Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fencysmurf
pazi... ako sampanjac u hot tubu bude crystal... hoce samo da te kresne... ako iznese moet et chandone paaa ovo ono kresnuo bit te ali bi ti i dao guzu, ako ispadne neki dom perignon sutra upoznajes mamu....
By Sixto
Ma ako bude Perinjon, pored upoznavanja mame, za dva meseca sa imace mesec dana bracnog staza i romanticne vecere ce se pretvoriti u ispijanje vina iz tetrapaka kod kuce uz 'ladnu teletinu!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by stefan19
Idi na www.stefanbulatovic.com (to je moj sajt). I vidi naslovnu. Tip u pozadini visoki u duzem sorcu je Matt. Samo se ne vidi najbolje. Nemam boljus liku... Grrr....http://stefanbulatovic.com
P.S. Ja sam ovaj decak sa leve strane :)
Mogao sam da se zakunem da si onaj desni... :puzzle:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by A.F.K.A.OB
Idi na www.stefanbulatovic.com (to je moj sajt). I vidi naslovnu. Tip u pozadini visoki u duzem sorcu je Matt. Samo se ne vidi najbolje. Nemam boljus liku... Grrr....http://stefanbulatovic.com
P.S. Ja sam ovaj decak sa leve strane :)
Mogao sam da se zakunem da si onaj desni... :puzzle:
Desni je Filipinac, zove se Christian. Pa nije los, samo star je... Mada mu se po faci ne primeti toliko. Boze, ovi Azijati izgledaju kao deca sa 50 godina. Mora da je zbog pirinca. :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma o cemu vi to? kakva slika? daj je turi da je i mi vidimo !
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nikad ne bih rekao d aje Azijat, izgleda ko cist Sumadinac... :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ju, a gde je ljubavni tepih? :(
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by bananica
mis'im, i ja sam imao problema sa svojim ruskim bogatasem, koji se isto bavio 'real estate-om' i imao djakuzi u stanu (i saunu!?) pa sam, dok sam forum smarao svim tim frkama u toku nase veze, uspijevao da ispricam pricu ne dopunjujuci je njegovim finansijskim bilansom:doh:

mali, ukoliko ne fantaziras, trazi mu punomoc nad kreditnom karticom! :alexis:
Pa za razluku od tebe, ja nemam bas nekih problema. Samo sam trazio mali savet. Isto tako nisam sa ciljem dopunjavao pricu njegovim finansijskim bilansom.
Ajde ti lepo zivi i pusti druge da zive. A ako ti je dosadno nadji neku drugu zanimaciju umesto sto pokusavas mene da kinjis... :jazzva:
maco, nisam znao da te moj post toliko pogodio da ti ne da da zivis:drama:

ja sam samo htio da kazem da je i moj Rus vrrrrlo dobrostojeci, pa ja to u 9999 tema koje sam postavio nisam pomenuo ( jedino u privatnim razgovorima sa nekim forumasima, dok smo pricali o njegovoj zelji da popravi moju finansijsku situaciju - bogo moj, kako sam sad srecan sto nisam pristao!). A ti sa njim jos uvijek razmjenjujes mailove, a mi vec znamo kompletan enterijer njegovog kupatila.. ma daj:doh:

ne kinjim ja tebe srce, samo ti kazem da postoje bolji nacini za to sto ti pokusavas.
npr - napisi i ti text u djelovima!.. "Stranac iz mog sna" ili tako nesto..
Korisnikov avatar
By stefan19
mis'im, i ja sam imao problema sa svojim ruskim bogatasem, koji se isto bavio 'real estate-om' i imao djakuzi u stanu (i saunu!?) pa sam, dok sam forum smarao svim tim frkama u toku nase veze, uspijevao da ispricam pricu ne dopunjujuci je njegovim finansijskim bilansom:doh:

mali, ukoliko ne fantaziras, trazi mu punomoc nad kreditnom karticom! :alexis:
Pa za razluku od tebe, ja nemam bas nekih problema. Samo sam trazio mali savet. Isto tako nisam sa ciljem dopunjavao pricu njegovim finansijskim bilansom.
Ajde ti lepo zivi i pusti druge da zive. A ako ti je dosadno nadji neku drugu zanimaciju umesto sto pokusavas mene da kinjis... :jazzva:
maco, nisam znao da te moj post toliko pogodio da ti ne da da zivis:drama:

ja sam samo htio da kazem da je i moj Rus vrrrrlo dobrostojeci, pa ja to u 9999 tema koje sam postavio nisam pomenuo ( jedino u privatnim razgovorima sa nekim forumasima, dok smo pricali o njegovoj zelji da popravi moju finansijsku situaciju - bogo moj, kako sam sad srecan sto nisam pristao!). A ti sa njim jos uvijek razmjenjujes mailove, a mi vec znamo kompletan enterijer njegovog kupatila.. ma daj:doh:

ne kinjim ja tebe srce, samo ti kazem da postoje bolji nacini za to sto ti pokusavas.
Jao sto si mi simpatican. Veruj mi da mi ni na kraj pameti nije bilo da se icime hvalim i palim. Bas mi je drago sto si ti svog decka tako lepo predstavio. However, ja nemam potrebu da pisem u tvom stilu, niti imam vremena da sricem dugacka pisma (mada mi je bulevar uspomena super). Nisi me iskreno pogodio, samo me smara sto ako slucajno pomenes djakuzi ili vino, to se odmah shvata kao pokusaj uzdizanja. I don't get it. Sto bi se oko toga uopste dizala drama?

Anyways... Nemoj da me napadas, nemam volje ni vremena da pisem gluposti.
P.S. Jel si ozbiljno ti pisao onaj Bulevar Uspomena? Cool ti je text. Jao sad cu da te zamrzim jer sam ga sinoc citao do 1:30am pa sam sad polu mrtav. Jedva sam se probudio za posao... :oklagija:
Korisnikov avatar
By stefan19
[/quote]
Eh da... I bash bih ti bio zahvalan kada bi mi pojasnio sta ja to pokusavam. Meni bas i nije najjasnije... :cekam:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa nije ni nama, zato ljudi i zbijaju salu na racun tvojih postova.

i, jesi se konacno vidio sa njim? :D

p.s. ne znam otkud ti to da JA pisem "Bulevar":shok:
Korisnikov avatar
By stefan19
pa nije ni nama, zato ljudi i zbijaju salu na racun tvojih postova.

i, jesi se konacno vidio sa njim? :D

p.s. ne znam otkud ti to da JA pisem "Bulevar" :shok:
Pa nisam video da neko sem tebe zbija salu na racun mojih postova. Stvarno ne vidim nista smesno ni provokativno ali ok...
Treba da se cujemo veceras, pa da se dogovorimo za sutra. Vec me ubija trema. Ah da... To sto je on imucan je njegova stvar. Hvala Bogu i ja imam posao i mogu sebi da priustim sve sto mi treba.
Korisnikov avatar
By Zoe
Meni ovaj Christian uopste ne izgleda STARO :nope:

Koliko uopste ima godina, majke ti?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bas kao i glavni lik iz Bulevara Uspomena. Ima cak i svoj stan.

mali - zaboravi. Nasa diskusija se upravo zatvara. Nestani.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Zoe
Meni ovaj Christian uopste ne izgleda STARO :nope:

Koliko uopste ima godina, majke ti?
Christian ima 37. Pa kazem ti ja... Klima, Pirinac i Gay sex = Zdrav zivot. Vidis da izgleda kao decak. :namig2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Uistinu izgleda......... :shocked:

C,c,c........moram da potrazim pirinac u kuhinji, hitno....:lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
bas kao i glavni lik iz Bulevara Uspomena. Ima cak i svoj stan.

mali - zaboravi. Nasa diskusija se upravo zatvara. Nestani.
Ok, slazem se :osama:
Nego, koliko ti imas godina? Primetio sam da mi se obracas sa "mali". Inache meni su tatice bas super :kiss:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Zoe
Uistinu izgleda......... :shocked:

C,c,c........moram da potrazim pirinac u kuhinji, hitno.... :lol:
Hahhahaha... pa preseli se na Filipine. Tamo ima pirinca u izobilju, a i sex life je ok. Cak ti ni viza ne treba, a ako i treba lako se dobija ;-)
Korisnikov avatar
By Zoe
:nerd: eto mi teme za razmisljanje!

;)

Nije ti ni ovaj Chris los, ako volis tatice.....sta njemu fali? Jacuzzi? :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ej, a vas dvojica (Stefan-Bananica) ste bas smesni.......
Pljujete jedan drugog a na kraju postavite normalno pitanje..... :doh: :smeh:
To ste mogli i odmah.......
By Sixto
Zoe, aj da zderemo pirinac u duetu!? Ni mene ne stede godine nesto preterano! Da se ne izraubujemo pre vremena! Sta kazes!?
Korisnikov avatar
By stefan19
Nije ti ni ovaj Chris los, ako volis tatice.....sta njemu fali? Jacuzzi? :lol:
[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Jao, sto si bezobrazan bre! Ma njemu fali jos 5-6 godina :wink2: Pa rekoh ja da se palim samo na tatice :)
P.S. Ne palim se na Azijste. Mogu da mi puse stojecki... Bljak
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by A.F.K.A.OB
Koliko on ima? Jedva 32? Piletina...
Nisam siguran. Mislim da ima 37, ili tako nesto... Ma mlado pilence je to jos za mene... :cita:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jesi probao u nekom gerijatrijskom domu?
Korisnikov avatar
By stefan19
UPDATE:
Veceras smo se culi telefonom. Pricali smo desetak minuta i dogovorili se da idemo da gledamo Padres sutra. To je baseball team San Diega. Posle toga verovatno u Cafe, ili kod njega u djakuzi. Kako je sladak jao. Ej bre, nisam cuo ni jedan komentar o njemu. Idite na www.stefanbulatovic.com to je moj sajt. Na naslovnoj je slika. Videcete visokog, misicavog lika sa kacketom i crno belim bermudama u pozadini, sa cvikama. To je moj Matt. Btw, ja sam na slici levo. Hocu da upoznam nekog sa fornuma sledece god kad dodjem u Srbiju. Jel se vi inace znate svi medjusobno?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
aj ti to malo bolje slikaj! vidim ga jako lose...odavde dobro izgleda!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by hlaefdige
aj ti to malo bolje slikaj! vidim ga jako lose...odavde dobro izgleda!
Jao, kako nemam bolju sliku, ubicu se. Ma ja sam tako napaljen da sam sedeo sat vremena i bechio se u monitor, ne bih li slucajno primetio neki novi detalj...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!