
Pa nije jos ali hoce skoro... :blush: Ima da ga napadnem cim se vrati sa odmora.
By жњ
ako imate frku tresnite par zhestina, a priroda ce urediti sve ostalo :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by жњ
ako imate frku tresnite par zhestina, a priroda ce urediti sve ostalo :lol:
:lol: Prosli put je bilo super dok ga ja nisam napao za zlostavljanje, a popili smo samo jedno vino :glup:
Mislim da ce sad biti jos bolje jer cu da ga spopadnem i necu mu dati da izadje iz djakuzija dok ga ne pojeDem. Sinoc sam mu rekao da je pun mesec i da se cuva kad dodje, ima da mu isisam ceo vrat... hehehehe
By Sixto
Natezete se ko da imate 12god i jos se drzite za ruke i igrate u pesku!
Mlade i neukusne!
Kako da ne!
Korisnikov avatar
By stefan19
Natezete se ko da imate 12god i jos se drzite za ruke i igrate u pesku!
Mlade i neukusne!
Kako da ne!
O checmu ti pricash? Vidi se da si onaj tipican peder koji jedino sto zeli jeste da se pojebe i ode.
Sorry, ali za mene zadovoljstvo predstavlja upoznavanje i "natezanje", a ne jebanje na brzaka.
By Sixto
Zadovoljstvo upoznavanja s covekom koji je u zivotu prosao sve od razuzdanog sexa do kaludjerske apstinencije!
Sav si mi ti nevin! U lakat mozda!
Korisnikov avatar
By stefan19
Zadovoljstvo upoznavanja s covekom koji je u zivotu prosao sve od razuzdanog sexa do kaludjerske apstinencije!
Sav si mi ti nevin! U lakat mozda!
:whatever:
By Sixto
Ajde dete skini nam se s tv, pocinje Will&Grace!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!