Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr Dee
upravo sam cuo snimak svog glasa preko telefona.

:rida:

mislim da vise nikad nista necu reci.

:rida:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
:pucaodsmeha:
Joj, znam taj osecaj. Tako sam se ja nakostresio od stida kada sam prvi put cuo svoj glas na radiju... :kesa:
Posle sam se navikao i kad cujem sebe govorio sam: "Evo ga JA"! :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
sada skroz razumem motivaciju onoga ko je smislio "cutanje je zlato".
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Da li mislis da je on imao telefon? :elf:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mozda onaj casha-uzhe telefon. ili eho u pecini.
Korisnikov avatar
By Dina
Mene nervira sto mi glas varira od skoro muskog do skroz piskavog :drama: Ne bi me nerviralo da mogu da time upravljam pa narucim glas koji mi treba... ali oni se menjaju kako se njima svidi. Tako sam u Tunisu na neko vreme "dobila" neki mazni glas, pa se Loni cudio sta se stalno mazim i hteo da to promenim a ja sam se mucila da mu objasnim da ne mogu - glas mi se pretvorio u mazni i dok se ne pretvori u nesto drugo takav je :uplasen: Na srecu mazna faza nije dugo trajala.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
:)

hajde da probamo kao stiven hoking. ugradimo neki sintetizator glasa umesto glasnih zica.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ja imam bash fem glas preko fona :hvala: :dance: :yay:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hehehehehe. a pri direktnom ulasku u uho slusaoca? :)
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...ja isto ne volim kako zvuci moj glas preko telefona mada par njih mi je reklo da je popaljiv :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
:) hehe. da to se i meni desavalo. bar jednom. :)

decko, ti bi onda trebalo da radis na hotlineu. :) da mazno cvrkuces preko telefona. :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by decko
Uhm...ja isto ne volim kako zvuci moj glas preko telefona mada par njih mi je reklo da je popaljiv :lol:
Call me :evilkiss:
Korisnikov avatar
By decko
U call me :lukavi:

09 - 20 h [cena poziva - 2 din / min]

20 - 23 h [cena poziva - 3,5 din / min]

23 - 04 h [cena poziva - 5 din / min]

:nokti:

:smeh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hahahaha, i ja se uvek, ali uvek trgnem kada cujem svoj glas na snimku... :shok: Jednostavno, ja ga licno ne cujem i ne dozivljavam tako... :shocked:

A najsmesnije je sto tek na snimku cujem kako povremeno "zapistim" na krajevima reci ili recenica, a tada "uhvatim" i mesta na kojima lalinski UOteeegnem (a za sta ljudi obicno kazu da se u svakodnevnom razgovoru gotovo i ne primecuje - ne zato sto sam se ja trudila da se lokalni akcenat izgubi, da se razumemo - to je vise uticaj razlicitih mesta u kojima sam duze vreme boravila i ljudi iz razlicitih krajeva sa kojima provodim mnogo vremena... :) )

Inace, sto mi je jos smesno (a nekako se nadovezuje i na Dinin post), tek kada me neko snimi imam priliku da cujem da kada mi se glas ukljuci na dobro raspolozen ili mazan ton :sweet: istovremeno se ukljuci i "Banat mode" :lol: , dok kada se iznerviram (dooobro, retko to biva :flegmaticnimelanholik: , ali desi se... :lol: ), za cas mi intonacija i akcenat dobiju rafalni prizvuk... :smeh:

Toliko o mojoj ljubavi prema sopstvenom glasu na snimku. Sva sreca pa ne mozete da ga cujete ovde na Forumu, haha!!! :oskar:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
haha... paaaaaaaa, ako ga snimis i okacis.. moci cemo. :)

ja se uvek postidim kada cujem samog sebe. :blush:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Cuces ga uzivo.... :lol: Bolje nego da priustim salve smeha ovom milionskom auditorijumu... :smeh: :hvala:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mozemo onda da snimimo dujet tom prilikom pa da obradujemo forum jednim uploadom na ovo temi. :)

mozda bude par smrtnih slucajeva usled grceva u stomaku izazvanih prekomernim smejanjima i par permanentih vilicnih spazama.. ali vredelo bi. :)
By Sixto
Nisam imao prilike da cujem svoj glas, al kad sam cuo i video kevu na tv zamalo se nisam prevrnuo! 'Ko je ova zena ima, ima isto ime ko mama!?' :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hej, da! i kako je zvucala u odnosu na ono sto ti cujes uzivo? ovo je relevantan podatak!
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Mr Dee
mozemo onda da snimimo dujet tom prilikom pa da obradujemo forum jednim uploadom na ovo temi. :)

mozda bude par smrtnih slucajeva usled grceva u stomaku izazvanih prekomernim smejanjima i par permanentih vilicnih spazama.. ali vredelo bi. :)

Dogovoreno!! :shake:
Ali da autorizujemo prava na snimak - da ne naprave posle comedy-blockbuster od nas, a mi ostanemo kratkih rukava!!!! :lol:

Tek autograme kada pocnemo deliti..... :zvezda: :smeh:
By Sixto
Tako je zvucala da samo po terminologiji i zamenicama sam mogao da odredim zmurecki da je u pitanju zenska osoba! :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@sixto: this gives hope. :)

@vanilla: hehe. it's a deal. nadam se da cemo na tome zaraditi toliko da cemo moci da delimo autograme na - zelembacima. :)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Mr Dee

@vanilla: hehe. it's a deal. nadam se da cemo na tome zaraditi toliko da cemo moci da delimo autograme na - zelembacima. :)
:up: :zvezda: :zvezda: ;)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by NeffeloMantis
Ja imam bash fem glas preko fona :hvala: :dance: :yay:
:yes: ..... :mljac: ... :drkanje:

:P
Korisnikov avatar
By ivanazuh
I u ovoj temi postaje prevruce.... :cigareta:
Korisnikov avatar
By Rei
Ja volem svoj glas :P
Korisnikov avatar
By Mr Dee
wanna trade? :freddy:

sto bi ursula iz male sirene rekla: "all i want from you is - your voice."
Korisnikov avatar
By Hys.
Da li ste primetili da zavisno kojim jezikom pricate, i glas se menja? To se objasnjava time sto svaki jezik ima drugaciji tonalitet, akcentuaciju itd.. Recimo kada pricam na engleskom, glas mi je osetno "visi".
Na srpskom, zavisno od raspolozenja, ako sam bas vesela isto je malo visi..inace je dubok, kontralt, a kada se uozbiljim, ko iz bureta.
Inace preko telefona svi misle da sam "starija gospodja" :smeh:
Svakako, glas mi daje na ozbiljnosti, tako da i kada pricam sasvim obicne stvari delujem "autoritativno" "arogantno" "ozbiljno" "samopouzdano" /neki od epiteta koje sam dobila/
svakako, uvek mi je dobro dolazilo kod intervjua za posao, tu ga spustim jos za pola oktave. :lukavi:
dal' je seksi?
eh, pa to ne znam...ume da bude zastrasujuc :pucaodsmeha:
Znam da kada se razderem sa ovom kontraltcHinom, da se zidovi tresu.
leba mi:srbin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!