Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Gox otkud to da ti ides na more!? jel to ona varijanta o kojoj si pricao uspela konacno?
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by bananica
nego neka stoka pichi kris ajzaka po cio dan, od jutra do mraka. Izludecu!

reci stoki da mi se javi. ja vooooooolim krisa ajzaka.

vooooolim i 40 stepeni.
Korisnikov avatar
By Peca
Stvarno je toplo, evo u hladu je temperatura 45 a u autu kad sam usao pokaze 52, sta ce biti kasnije necu ni da pomislim? Ja ne izlazim iz stana ako ne moram, jedino sto sm sam pa je malo dosadno, imam klimu ali je ne ukljucujem jer kod mene, na prvom spratu, u stanu je prijatno jer oko mog stana ima velika drveca pa to stiti od direktnog udara sunca. Tako da bi ja mogao da pozajmim nekome muju klimu :)
By Sixto
Jebalo mater, aj sto je toplo, s tim se lako izborim, AL STO SE OD VRUCINE NE MOZES VISE POSTENO NAZDERATI KO SAV NORMALAN SVET! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Sixto
Jebalo mater, aj sto je toplo, s tim se lako izborim, AL STO SE OD VRUCINE NE MOZES VISE POSTENO NAZDERATI KO SAV NORMALAN SVET! :cupakosu:
Varas se - pokusaj sa vocnim kupovima i sladoledom!!!.... :lol:
By Sixto
Originally posted by vanillapuff
Originally posted by Sixto
Varas se - pokusaj sa vocnim kupovima i sladoledom!!!.... :lol:
Lepoto moja otkad je kup i sladoled hrana!? Ja brze jedem i mlatim sa stola nego sto ti trcis! :lol:
By Dragonite
Vala, pogoresmo!

Al meni je u sobi prijatnih 28 C :)
Korisnikov avatar
By Herald
Uf...ne mogu nista kuvano da jedem.

Vec nekoliko dana, zbog vrucinstine, jedem pastete sa povrcem - fuj, jetrenu pastetu i koliko se secam, a mrzime sad da kopam po smecu da bih tacno rekao, pastetu sa sunkom. Naravno uz salatu od paprike i paradajza. I kulen.

Sve to i nije tako lose jer bez mesa ne mogu dugo da izdrzim, ali sad mi nedostaje malo kuvanog graska, pire krompir, pasulj ili neka supica. Sve to zamenjuje voda. jaoooo i breskve jedem.
Korisnikov avatar
By Doxar
Gledam danas prognozu na Euronews-u, i sad kako je nama ovako sparno po nekom automatizmu ocekujem da je slicna situacija bar u pola Evrope. Medjutim, uopste nije tako.
Jedino je ovako pakleno vruce na Balkanu i u Turskoj. Recimo, u Nemackoj od 20-25C, Madridu 31C, a u Parizu ugodnih 23.
I sto je najgore, ako sam dobro cuo, ovakvo vreme ce biti bar do kraja jula.

Kako god, ovo treba preziveti. Ja sam se zacaurio u tami svoje sobe, posto ne dozvoljavam Suncu ni da proviri unutra i vegetiram prakticno ne izlazeci iz stana, sem po prekoj potrebi.

I iznenadilo me je koliko je nocu prijatno na Adi, cak toliko prijatno da u neko doba postane hladno.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Moja soba je na potkrovlju tako da ima milion stepeni.Ne mogu da zaspim
By Sixto
Ovde se namrcilo ko da ce govna da padaju!
hahahahahaaaaaaa
zahladjenjeeeeeeeeeeee

:bouncy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!