Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Ma merili smo oko 14h, al meni ni sad nije nesto sad pakleno da umres!
Boze da izmerim pritisak, mogu i da kolabiram necu znati!
Korisnikov avatar
By KiWi

Mene uopšte ne dotiču ove priče o temperaturama ... Jedino mi smetaju u kratkim relacijama kolima, jer u mojoj mašini nemam klimu :(

A kada odlučim da se pojavim negde kao cura na visokoj nozi, lepo pozovem klimatizovan taksi :)

Pozivam sve zainteresovane u moju klimatizovanu stambenu jedinicu, ali i očekujem protivuslugu :bj: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Izgleda samo ja ne osecam tu toplotu o kojoj svi pricaju....:povez:
By Dragonite
Meni strašno smeta promena vremena i prvi dan toplotnog udara. Kasnije se, kao i svaki reptil, prilagodim.

Evo, danas nisam uopšte osetio toplotu :muzika:
Korisnikov avatar
By jukie
Evo ja poranio :kafa:
ma bilo je toliko vruće da ne mogu da spavam...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne smeta.
Evo, sad mi je super, a imam ozbiljnu nameru da oko 10-11 cimnem druga na kaficu... Treba to tim gay-civilcima...
Sledece nedelje ionako putujem na more, tako da cu imati nacina da se rashladim prirodnim putem...
Jel jos neko oboljeva od glavobolja, upala uha i kijavica zbog klima ili sam izolovan slucaj?
Korisnikov avatar
By decko
Jbg vise volim hladnjikavo vreme posto sam zimska beba :)

Plus nemam klimu...

Bice ovo mucenje... :isus:
By Sixto
Danas 37 koliko izmerismo, jeste malo toplije, al nekako prijatno przi kozu, jedino mi je prob sto ne mogu na Strand! Zato idemo na moreeeeeeee
Korisnikov avatar
By ns.happy
a kada proglasavaju elementarnu nepogodu pa se ne ide na posao??? meni bi jako trebalo da nista ne radi iduce nedelje...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Tesko da ce kod nas to ikada proglasiti... :D
By fazza
Je l' neko probao da menja gumu na kolima na +40? E, ja probao danas... :cupakosu:

Treba li da pomenem da NIKADA u zhivotu nisam menjao gumu!?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by fazza
Je l' neko probao da menja gumu na kolima na +40? E, ja probao danas... :cupakosu:

Treba li da pomenem da NIKADA u zhivotu nisam menjao gumu!?

Ja nisam, jer ih nemam, i ko ti kriv shto ne koristish bajs. :P :P :P
By fazza
Pa i na bajsu puca'u gume! :doktor:
Korisnikov avatar
By andjela
ja sam dete leta :)

kiwi mogu ja kod tebe :giggle:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh, a ja ne radim, i kuliram u kuci uz TV(!?), nego neka stoka pichi kris ajzaka po cio dan, od jutra do mraka. Izludecu!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Al ih je lakse zameniti nego na kol'ma. :prst:
By fazza
Originally posted by Zemunac
Al ih je lakse zameniti nego na kol'ma. :prst:
Varash se shinko!
Korisnikov avatar
By Paki
Ceo članak na http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=255743
Nema zakona, ima rešenja

U sličnim situacijama, kada temperature dostižu 40 stepeni Celzijusa, u mnogim zemljama se uvodi vanredno stanje, ali u Srbiji to nije moguće jer nema zakonske osnove za to.

Državna sekretarka u Ministarstvu zdravlja Nevena Karanović kaže za B92 da zakonsko rešenje ipak postoji. "To je zakon iz 1972. o sprečavanju štetnih posledica elementarnih nepogoda", kaže ona.

"Po tom zakonu, elementarnim nepogodama smatraju se poplave, zemljotresi i druge, ali se ne pominju doslovce klimatske promene jer tada nije bilo moguće predvideti da se temperature povećavaju i da idu i preko 40 stepeni", kaže ona.

"Taj zakon ne predviđa telo koje bi proglasilo elementarnu nepogodu, za zakon je sada kasno jer bi trebalo reagovati odmah. Vlada Srbije bi možda mogla da proglasi elementarnu nepogodu na predlog Ministarstva zdravlja, odnosno po savetu Instituta za zaštitu zdravlja ili Instituta za medicinu rada", kaže ona.

"Uvođenje vanrednog stanja u ovakvim situacijama nije preporučljivo, temperature bi u tom slučaju u dužem periodu morale biti iznad 38 stepeni", navodi ona.

"Za sada se radi samo o pojedinačnim periodima kada je temperatura visoka, pa mi u ovoj situaciji možemo samo da preporučimo građanima da ne izlaze tokom dana ako nema velike potrebe, da se ne kreću po direktnom suncu, da se rashlađuju i da piju dovoljno tečnosti", kaže ona.

"Države kao što su Australija, Irak ili Grčka, koje kontinuirano imaju visoke temperature, imaju zakonska rešenja, na osnovu višegodišnjeg iskustva, pa tako tokom letnjih meseci radnje rade dvokratno", kaže ona.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
danas su rekli da i nas u CG ovih dana ocekuje toplotni udar. danas u PG izmjereno preko 43.
Mislim da je dosao smak svijeta, i da necemo dozivjeti 2008. :vruce: :drama:
Korisnikov avatar
By Zoe
Joj, da znate da ja danas ako ne umrem (jos malo je ostalo sati do kraja dana) necu nikad, cini mi se..... :drama: :hypno: :obesen: :sigh:
Korisnikov avatar
By jukie
Sve me boli
od vrućine su mi otekle desni
znoj mi smrdi moram stalno da se perem
ne mogu da radim na kompjuteru plašim se da se ne pregreje
ne znam šta pričam pa ne mogu da zovem u pomoć kad mi nešto treba
naduvao sam se od silne vode koju sam popio
voda nije dovoljno hladna jer previše brzo praznim flaše pa ne stigne da se dovoljno ohladi
u lokalnom Maksiju nemaju onaj sladoled Hazelnut choco cookies
jede mi se nešto čvrsto a ne samo lubenica i supa i čajić
Korisnikov avatar
By stefan19
Nije valjda tako pakleno? Pa ne znam. Meni visoke temperature nikad nisu smetale. Jedino me je smaralo sto su idealne za buba svabe.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by bananica
danas su rekli da i nas u CG ovih dana ocekuje toplotni udar. danas u PG izmjereno preko 43.
Mislim da je dosao smak svijeta, i da necemo dozivjeti 2008. :vruce: :drama:
Pa tebi je bar lako. Sedi na voz, pa na plazu :yay:
Reci mi jel si isao ikad na gay nudisticku plazu izmedju Sutomora i Bara, zove se Ratac?
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ratac? Tamo je misiiiim .......:drkanje:
Korisnikov avatar
By Zoe
Jao, Jukie, tako se i ja osecam.....evo opet UMIREM od jebene vrucine.......:sigh:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja sutra idem na more :D
Korisnikov avatar
By Zoe
E, srecan ti put.........pazi na vrucinu........ja odoh u :kada:

:(
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Zoe
E, srecan ti put.........pazi na vrucinu........ja odoh u :kada:

:(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!