Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr Dee
pade mi nesto na pamet. da li vam se cini da sama cinejnica pripadanja forumu na neki nacin okpuplja ljude. nije bitno koliko razliciti, ili nekompatibilni bili, ili koliko nikada ne bi progovorili 3 reci da dvoje nisu forumasi/forumasice, kao da je sama ta cinjenica dovoljna da napravi izvesno priblizavanje i stvori komunikaciju tamo gde je inace ne bi bilo?

da li je to tako sa svim forumima, trivijalan oblik stvaranaj identiteta pripadanjem grupi i izbacivanjem iz nje? ili je to ovde dodatno jace zbog toga sto se igra sa sexualnim identitetom pride? bliskost usled deljenja iste tajne?

i da li ste uospte primetili taj efekat nekada?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da to ima veze sa ličnim identitom koji svako stvara ovde, pa ga onda i neguje. ja se ne osećam da pripadam nekoj forumaškoj "grupi", jer sa foruma ne znam puno ljudi niti nešto imam potrebu da ih upoznajem samo zato što pišu ovde.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ne forumaskoj grupi.. nego samom forumu., kao grupi.
By Sixto
Pre me fascinira magicna privlacnost foruma u smislu da se mnogi oprastaju, malte ne pisu holivudske scenarije, a posle se ipak vracaju posle nekog vremena!

Da, verovatno s mnogima ne bi dve reci razmenio da imam priliku da ih upoznam uzivo!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sve zavisi kako posmatras forum.
Tacno je da ovdje ima mnogo briljantnih ljudi, koje vrijedi poznavati i van foruma.
takodje, ima gomila imbecila koji su tu samo zato sto IQ nije presudan za koriscenje interneta.
Forum je magican zato sto kroz njega mozes prilicno precizno da odvojis jedne i druge:hvala:
Korisnikov avatar
By Dina
I ja mislim da se stvara neka vrsta bliskosti koja je forumaska i nije karakteristicna za druge odnose. I ako neki odnosi postanu bitniji i predju u realnost onda opet ostaje forum kao zajednicka tacka. Ono sto jeste neka "opasnost" je preveliko uzivljavanje, kad ispadne da umesto da je forum dopuna realnom zivotu, realni zivot je dopuna forumu :lol:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Dina
Ono sto jeste neka "opasnost" je preveliko uzivljavanje, kad ispadne da umesto da je forum dopuna realnom zivotu, realni zivot je dopuna forumu :lol:

Jaoooo.... Da li se tako zove ono sto se nama sa cetiri i vise zvezdica desava???? :hypno: :psiholog: :doh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Nego, ja sam primetila da u razgovoru, kada pominjem forumase pred ljudima koji ih znaju, naravno, i licno, opet mnogo cesce, da bih ih imenovala, koristim nickove nego prava imena.... :doh: :nono: :lol:

Cak sam i sebe privatno pocela da zovem Vanila. :psiholog: :smeh: :smeh: :smeh:

Vanilica. :sweet: ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je najsmesnije kad sretnem forumase u gradu a oni me pozdrave sa: "Sunceeeeeeeeeeeeee!" Poceli su i neforumasi tako da me zovu :sunce:

:predaja:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Sunce
Poceli su i neforumasi tako da me zovu :sunce:

:predaja:
:yes: :giggle:

:sweet:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja se ne osećam da pripadam nekoj forumaškoj "grupi", jer sa foruma ne znam puno ljudi niti nešto imam potrebu da ih upoznajem samo zato što pišu ovde.

Ni ja.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mr Dee
ne forumaskoj grupi.. nego samom forumu., kao grupi.
pa na tu grupu (ceo forum) sam i mislio. ne doživljavam nešto tu pripadnost. isto tako, iako se družim sa par ljudi koji pišu ovde, forum je otprilike poslednja tema o kojoj razgovaramo. verovatno zato što ne ulazim u neke "lične" odnose online, već diskutujem na opštim temama fokusirajući se više na sam topic, nego na ljude sa kojima diskutujem.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
primer: recimo slucajno sretnes nekoga na ulici i znas da je sa foruma iako se ne znate. da li bi ti to bilo opravdanje enough da zapocnes komunikaciju sa tom osobom ili bi se eventualno zavrsilo sa 'cao, cao".
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Zoe
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja se ne osećam da pripadam nekoj forumaškoj "grupi", jer sa foruma ne znam puno ljudi niti nešto imam potrebu da ih upoznajem samo zato što pišu ovde.

Ni ja.
Ni ja.

Ovde smo zato sto smo pederi i lezbejke, bi, trans... ne zato sto ne mozemo da piskaramo na drugim forumima....:zastava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
primer: recimo slucajno sretnes nekoga na ulici i znas da je sa foruma iako se ne znate. da li bi ti to bilo opravdanje enough da zapocnes komunikaciju sa tom osobom ili bi se eventualno zavrsilo sa 'cao, cao".
ako se ne poznajemo lično, ne, ne bih prišao na ulici da se upoznam. to mi je isto kao da mi neko pokaže fotku svog prijatelja, pa mu ja posle priđem na foru: "pa Pera mi pokazao tvoju sliku, vi ste drugari."

ako se pak već jesmo upoznali, samo činjenica da je to neko sa foruma bi mi bila dovoljna za neki usputni pozdrav. pa kao i sa ljudima koje znam od negde drugde. a ako je to neko sa kim i privatno intenzivno komuniciram (pa makar i preko u2u) pretpostavljam da bih želeo da zastanem i popričam.
Korisnikov avatar
By colorado
hahaha

to se tebi i meni desilo!

ali nisam te znao s foruma. a i blenuli smo jedno u drugog jer smo se prepoznali, pa je meni bilo glupo da ti se ne javim. :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hahaha. jos da mi kazes gde. hahahahaha. beshe trg? :) kod sata?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
visok, ostar pogled..? :) tako nesto? :)
Korisnikov avatar
By colorado
da da

zubi ostri
pogled zao...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
... da ne bude "jao, jao". :)

nice 2 meet you. :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ma.. ja lica prepoznajem po gradu stalno.. sa slika. ponekad mi samo treba vremena da provalim sa kojih slika. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by vanillapuff
Originally posted by Dina
Ono sto jeste neka "opasnost" je preveliko uzivljavanje, kad ispadne da umesto da je forum dopuna realnom zivotu, realni zivot je dopuna forumu :lol:

Jaoooo.... Da li se tako zove ono sto se nama sa cetiri i vise zvezdica desava???? :hypno: :psiholog: :doh:
Imas samo cetiri zvezdice :shocked: Dok ne postanes forumska manijachica nema opasnosti, moras vise da se trudis... ;) Salim se, ne mora to da zavisi od broja postova. Meni se desava da pred ispit najmanje pisem a da sam najosetljivija na komentare i nemam balans koji inace imam. Razlog je sto se tih dana posvetim ucenju, jedini "izlazak" mi je dolazak na forum i onda sve shvatam mnogo licnije nego inace i obracam paznju na stvari koje inace ne bih ni primetila.
Korisnikov avatar
By Rei
Umm, pa forum priblizhava ljude, kao i svaki drugi vid komuniciranja, pa mislim da svako ko je proveo mesec dana na njemu a ne oseca da je deo grupe i ne zheli da sutra zastane i popricha sa nekim forumashem kada ga sretne u gradu - ima problem.
Jedino ako je to forumash sa kojim niste na friendly nivou :) otherwise to je prosto licemerje i neposhtovanje prema ljudima sa kojima je stupio u kontakt.

Tako da, da, mislim da forum priblizhava ljude i otvara nove veze :leviathan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!