Originally posted by stefan19
Originally posted by bananica
mis'im, i ja sam imao problema sa svojim ruskim bogatasem, koji se isto bavio 'real estate-om' i imao djakuzi u stanu (i saunu!?) pa sam, dok sam forum smarao svim tim frkama u toku nase veze, uspijevao da ispricam pricu ne dopunjujuci je njegovim finansijskim bilansom:doh:
mali, ukoliko ne fantaziras, trazi mu punomoc nad kreditnom karticom!
Pa za razluku od tebe, ja nemam bas nekih problema. Samo sam trazio mali savet. Isto tako nisam sa ciljem dopunjavao pricu njegovim finansijskim bilansom.
Ajde ti lepo zivi i pusti druge da zive. A ako ti je dosadno nadji neku drugu zanimaciju umesto sto pokusavas mene da kinjis...
maco, nisam znao da te moj post toliko pogodio da ti ne da da zivis:drama:
ja sam samo htio da kazem da je i moj Rus vrrrrlo dobrostojeci, pa ja to u 9999 tema koje sam postavio nisam pomenuo ( jedino u privatnim razgovorima sa nekim forumasima, dok smo pricali o njegovoj zelji da popravi moju finansijsku situaciju - bogo moj, kako sam sad srecan sto nisam pristao!). A ti sa njim jos uvijek razmjenjujes mailove, a mi vec znamo kompletan enterijer njegovog kupatila.. ma daj:doh:
ne kinjim ja tebe srce, samo ti kazem da postoje bolji nacini za to sto ti pokusavas.
npr - napisi i ti text u djelovima!.. "Stranac iz mog sna" ili tako nesto..